reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

Wolfia witaj - masz dziś widzę dzień obchodny :-)
Zuza koooope lat :-) A strój na Sylwka pierwsza klasa! :-)

Ja nie wiem jak body można nosić...mnie to ustrojstwo zawsze sie w du... wżynało:baffled::sorry:
Miki Ty weź se poczytaj o fasonach ;-)

reklama
... a tak wogule to myślałam , ze Ty kobito jesteś kruszynką, a tu prosze prawdziwa Polska dziołcha:-p;-):-D:-D:-DWitaj kluseczku ;-):tak::-):-):-)
Nigdy nie byłam kruszynką;-) Jeszcze 5 lat temu ważyłam 58-62kg, potem na studiach przez rok przytyłam 10kg, potem zaszłam w jedną ciążę, w drugą i prawie się podwoiłam, co już śmieszne nie jest:no: Kurcze tylko, że ja tak lubię sobie zjeść dobre deserki, ciacho upiec, cukierka przekąsić w międzyczasie i marnie mi idzie to całe odchudzanie:sorry: Muszę się serio wziąć za siebie, bo się naprawdę mocno zapuściłam:zawstydzona/y: Tak chciałabym wejść w rozmiar 42:confused2:

Wolfia witaj - masz dziś widzę dzień obchodny :-)
Jakoś mnie tak naszło, bo pogoda do niczego:wściekła/y: Ruszyć się nie mam jak, bo ani samochodu ani prawojazdy, a już mi bokiem wychodzi to ciągłe siedzenie w domu:dry:

Miłego wieczoru:-)

Megusek-W tym roku dżampreza u mnie, nie wiem czy się cieszyć, czy płakać:cool2::confused2:.Kreacji jeszcze nie mam, licze nadal na jakąs podpowiedż od Was foremki:tak::-)

My w tamtym roku robilismy impreze w domu u nas...Jedynie meble polamane....:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dzis juz tylko sie ciesze ;-) oo i 6 kieliszkow od szampana.....Tych zaluje bardziej niz mebli ;-)
Jeden plus ze kreacji zadnej nie musialam kupic:-D Ale ogolnie wytanczylam sie bardziej niz na weselu 5 miesiecy pozniej ;-)

w tym roku idziemy najpierw do knajpy pozniej do jakiegos Clubu...:tak:

j atez zostaje w domku, bo sami jestesmy na obczyznie , bez rodziny , a wszyscy znajomi do polski migruja na siweta, ale ja tam lubie sobie posiedziec i zrobimy sbie wieczor filmowy :-p no a o polnocy idziemy na spotkani ez sasiadami przy skrzynkach pocztowych , zarabisciei widac jak nad fjordem blyskaja fajerwerki :tak::rofl2:
no i pachnaca choinka...
n abale musimy poczekaac az dziewczyny podrosna albi moze jakas babke zwerbuje do pilnowania z PL :-D;-)

widze ze tu temat wybiega na dwa miesiace!
ja sylwestra w domku siedze m niestety musi isc do pracy !
ale za to w sobote idziemy na impreze andrzejkowa i mam problem bo nie mam sie w co ubrac:-D:-D

ja tez nie wyobrażam siebie w body a widizałąm juz tyle ładnych i eleganckich ktore chyba sa zbyt odwazne jak dla mnie;-)

reklama
Witam wieczorową porą!:-)
Na kawę za póżno ale może piwko;-)
images

Co do typów figury to ja nigdy nie wiedziałam co ze mną...piersi małe, bioder brak...typ deska jest taki???:confused2:

Do góry