reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Paullla ja jak bym w końcówka 7 miesiąca z Antosiem bylam na sylwestra , i znajomi sie smiali jak wchozilam na parkiet uwaga idzie ich troje :-):-):-) bo zajmowałam 3 miejsca taneczne
mata-kow
mama do kwadratu :)
My tradycyjnie biała sala no i pokaz fajerwerków, bo blisko naszego domu organizują imprezy sylwestrowe ;-)
Witam plotkary.Wlasnie sprzatam chalupe,jeszcze prasowanie mi pozostalo ale postanowilam napic sie kawki:-)
W zeszlym roku kupilam w Quelle ,byly po dwie sztuki za 70 zl, kurcze zaluje ze nie kupilma wiecej bo sa ladne (bordowe z koronka i granatowe) Teraz sa ale ceny sa rozne.Ale sie skusze za jakis czas kupie zno kilka sztuk naraz.
popatrz jakie ladnsiusie.
Body i gorsety : Bielizna Damska : quelle.pl
Ech, ja tez..W tym roku znajomych wywieje do PL, a my tylko we trojeczke zostajemy i pewnie wypijemy szampana i chyc do lozeczka. Ale co zrobic,jak bedziemy w trojke tylko..
Miki wiec tak.Wyprobowalam wszystko to co ty i identyczne mam doswiadczenia.Ale znalazlam jak dla mnie fajny sposob.Od 2 lat nie moge sie rozstac z Body.Nie jest to az tak bardzo sciagajace jak gorset,ale jak dla mnie przynajniej wyrownuje waleczki i opona nie wisi.No i bardzo wygodny.Nie musze sie pocic przy zsciaganiu w kibelku tak jak np z tymi majtaskami do kolan,bo wciagnac je natylek nie laada wyzwanie.Body sa do tego calkiem seksowne,wiec moga si przydac rowniez jak wabik na meza a nie odstraszacz jak gorsety i majciochy Briget JonesWitam na kawce :-):-):-)
dziewczynki, czy chodzicie w tych wyszczuplających, podnoszacych, ściskających majtochach, gorsetach, pasach ????
Jaka firma jest mega dobra. Mam;
pas z fiszbinami [ odznaczają się i jest nie wygodny podczas siadania- odpada]
pas elastyczny [ ale podnosi się do góry]
ala gorset [ zapinany z przodu odznacza się zapięcie, no i pije w pachwinach- choć ładnie sciaga piersi ]
majtochy z wysokim stanem, na dole do kolan [ podczas siadania zwija sie ściagacz w pasie i gniecie brzuch- tym samym nie zdaje swojej roli]
Jaka firma, może jaki model dobrać odpowiednio ??? hmmm...
W zeszlym roku kupilam w Quelle ,byly po dwie sztuki za 70 zl, kurcze zaluje ze nie kupilma wiecej bo sa ladne (bordowe z koronka i granatowe) Teraz sa ale ceny sa rozne.Ale sie skusze za jakis czas kupie zno kilka sztuk naraz.
popatrz jakie ladnsiusie.
My tradycyjnie biała sala no i pokaz fajerwerków, bo blisko naszego domu organizują imprezy sylwestrowe ;-)
Ech, ja tez..W tym roku znajomych wywieje do PL, a my tylko we trojeczke zostajemy i pewnie wypijemy szampana i chyc do lozeczka. Ale co zrobic,jak bedziemy w trojke tylko..
szczęśliwa1
Fanka BB :)
no my też sylwestra w domku spędzimy bo z dzieciaczkami nie ma co zrobić :-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kawki nie pijam, ale herbatkę z cytrynką, więc może aż tak odstawać nie będę;-)
Trochę Was ostatnio podczytuje tutaj, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby coś napisać;-)
Ogólnie to jestem fanką How to Look Good Naked i Gok Wana Polska wersja, na czele ze stylistą Piotrem Sałatą, nie przypadła mi do gustu Często okupuje TVN Style i BBC Lifestyle;-)
Mam bzika na punkcie wystroju wnętrz, próbuje swoich sił co rok, kiedy to wynajmujemy kolejny dom Mam nadzieję, że tym razem będę mogła podziwiać swój efekt dłużej Ze względów finansowych na niektóre rzeczy nie mogę sobie pozwolić, ale jak tylko spełnimy marzenie o własnym domu to będę mogła się wykazać
Co do ubioru to pomimo mojej nadwyżki po ciążach próbuje znaleźć coś dla siebie w rozsądnych cenach Mój typ sylwetki to klepsydra;-) Najczęściej odwiedzam NewLook, Next, Evans i Debenhams, bo tam przynajmniej mogę znaleźć coś w swoim magicznym rozmiarze 20
Gastone super te body Pamiętam, że jako nastolatka często nosiłam i bardzo je lubiłam, ze względu właśnie na wygodę;-)
Sylwester pewnie jak co rok z dziećmi, bo co z nimi zrobić Może ktoś do nas wpadnie, zobaczymy... planów jeszcze nie mamy
Smacznej kawki i miłego czasu przy niej
Trochę Was ostatnio podczytuje tutaj, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby coś napisać;-)
Ogólnie to jestem fanką How to Look Good Naked i Gok Wana Polska wersja, na czele ze stylistą Piotrem Sałatą, nie przypadła mi do gustu Często okupuje TVN Style i BBC Lifestyle;-)
Mam bzika na punkcie wystroju wnętrz, próbuje swoich sił co rok, kiedy to wynajmujemy kolejny dom Mam nadzieję, że tym razem będę mogła podziwiać swój efekt dłużej Ze względów finansowych na niektóre rzeczy nie mogę sobie pozwolić, ale jak tylko spełnimy marzenie o własnym domu to będę mogła się wykazać
Co do ubioru to pomimo mojej nadwyżki po ciążach próbuje znaleźć coś dla siebie w rozsądnych cenach Mój typ sylwetki to klepsydra;-) Najczęściej odwiedzam NewLook, Next, Evans i Debenhams, bo tam przynajmniej mogę znaleźć coś w swoim magicznym rozmiarze 20
Gastone super te body Pamiętam, że jako nastolatka często nosiłam i bardzo je lubiłam, ze względu właśnie na wygodę;-)
Sylwester pewnie jak co rok z dziećmi, bo co z nimi zrobić Może ktoś do nas wpadnie, zobaczymy... planów jeszcze nie mamy
Smacznej kawki i miłego czasu przy niej
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam!:-)
Czy ja się mogę z herbatką rozgościć?
