reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Nigdy nie byłam kruszynką;-) Jeszcze 5 lat temu ważyłam 58-62kg, potem na studiach przez rok przytyłam 10kg, potem zaszłam w jedną ciążę, w drugą i prawie się podwoiłam, co już śmieszne nie jest Kurcze tylko, że ja tak lubię sobie zjeść dobre deserki, ciacho upiec, cukierka przekąsić w międzyczasie i marnie mi idzie to całe odchudzanie Muszę się serio wziąć za siebie, bo się naprawdę mocno zapuściłam Tak chciałabym wejść w rozmiar 42... a tak wogule to myślałam , ze Ty kobito jesteś kruszynką, a tu prosze prawdziwa Polska dziołcha;-)Witaj kluseczku ;-):-):-):-)
Jakoś mnie tak naszło, bo pogoda do niczego Ruszyć się nie mam jak, bo ani samochodu ani prawojazdy, a już mi bokiem wychodzi to ciągłe siedzenie w domuWolfia witaj - masz dziś widzę dzień obchodny :-)
Miłego wieczoru:-)
mam długi tułówTo mialas za male body bo co jak co ale body mi sie jeszcze w dupsko nie wrzynalo.
mikimauro
Fanka BB :)
No chyba tak zrobie ...;-):-):-):-)Miki Ty weź se poczytaj o fasonach ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Megusek-W tym roku dżampreza u mnie, nie wiem czy się cieszyć, czy płakać.Kreacji jeszcze nie mam, licze nadal na jakąs podpowiedż od Was foremki:-)
My w tamtym roku robilismy impreze w domu u nas...Jedynie meble polamane.... Dzis juz tylko sie ciesze ;-) oo i 6 kieliszkow od szampana.....Tych zaluje bardziej niz mebli ;-)
Jeden plus ze kreacji zadnej nie musialam kupic Ale ogolnie wytanczylam sie bardziej niz na weselu 5 miesiecy pozniej ;-)
w tym roku idziemy najpierw do knajpy pozniej do jakiegos Clubu...
j atez zostaje w domku, bo sami jestesmy na obczyznie , bez rodziny , a wszyscy znajomi do polski migruja na siweta, ale ja tam lubie sobie posiedziec i zrobimy sbie wieczor filmowy no a o polnocy idziemy na spotkani ez sasiadami przy skrzynkach pocztowych , zarabisciei widac jak nad fjordem blyskaja fajerwerki
no i pachnaca choinka...
n abale musimy poczekaac az dziewczyny podrosna albi moze jakas babke zwerbuje do pilnowania z PL ;-)
no i pachnaca choinka...
n abale musimy poczekaac az dziewczyny podrosna albi moze jakas babke zwerbuje do pilnowania z PL ;-)
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
widze ze tu temat wybiega na dwa miesiace!
ja sylwestra w domku siedze m niestety musi isc do pracy !
ale za to w sobote idziemy na impreze andrzejkowa i mam problem bo nie mam sie w co ubrac
ja tez nie wyobrażam siebie w body a widizałąm juz tyle ładnych i eleganckich ktore chyba sa zbyt odwazne jak dla mnie;-)
ja sylwestra w domku siedze m niestety musi isc do pracy !
ale za to w sobote idziemy na impreze andrzejkowa i mam problem bo nie mam sie w co ubrac
ja tez nie wyobrażam siebie w body a widizałąm juz tyle ładnych i eleganckich ktore chyba sa zbyt odwazne jak dla mnie;-)
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam wieczorową porą!:-)
Na kawę za póżno ale może piwko;-)
Co do typów figury to ja nigdy nie wiedziałam co ze mną...piersi małe, bioder brak...typ deska jest taki???
Na kawę za póżno ale może piwko;-)
Co do typów figury to ja nigdy nie wiedziałam co ze mną...piersi małe, bioder brak...typ deska jest taki???