reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ogladalam na Allegro posciel od jednego goscia, ma najnizsze ceny jakie znalazlam. No ale jak mam kupic, jak nie wiem kto mieszka w moim brzucholu? :-(

Aph ... Ja się zakochałam w tej z żyrafami, jest żółta, więc neutralna płciowo ;-)

Karlam ..... faktycznie, świetny pomysł z tą moskitierą, na lato przyda się jak znalazł, szczególnie, że mieszkam przy lesie :tak:

MariaOla mamy ten sam gust. Widzialas, ze z zyrafkami ma tez rozki, poduszeczki i komplety do wozka??? Powiedzialam sobie, ze z nastepnej wyplaty kupuje to wszystko w zyrafki. Teraz juz nie, bo wyplaty jeszcze nie mam a juz zdarzylam sobie na allegro 2 koszule do szpitala zamowic, stanik dla karmiacej i pieluszki. A nie chce od jednej osoby zamawiac dwa razy, bo szkoda placic przesylke podwojnie.

Aph A skąd wiedziałaś jaki rozmiar stanika zamówić? Bo ja się obawiam, że jak teraz kupię to będzie na mnie później nie dobry. Skąd ja mogę wiedzieć jak bardzo urośnie mi biust po porodzie?

reklama
Karlam .... dokładnie z żyrafą i miśkiem, ale nie zamierzam kupować jej przez allegro, szczególnie, że taki sam komplecik mogę kupić w sklepie na moim osiedlu i to za 94 pln :tak:

Jaki laktator zamierzacie kupić i czy wogóle. Elektryczne są bardzo drogie, na pompkę kumpele moje nie polecały, im się sprawdził ręczny i kosztuje ok 30 pln.

Do góry