Na sylwestra w tym roku nie idziemy bo M ma żałobę po Mamie. Ale na pewno wyjdziemy na rynek zobaczyć sztuczne ognie.
Ubiór:
-ciepłe barchanowe majty
- podkoszulek z długim rękawem
-ciepłe rajstopy
-sweter z golfem
-kurtka z podpinką
-czapka, szalik, rękawiczki;-)
Pozdrawiam!
Czy ja się mogę z herbatką rozgościć?
Na sylwestra w tym roku nie idziemy bo M ma żałobę po Mamie. Ale na pewno wyjdziemy na rynek zobaczyć sztuczne ognie.
Ubiór:
-ciepłe barchanowe majty
- podkoszulek z długim rękawem
-ciepłe rajstopy
-sweter z golfem
-kurtka z podpinką
-czapka, szalik, rękawiczki;-)
Pozdrawiam!
mikimauro
Fanka BB :)
Megusek-W tym roku dżampreza u mnie, nie wiem czy się cieszyć, czy płakać.Kreacji jeszcze nie mam, licze nadal na jakąs podpowiedż od Was foremki:-)
viola30-No to w 7mieś. ciązy musiałaś być naprawde duża dziewczynką;-):-)
gastone-Twoje prasowanie juz tyle czasu nia Ciebie kobito czeka, ze i mnie już zaczyna prześladować;-)No fajne te bodziaki, ale boje sie ze raczej ja będe miała problem z miseczką
WolfiA-Ja też uważam, że polskawersja Goka jest słabiutka, a tak wogule to myślałam , ze Ty kobito jesteś kruszynką, a tu prosze prawdziwa Polska dziołcha;-)Witaj kluseczku ;-):-):-):-)
zuzkus-hahaha... barchanowe majty, no to kreacja wieczoru normalnie
Nie no moje drogie , Wspaniałe z nas pączuszki,:-);-) tylko czemu jak wychodze do miasta to nie widze ani jednej, tylko mijam same szczypiory;-);-):-)
viola30-No to w 7mieś. ciązy musiałaś być naprawde duża dziewczynką;-):-)
gastone-Twoje prasowanie juz tyle czasu nia Ciebie kobito czeka, ze i mnie już zaczyna prześladować;-)No fajne te bodziaki, ale boje sie ze raczej ja będe miała problem z miseczką
WolfiA-Ja też uważam, że polskawersja Goka jest słabiutka, a tak wogule to myślałam , ze Ty kobito jesteś kruszynką, a tu prosze prawdziwa Polska dziołcha;-)Witaj kluseczku ;-):-):-):-)
zuzkus-hahaha... barchanowe majty, no to kreacja wieczoru normalnie
Nie no moje drogie , Wspaniałe z nas pączuszki,:-);-) tylko czemu jak wychodze do miasta to nie widze ani jednej, tylko mijam same szczypiory;-);-):-)
reklama
Ciebie zaczyna przesladowac??? A co ja mam powiedziec jak codziennie mowie to samo i ide do tego prasowania i rezygnuje.Wiesz ze mam ogromna hate wiec przesuwam tak noga z pomieszczenia do pomieszczenia hahah
No ale cie pociesze,wlasnie skonczylam prasowac.
Miki co do miseczki to wlasnie ja mam czesto problem bo czasem sa fajne bodziaki a miseczki duze.Powiedz mi jaki rozmiar by cie interesowal to jak rzuci mi sie w oczy dam ci namiary,bo ja szukam caly czas.Ile pod biustem i miska.
No ale cie pociesze,wlasnie skonczylam prasowac.
Miki co do miseczki to wlasnie ja mam czesto problem bo czasem sa fajne bodziaki a miseczki duze.Powiedz mi jaki rozmiar by cie interesowal to jak rzuci mi sie w oczy dam ci namiary,bo ja szukam caly czas.Ile pod biustem i miska.
Ostatnia edycja: