reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ja kupiłam koszulę taką jak sprzedaje chlupacz (vienneta secret) w sklepie. Wzięłam w drobne różowe paseczki , bo wydawało mi się , że ma większe wcięcie pod szyją ...bo ja takie lubię...i sądzę ,,że w paseczki są ładniejsze od tych jednolitych.
Wziełam z ...KROWĄ...w sklepie się nie przypatrzyłam...myślałam, ze to łoś, jak na allegro.
I jeszcze pisze na niej: Times for milk (czas na mleko):-):-):-):-):-)

Rozmiar mam M. NIby na 102 w biuście. W staniku ja mam 100 w biuście. Nawet jak mi urośnie będzie dobrze, bo sie ona rozciągnie i nie będzie widać "dziur" pomiędzy guzikami. Koszulka jest fajna, nie jest obcisła, ale przy ciele. Nie opina tyłka, bo się lekko rozszerza. Polecam.

Karlam, zmierz się w biuście i na tej podstawie zadecyduj.

Drugą mam tez ze sklepu- rozmiar S. Odcinana pod biustem, krótsza, u góry zakladana kopertowo, u góry w tygryski. I ta jest bardziej obcisła...ale będę w niej w domu potem chodzić, bo ja nie lubię koszul szerokich.

A do porodu kupiłam w Auchan zwykłą, szerszą, za 19 zł...ale jak tak na nia patrzę to może byc tez po porodzie....chyba szkoda jej na poród.

A szlafrok mam S, a wyglądam jak w worku...

A wiecie, dzis na wykladach w szkole rodzenia, już po wykladzie - była babka z Nivea Baby. Omawiala wszystkie produkty dla dzieci, pokazywała je, można byla powąchać, posmarować się oliwką, podotykac wszystkie 3 rodzaje chusteczek do pupy (jedne strasznie śmierdzą!!! fuuuuj) a na koniec rozdzla wszystkim takie sliczne niebieskie kocyki do robienia rożkow, mięciusie, z haftowanym misiem i znaczkiem Nivea..
Jak znajde chwile to wrzuce fotke:)

Rany, co te firmy zrobią by zdobyć klienta... ale w sumie.. ostatnio byla babka z HIPPa i rozdawała sloiczki z owocami. Morelki byly suuuuper smaczne:tak:

hej to znowu ja, sorki ze tak marudze o tych koszulkach i pozamach, zmierzylam sie w i biuscie wyszlo mi okolo 96 cm a w biodrach 106 i skoro te koszule sie rozciagaja to moze wezme tą S:
Vienetta Secret** koszula dla karmiacych. Roz. S (141918021) - Aukcje internetowe Allegro
wmiary sa mniejsze niz moje ale moze faktycznie bedzie dobra, co myslicie?

czy moze to M:
Vienetta Secret** koszulka dla karmiącej** Roz. M (143382655) - Aukcje internetowe Allegro

rany dziewczyny wybaczcie ale mam metlik w glowie :-(

Ja też już kupiłam sobie koszulkę tą niebieską z konikami - strasznie mi się podoba co do rozmiaru to wielkiego wyboru nie miałam tylko w XL się mieszczę.
https://ssl.allegro.pl/item142895190_dla_karmiacej_nowe_koszulki_vienetta_secret_xl.html

Dzisiaj znajomy z Niemiec napisał mi maila że uszykował już z żoną trzy paczki ubranek dla dzieci i trochę rzeczy dla mnie, tylko ktoś to jeszcze musi odebrać mam nadzieję że mój brat pojedzie w ten rejon Niemiec (jest kierowcą), chyba pęknę z ciekawości zanim dostanę te paczki (a jeszcze czekam na paczkę ze Szwajcarii) a jak na razie zakupy wstrzymane tylko ciężko wytrzymać!!!

reklama
Do góry