reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

reklama
siadłam z kawusią :-)
zuzukus - nie rób smaka z piwkiem ;-)zbyt wczesna pora :-p
z opisu sylwetki to wnioskuje, że masz tak jak ja :) a mnie sklasyfikowały do rożka ;-):tak: Ale fota będzie bardziej wiarygodna.

I ja sie przysiąde z kubkiem cappuccino :-)

Fajnie, że znajduje się coraz więcej dziewczyn które były na grupie Jak się nie ubierać :-) Sorry, że tak bez zapowiedzi ją zlikwidowałam - niewiele się tam działo a i opcje skryptu forum były ubogie. Myślę, że tu nam będzie fajniej...i nie trzeba się zapisywać :-)

Nie chcę mieszać, ale chcę żeby dziewczyny które przyjdą tutaj za rok czy dwa korzystały z tego co sobie radzimy. Piszcie jak do tej pory -a ciekawe i warte polecenia adresy sklepów wklejacie do wątków sklepy :-)

reklama
No moje drogie, ociągacie się:-p;-):-), gdzie ta kawa, no gdzie ciacho , gdzie kobitki jesteście ????????;-):-):-):-)

No dobra troche teraz na słodze ....:-p:-p:-p;-);-)Nowe artukuły na BB są rewelacyjne, wszystkie przeczytane, bardzo fajnie mi sie je czytało. no i w głowie zostaje ich przesłanie, a to najważniejsze. Super :))))

Ostatnia edycja:
Do góry