reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
A ja mojemu małemu kupiłam kurteczke . Tylko że biała ale co tam mi sie podoba.

Rzeczywiscie sliczna,nozki zawsze mozna przykryc kocykiem,wiec nie zmarznie:tak::-D.

Dziewczyny moze wy mi doradzicie.Wiem ze zima sie zbliza i tak sie zastanawiam czy kupic Dominikowi kozaczki czy tylko jakies adidaski.Zima w Londynie nie jest taka mrozna jak w Polsce (prawie caly czas pada i najwyzej -1,-2 stopnie), dlatego mam dylemat co kupic.

kama ja myślę,że jakieś buciki za kostkę, ale bez przesady jeśli chodzi o kożuszki i inne takie;-)( niby nie jest strasznie zimno, ale ze względu na więszą wilgotnośc powietrza ten brytyjski chłód wydaje mi się bardziej przenikliwy, z drugiej strony angielskie dzieci na czas zimy są słabo zaopatrzone im jest zawsze ciepło:shocked2:)

Ciuszki extra!!
Ja kupiłam Nadii kombinezon (kurtka spodnie) i rękawiczki (te księżniczki normalnie kosztują ponad 20 zł!). Wprawdzie mam już kurteczkę i spodenki (ten kosmicznie drogi "piesek"już wam to pokazywałam ale będzie tylko na wyjścia i mam nadzieję że uda mi się go sprzedać za niezła sumkę na Allegro (w przyszłym roku). A ten kupiłam tak na co dzień (np. na sanki :-D). No i ma na kapturze grzywę i końskie uszy :tak::-D:-D (w końcu jestem końską maniaczką!)

KOMBINEZON 2 CZĘŚCIOWY RÓŻOWY rozm. 80 !!! (252134752) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

NOWE ŚLICZNE RĘKAWICZKI H&M r.74-80 długie! (254159098) - Aukcje internetowe Allegro

ELMA NO FAJNIUTKI TEN KONBINEZONIK :tak:MOJ ULUBIONY KOLOREK:-)

:-)

Fajniutki jest, ciepły ale mięciutki, na pewno będzie Młodej w nim wygodnie. Odprułam tylko z niego jakieś dziadowskie tandetne plastikowe naszywki które kompletnie nie pasowały do całości (granatowy dziwny miś i coś białe plastikowe wyglądało jak jakaś etykieta:dry:widać je na zdjęciu ) i teraz już całkiem mi się podoba :tak::-)

reklama
Marta teraz chodzi w kombinezoniejednoczesciowym przejsciowym, wiec problem rekawiczek i butow odpada cale szczescie bo z tym najwiekszy problem a na zime tez ma kombinezon razem z butami i rekawiczkami.
Monika co do chodzikow to wedlug mnie przyspieszaja nauke chodzenia po tym co obserwowalam po Natalce.Teraz Marta tez chodzi w chodziku takim zwyklym , choc w sumie ona wiecej siedzi niz chodzi. No ale ponoc to narzedzie tortur a ja jestem wyrodna wiec moim zdaniem sie nikt nie kieruje:-p:-D;-)Ale chodziki pchacze maja dobra opinie;-)

Do góry