reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

Ja za kawke dziękuje , ale mam pytanie???:-)
Powiedzcie mi kobitki, czy tak łatwo ulegacie obecnej modzie ? Ja mieszkam w Irlandi, jestem krąglutka i takie tam...
Poniewaz już rozglądam się za sylwestrową kreacją dla siebie [ biba w tym roku u mnie:-(], no i tak chodze po tych naszych sklepikach i masakra.:shocked2: Wszędzie cekinki, błyskotki, marynary i te leginsy [ nawet w cekinkach:shocked2:].ludzie kto wymyślił mode lat 80... Jak sprytnie wybrnąc z tej okropnej mody, w co się ubrać, zeby nie odstawać od innych, a żeby nie stroić się w te dziwactwa????

reklama
a ja mam problem w co sie wbic na swięta...przydało by sie jakas spódnice kupic-troche sie cykam na allegro bez przymierzania, a w sklepach nic ciekawego nie widziałam....

czy któras kupowała wysyłkowo w quelle lub bon prixie?

WItam Dziewczyny :-)
mikimauro u mnie w Norwegii to samo , same blysotki i leginsy :-D
ale widzialam kilka dobrez ubranych dziewczyn, i w legginsach i w jensach ...
"kraglutka i takie tam" ..a piersi na pewno masz , wiec mysle o wyeksponowaniu dekoltu i akcenty blyszczace wokol dekoltu , kolory w zaleznosci jakie Ci pasuja wiadomo ze na sylwka mozna "zaszalec" :tak:, koczyki, branzoletki , naszyjniki ...
dobrze dopasowane ubranie
SNOBKA &ndash; Ażurowe legginsy Veneziana te np fajnie by pasowaly z tunika czy sukienka CoGdzieZaile.pl - internetowy magazyn o modzie i zakupach CoGdzieZaile.pl - internetowy magazyn o modzie i zakupach albo inne odciete pod biustem
c omyslicie Dzieczyny? no i jak Tobei samej sie podoba, to tak na szybko przygotowalam:-p bo ide po dprysznici ciezki dzien dzisiaj mialam :cool2:

kurcze swietny temat jestem typowym antytalenciem ubierania to co ladne w sklepie idiotycznie wyglada na mnie Nie mam pojecia jak sie ubierac,jak dobrac dodatki Jak sie umalowac aby nie przesadzic,co z tego ze w łazience cała drogeria jak połowy nie potrafie uzyć Mam nadzieje ze własnie tutaj znajde poradnik bycia modną ładnie ubraną za niewielkie pieniadze :D

marta-dzięki za propozycje, takie leginsy już nie raz widziałam, ale ja cholera cykor jestem, nie mam odwagi je kupić i założyć, takich kiecek , to mam bez liku i zawsze do kozaków zakładam,bo mam łydki grubaśne. Co do błyskotek, to lubie ciekawe , duze [ wyszperane i nietypowe] kolczyki, i branzoletki, im większa i dziwniejsza, tym lepiej, nie lubie mieć za wiele [ czasami wcale] na szyji. ąle generalnie dobrze kombinujesz kobitko, całkiem dobrze...;-);-):-D:-D

ja dosc czesto kupuje quelle i neckermaniei bylam zadowolona choc czasem w zeszylm roku zpaupilam sbie topik fioletowy z cekinami porażka totalna bo byl bez ramiaczek a ze biut mam spory to tance by se razej nie odbyly wiec musial odesłąc ale ogolnie jest ok

Super, że przybywacie i się rozgaszczacie :-)
Jeżeli chodzi o kreacje wyjściowe to ja wole skromne - cekiny nie dla mnie. Miki bo Ty jak masz ładny duży biust nie potrzebujesz go dekorować świecidełkami :-)

meg- pewnie masz racje, nie za bardzo lubie mieć cośna szyji, chyba że szaliczek, lub apaszka...
W galeri z ciuszkami jest tam żakiet w koloze starego złota - ale pikniutki:happy:,

reklama
ja też, ja też poproszę kawkę!
Miki, skoro jesteś większą babeczką, to nie zakładaj tuniki i leginsów. Ja na modzie się nie znam, ale w takich ciuszkach to tylko niektóre szczypiory wyglądaja "fajnie". Dziś widziałam na ulicy takie ażurowe leginsy na kobiecie i aż mnie w oczy zapiekło. Z łydek zrobiły jej się balony. Nie wszystko co modne pasuje do naszej sylwetki.

Ja dzisiaj byłam na poszukiwaniach sukienki na wesele i wkurzam się, bo mam sylwetkę dwurozmiarową. Na górę pasuje 38 a na dół 36. Więc kiecka w roz 36 nie zapmnie mi się w barach a w roz 38 znacznie poszerza mi kufer. :sorry:

Do góry