reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Przypomnialyscie mi czasy jak bylam mala i rodzice chodzili do magla z takim duzym koszem a mnie sadzali w środek i niesli:-D :-D :-D ale bylo blogo i uwielbialam patrzec jak ta cała machineria pracuje takie to wielkie wszystko bylo:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
No, ale przecież maglowanie to prasowanie, tylko żelazkiem w postaci wielkiego cieplego wałka :-) Czy sie myle?
Tak dawno nie oddawalam nic do magla, że sama już zglupialam. Wydawalo mi sie, że to to samo. NO i jak mam prasowac 30 pieluch + posciel to szybciej bedzie jak oddam do magla..

Hmmmmmmmm....:eek: xmamuśka zabilaś mi tera ćwieka :-)

Mam 1000 posta. :tak:
a co do poscieli, to ja jakos nie przepadam za taka wykrochmalona. Przesciaradlo ok, ale sama posciel wole taka mieciutka i pachnaca plynem do plukania. :tak:

ja z kolei uwielbiam krochmalona.... jak bylam w Polsce to sobie krochmalilam ....
aph, mysle,ze w maglu mozesz poprosic o samo prasowanie bez krochmalenia... tylko wpierw spytaj...

Magiel faktycznie wygodny, chyba można poprosić bez krochmalenia.
Ja jak byłam malutka - tak do 2 latek życia i nie spałam już bez pieluchy, to zawsze taką świeżą wykrochmaloną pościel przesikałam. Kompletnie nie wiem czemu, jakoś na mnie to chyba działało, bo inaczej nigdy nie zsikałam się do łóżka, tylko jak było wykrochmalone :-):-):-)

hej dziewczyny kochane :-) no i wlasnie listonosz przyniosl paczke :-) o rany jakie piekne sa te koszule do karmienia i pozamki !! :-) jestem zachwycona :-) wzielam rozmiar S i niby na wymiar z aukcji moglyby byc mi zamale ale tak naparwde one sa duuuuze :-) wiec dzieki dziewczyny ze poradzilyscie mi wziasc mniejsyz rozmiar :-) fakt kupujcie na rozmiar z przed ciazy :-) do tego w paczce byly dwie paczki podkladow poporodowych, wkladki laktacyjne bella i majtki jednorazowe, heh zastanawiam sie czy dobry rozmiar wybralam (40) :-)

naprawde polecam tego sprzedawce :-) aha pizamke kupilam bezowa w czerwone rozyczki i z czerwonymi spodniami, a koszule zielona z łosiami :-) to taki naprawde intensywny zielony kolor :-) strasznie mi sie podoba :-)
linki do aukcji:
Vienetta Secret** koszula dla karmiacych. Roz. S (145109413) - Aukcje internetowe Allegro
Vienetta Secret** piżama dla karmiących** Roz. S (143620416) - Aukcje internetowe Allegro

naprawde polecam tego sprzedawce :-) aha pizamke kupilam bezowa w czerwone rozyczki i z czerwonymi spodniami, a koszule zielona z łosiami :-) to taki naprawde intensywny zielony kolor :-) strasznie mi sie podoba :-)
linki do aukcji:
Vienetta Secret** koszula dla karmiacych. Roz. S (145109413) - Aukcje internetowe Allegro
Vienetta Secret** piżama dla karmiących** Roz. S (143620416) - Aukcje internetowe Allegro

To nie są łosie tylko KONIE:tak: mam taką niebieską, super jest.

reklama
Do góry