reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A ja właśnie dostałam paczki :-) Jedna z pajacykiem
pajacyki frotte 62 nowe (139079202) - Aukcje internetowe Allegro
Jest śliczny mięciutki i wogule taki miły i piękny:-D ciesze się że go zamówiłam
A drugą z pościelą mamo-tato "kaczuszki na żółto-miodowym tle" są równie śliczne i piękne:-):-D wcale nie żałuje wyboru a wręcz przeciwnie jeśli któraś z was jeszcze nie zamówiła pościeli to polecam szczególnie ten wzór;-):-)
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (140566909) - Aukcje internetowe Allegro

Karlam ale nadze dzidzi będą ślicznie wyglądać w tej pościeli:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Jejku dwie małe paczuszki a cieszą jak góra zakupów :tak::zawstydzona/y::-) No tak się cieszę nie nie mogę przestać a Sandrunia razem zemną:-):-D

Cudeńka pokazujecie:tak: :-D

A jeśli chodzi o zaginione paczki to mam doświadczenie:baffled: :zawstydzona/y: .

Od ponad miesiąca czekam na paczkę,która miała dotrzeć do mnie w 4 dni:wściekła/y: z wyprawką dla maluszka.
A teraz czekamaż upłynie czas reklamacji...
Ot taka POCZTA POLSKA:sick:

Ja kupiłam wczoraj komplecik ocieplany-62, oczywiście różowy(a jak się okaże,że to jednak chłopak:szok::laugh2:)nawet nie patrzyłam na cenę bo myślałam,że będzie kosztował 30zł tak jak podobny komplecik,który kupiłam dla Natalki(w sumie niedrogi bo ocieplana marynareczka i spodnie ze sztruksu). W domu okazało się,że kosztował 50,no i z 3 częsci się składał bo ma jeszcze body) ale co tam:-)mąż miał wczoraj gest i nie protestował:-)jak coś wkładałam do koszyka.Kupiliśmy też wanienkę i gąbkowy wkład do wanienki, zapomniałam o ręczniku z kapturkiem.Jak ja lubię robić zakupy zwłaszcza jak ktoś inny za to płaci;-)
Brakuje mi jeszcze staników.W tamtej ciąży kupiłam sobie taki za 30zł ale nie był zbyt fajny...chyba lepiej wydać węcej i kupić porządniejszy z lepszym zapinaniem...bo tamto zapinanie było dziadoskie;-)No i nadal nie wiem co z laktatorem czy kupować czy nie...Poprzednio miałam odciągacz(odciągał fajnie nawet ale nie mam porównania z tym z Aventu...) za 30zł,który wysterylizowałam zbyt dokładnie, potem kupiłam następny taki sam który mi się gdzieś zapodział i teraz mam kupować trzeci taki sam...za to w sumie i trochę miałabym porządny jeden...:wściekła/y:

reklama
Ja pogonilam meza do piwnicy po torbe, bo musze ja wyprac, lezala tam od lipca.
No i puscilam dzisiaj pierwsza pralke z pieluszkami i rozkami. :tak: Nastepna bedzie z rzeczami do szpitala i mam zamiar poukladac to wszystko na jednej polce w szafie, narazie nie w torbie bo nie lubie takich "ukiszonych" rzeczy. No ale wszystko bedzie w jednym miejscu gotowe do zabrania.
Musze dokupic jeszcze ten krem F18 i pampersy, bo jeszcze sie ich nie dorobilam. No ale to w przyszlym tygodniu.

Do góry