reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Tynka, ja rodze na Inflanckiej.
Tam trzeba miec swoje pampersy i z 3 tetrowe... A podkłady dają tylko na początku, od razu po porodzie, potem to już trzeba miec swoje....

reklama
Tak. Mam 2 torby. Duża dla mnie (w niej reklamówka Mariusza z kapciami a póxniej i z przegryzką....) , mała dla małego .....mam nadzieję , ze się z wszystkim zmieszczę. Jak czegoś zabraknie mi, czy jak podkłady się skończą - Mariusz będzie mi dowoził...

mi jeszcze duzo brakuje, nie mam zadnych kosmetykow dla dzidzi, dla siebie nie mam nic, w prawdzie zamowilam koszule na allegro ale do pakowania sie jeszcze mi daleko ;-) zobaczymy co mi gin powie w srode lub za tydzien, trzymajcie kciuki oby dopiero za tydzien, jak narazie rozwarcia nie mam wiec dzidzia sie nie pcha to i torba poczeka:-)

Ja mam jedną wielką torbę, ale jeszcze nie spakowaną :no: Ale zaraz po malowaniu i posprzątaniu w pokoju lepiej to zrobię :tak: Bo takie remonciki różnie mogą zadziałać:eek: Już mąż zabrania mi ruszać się czegokolwiek :wściekła/y: co mnie normalnie dobija, ja tak lubie remonty, zmieniać, malować, przestawiać :cool2: Wiem że teraz niema co się wyrywać ale chociaż troszkę mu pomóc mogę:tak:

Karlam ja też jeszcze nie spakowana, o dziwo mi się nie spieszy:confused:, nawet torby jeszcze nie wzięłam od rodziców.Rozwarcie mam na 1cm ale to nie jest powód do obaw bo szyjka ok, brzuch mnie ostatnio nie boli bo się bardziej oszczędzam. No i rozmawiałam z dziewczyną,która urodziła dwójkę dzieci,że miała rozwarcie na 2cm i urodziła po terminie i miała wywoływany na dodatek poród.Może ilość porodów nie ma wpływu na to,że urodzi się prędzej (zobaczymy...)tylko co innego..

Tak się pocieszam przynajmniej;-)Ale jak na razie jest ok i nie zanosi się,że urodzę przed terminem.

hej dziewczyny znowu sa te staniki 2 w cenie jednego i wlansie mam dylemat bo nie wiem czy kupic 85 C czy 85D
te z miseczka C sa w kolorze czarny i bezowy a te D sa czarny i bialy, chyba kupie D bo wole bialy niz bezowy :-)

reklama
Do góry