reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

a ja dokanczam owa roladke. dla meza na jutro rosolek.ja nie lubie rosolu...wiec sobie zrobie potrawke z kurki.

reklama
ech wy ambitne dziewczyny... :rofl2:
U mnie dzis ryba z piekarnika (FROSTA robi takei fajne ryby z roznymi sosami - naprawde dobre :tak:) i ziemniaki i groszek i tyle :-p
Jutro jem w pracy - beda pulpety :tak:

wreszcie ugotowałam zupe buraczkową! Mój mąz nie lubi, wiec po słubie chyba jeszcze ani razu nie było. Teraz wyjechał, wiec bede z synkiem wcinac - ciekawe czy mu zasmakuje, bo on jeszcze nie jadl buraczkow do tej pory:szok:, wiec nie wiem.

Simama, prosimy przepis:)

a co to są ziemniaki karmelizowane???

Bardzo dobre podejście do sprawy mnie sie ostatnio zapał kulinarny wyczerpał i nie mam ani ochoty ani pomysłow:-( robie cos szybkiego i tyle:eek: choc na poniedziałek musze zrobić obiad i nie mam wogole pomysla:baffled:

U mnie dzis naleśniki:baffled:.

u mnie tez takie dzis arcydzielo kulinarne:-D:-D:-D

simamo ja ty want przepis:tak:

kuchary z was jak byk, tlyko ja takie dno jestem. ale ja naprawde nie lubie gotowac, nienawidze, niedobrze mi sie robi jak mam gotowac, a czasem musze, gdy m. akurat jest w porze obiadowej przed praca lub ma wolne to wiadomo, ze chcialby zjesc cos smacznego, a tak to ja nie robie sobie nic, tylko jak juz makaron z twarogiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry