reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Właśnie moje drogie, trzeba coś teraz pomyśleć o sobie. Uzupełnić kosmetyczkę, wybrać się do fryzjera - ja idę się podciąć w grudniu, żeby zdąrzyć przed porodem, bo potem, na raz następny, to chyba już pójdę na chrzciny, więc.....

No a w poniedziałek jadę z mężulkiem do kina, bo pewnie kilka następnych lat nie będzie takiej możliwości.

reklama
No a w poniedziałek jadę z mężulkiem do kina, bo pewnie kilka następnych lat nie będzie takiej możliwości.

Lorien, dałaś mi do myślenia....masz rację...trzeba te ostatnie 2 miesiące dobrze WYKORZYSTAĆ! Chociaz wachlarz rozrywek jest szeroko okrojony. Imprezy-niet, sylwester-niet, fryzjer i farbowanie-lepiej niet ( oby nie powypadały), kosmetyczka-o o o...może na jakiś zabieg relaksująco- dotleniający....wybrać się???

Aniay, bardzo mi sie podoba posciel... a jak przedstawia sie jakosc materialu tej poscieli?
ja kupilam w zeszlym roku pieluchy tetrowe w Dino,byly one 70/80 i po pierwszym gotowaniu sie bardzo wstapily,dla uzytku pod pupcie sie absolutnie nie nadaja,bo sie za bardzo skurczyly. w innym juz sklepie kupilam 80/80 i oczywiscie sie skurczyly,ale minimalnie.

Monika77, jeszcze dwa zdjecia. pierwsze moze byc ubrankiem do chrztu lub blogoslawienstwa lub nadania imenia w zaleznosci od religii. mam wiecej takich zdjec na specjalna okazje ( z wykrojami oczywiscie) i wstawie kilka w weekend. wiem,ze pewnie jeszcze za wczesnie na nie ale warto je sobie obejrzec- przynajmniej mi sie tak wydaje...

Ja sie muszę narazie wstrzymać z kupowaniem na allegro, bo wyobraźcie sobie, w Gdańsku strajkują listonosze! Juz chyba z tydzień nie doręczają poczty. Poza tym zaginęla w drodze jedna paczka ze spodniami ciążowymi, które kupiłam na allegro. Babeczka wyslała, bo ja dostalam od niej mailem skan potwierdzenia nadania. :wściekła/y: nie ma jej ani na poczcie w Gdańsku 9chcieliśmy jechać odebrać osobiscie) ani u niej wrrrrrrr... wysłane 8 listopada. dziś mamy 16 i LIPA:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Abeja, wspolczuje i mam nadzieje,ze ta paczka sie mimo wszystko i to szybko znajdzie,co bys mogla jeszcze pochodzic w tych spodenkach...

wstawiam zdjecie sukienki co uszylam,jestem z niej ogromnie dumna,bo mi wyszla bardzo ladnie, a byl to moj drugie podejscie w wykorzystaniu techniki wody...

reklama
Ewa-Krystyna
Nie mialam jej jeszcze w lapkach :p ale wedlug oceny mojego taty tetra i flanela jest calkiem niezlej jakosci (oczywiscie nie taka jak byla 20cia lat temu) ale jak na dzisiajesz standardy to niezla
zaznaczam ze moj ojciec jest kosmicznie krytyczny i zadko kiedy cos mu pasuje, wedlug niego nic juz nie jest takiej jakosci jak przed 20tu laty... (co notabene nie mija sie z prawda :/)

Do góry