reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Abeja .... więc pytanie do Ciebie o karuzelę :tak:

Kamila ..... a ty jaką kupiłaś :confused:

Chodzi mi głównie o taką z wyświetlaczem.

reklama
MariaOla- taką karuzelę z Fishera ma mój Kamilek w łożeczku :-) ;-) Jak mial jeszcze niecale 2 miesiace to się nią zainteresował i teraz wkladam go w dzień do łożeczka i poleży pod nią 20 min. a potem już trzeba wymyślać mu coś innego ;-) Dlaczego zniklaś z wątku mamuśki ze śląska??? Pozdrawiam

dziś dostałam reszte zamówionych na allegro rzeczy (koszule i staniki do karmienia). tak wiec mam już prawie wszystko. jeszcze tylko drobiazgi apteczne typu gaziki. no i stelaż do baldachimu. zastanawiam się jeszcze nad karuzelą:confused: kazda z was ją ma??
ni jakas lapeczka/kinkiet do pokoju dzieciowego

Ja w zasadzie tez nie kupuję jeszcze żadnych zabawek, ale nie wiem codostanę a co nie, choć może ktoś zapyta czego mi trzeba to wtedy powiem, że zbieramy na taką karuzelę

mnie kolezanki podpytywaly czego mi brakuje bo chca cos kupic :-) to chyba poprosze o karuzele :-)

aha przyszedl mi dzisiaj stanik do karmienia, rozmiar 80C no i kurde za duzy :-( worki takei mi na piersiach wisza :-( i teraz nie wiem czy drugi zamawiac tez w tym rozmiarze myslac o tym ze piersi mi urosna czy wziasc miseczke B??:confused::confused::confused: nie wiem co robic :-(

Karlam z tego co ja wiem to nie zawsze piersi dużo rosną po porodzie, chodzi mi o okres karmienia piersią :tak: Ja na twoim miejscu nie zamawiałabym wcale drugiego, po prostu poczekałabym aż urodzę i wtedy będziesz wiedziała najlepiej czy potrzebny ci mniejszy czy większy :-) A w razie czego do szpitala jeden już masz:tak:;-)

Ja karuzeli nie kupuje narazie. Bo moj chrzesniak to na karuzele nawet nie spojrzal i bratowa dala ja w prezencie komus innemu, bo w sumie tylko ja zlozyli zawiescili a maly zero zainteresowania, a nawet sie krzywil jak ja widzial. No i stwierdzilam, ze wezme od kolezanki na probe, jak bedzie zainteresowanie to wtedy kupie, bo szkoda mi wydac 100zl na rzecz na ktora moj maluszek moze nawet nie spojrzec. :tak:

reklama
http://allegro.pl/item146123996_chicco_karuzela_przytulni_przyjaciele_3w1_24mgwara.html

Ja kupiłam taką karuzelkę Chicco ....a właściwie to mój mężus kupił, bo ja nie mogłam się zdecydować pomiędzy nią a tą z projektorem fischer price.....,
no i wyszłam na chwilę do kibelka- a tu niespodzianka-decyzja podjęta-zrobil kilk i po myśleniu... :-p

Ja właściwie to nie kupuję więcej zabawek - tylko tą karuzelkę.....goście napewno zasilą maluszka w jakies zabaweczki czy grzechoteczki...mam nadzieję....

Do góry