reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

pochwale sie Wam co zrobilam dla Michalka:-) nigdy nie robilam skarpetek ani papuckow i jakis czas temu podjelam wyzwanie, pierwsza skarpeta nie wyszla wcale hehehe, nie wyglada jak skarpeta ;-) koleja skarpeta juz wyszla, ale mialam problem z lewa bo trzeba bylo wszystko robic w ukladzie odwrotnym niz w prawej skarpecie, no ale w koncu sie udalo :-) znalazlam w domu jeden motek (nawet nie caly) takiej oto kolorowej welny no i po zarzekaniu sie ze wiecej skarpet robic nie bede zrobilam wlasnie skarpetko- buciki bo na nic innego by tej welny nie straczylo :-) i oto sie chwale co mi wyszlo :-) jestem z siebei strasznie dumna hehehhe, falbanke przy koncu oraz kokardke wymyslilam sama :-) brakuje jedynie dwoch guziczkow na boku bo buciki sa odpinane :-) ale sie rozpisalam, ale to taka frajda robic cos dla maluszka :-)

reklama
Karlam buciki rewelacja :tak: naprawdę, ja pewnie jak bym potrafiła to też by robiła różne różności dla moich dzieci :zawstydzona/y::tak: Szkoda że zemnie takie beztalencie, ja nawet nie potrafię drutów trzymać :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a na szydełku to jedynie szalik zrobię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

karlam gratuluje super wyszly te paputki :tak: , ja niestety nie umiem robic na drutach ani na szydelku :sick: no ale przynajmniej umiem gotowac :happy: :happy: :happy:

ja wczoraj zaszalalam i kupilam sobie na zime dwie kurtki, puchowa i z flauszu... oraz caly zapas skarpetek..... wprawdzie mam calkiem nowe dwa plaszcze,ale kurtki tez sie przydadza,szczegolnie sa duzo wygodniejsze jak prowadze samochod... no i byly 40% tansze; jeszcze ich nie pokazalam Joe,ale bedzie zadowolony,bo wreszcie kupilam cos dla siebie nie dziecka ( nie powiem mu,ze zachaczylam o stoisko dzieciece, gdzie tez cos wzielam...) nie ma po co go stresowac ....

reklama
a ja namietnie oglądam po kilka razy na allegro karuzele do łózeczka i nie wiem jaką kupić.....albo taki domek z chicco , albo te misie -pszczółki z projektorem...albo jeszcze taka jedna, tylko,że jej na żywca nie znalazłam w sklepach dotychczas....
A te ceny karuzeli sa okropne. W sklepach te z fischer prica z projektorem to kosztują 209 zł!!!! Szok. A na allegro dużo taniej najtaniej około 120-130 zł z przesyłką już. Ja nie wiem ile te "normalne" sklepy mają marży na tych zabawkach????:confused:!!!! Prawdziwe ździerstwo!

A i kupilam bezpieczną poduszkę dla niemowlaka-taką co ma Tynka dla córci!

Do góry