reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
A ja właśnie wróciłam ze sklepu i kupiłam fotelik dla mojej dzidzi oraz pozytywkę do łóżeczka. Fotelik chciałam czerwony ale kupiłam w efekcie kolor groszkowy. Może to i dobrze bo pokój w którym będzie dzidzia jest właśnie w tym kolorze i kombinezonik też. Może to nie ma znaczenia ale może przez to dzidzia się będzie czuła bezpieczniej w tym foteliku (jak domu;-) )...
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?products_id=2144

Wiola super kolor, mi sie podoba wlasnie taki odcien zielonego. :tak:
A jak wozek? Ogladalas cos? Bo ja wczorajsie doczekalam odpowiedzi wlasnie z Kaji no i mi gostek powiedzial, ze cana ktora jest na stronie chyba jest bledna i musi sie dowiedziec co i jak. Dzisiaj ma mi dac znac. Az jestem ciekawa co mi powie. I tak jestem zdecydowana na ten wozek, ale lepiej dac za niego 515zl niz 839zl. :tak:
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?cPath=23_32&products_id=1488

A ja mam dwie koszule z Vienety Scarlet: jedną niebiesko-zieloną z boćkiem i niebieską w te łosie czy konie, jak kto woli :-D Coś czuję, że w szpitalu połowa rodzących będzie miała takie koszule :laugh2:

Ja mam z krowami taką koszulę różową z guzikami i na dole pisze po angielsku : " czas na mleko" ( czy coś w tym rodzaju).

Druga mam zwykłą z guziczkami z Auchana...ale ładna niebieska w kwiatki.....

I mam jeszcze trzecią - niebieską z tygryskami pomarańczowymi u góry..., zostanie ona w domu i w razie co mi Mariusz dowiezie...a ta to jest prawdziwa miniówka i obcisła, teraz w niej śpię, dekolt duży - zakładana u góry kopertowo.... do szpitala chyba ciut za krótka...

reklama
Do góry