reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Dzięki. My go oglądaliśmy w Poznaniu w sklepie, a potem wyszukaliśmy na allegro. Zaoszczędziliśmy dzięki temu kilka ładnych dziesiątek złotych:-D

Dziewczyny, zastanawiałyście się już może nad prezentami na Gwiazdkę dla waszych dzieci? Ja właśnie zaczęłam się zastanawiać co kupić Witkowi i nie wiem, a może i wiem, ale za dużo by tego było, no i pensji by mi zabrakło :-p:-p:-p:-p

Fotelik fajny - on ma welurową tapicerkę? Tak ładnie wygląda :-) Te duże foteliki są super, mój jak się przesiadł to zaczął lubić jazdę samochodem w koncu, nie płacze i super usypia. :tak:

Antosiowa, super kurteczka, rewelacja! :-) Gratki!

Monika, ja tez mam taki fotelik (tylko inny klor) i w związku z tym mam pytanie, czy zakladaliscie go juz do samochodu, a jezeli tak to czy sztywno sie trzyma i nie kolysze, bo w naszym samochodzie troche sie rusza czyli nie jest tak sztywno osadzony i nieruchomy jak normalne fotele samochodowe, tzn. oczywiscie nie rusza sie w trakcie jazdy tylko jak go poruszam reka. wydaje mi sie za tak nie powinno byc, fotelik do 9 kg tez sie troszke chwial jak sie go ruszalo, moze mamy cos nie tak z samochodem, ale w drugim samochodzie tez tak jest - wiec moze jednak jest ok. poza tym to jestem z tego uni baby zadowlona - dostalam go w prezencie od znajomych z pracy- jest bardzo wygodny, a przedewszystkim Julcia lubi w nim jezdzic. a jak jest dziewczyny z waszymi (innymi) fotelikami?

reklama
Do góry