reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
ewitko- a jaką marmoladą wyłożyć i ile ma być tych rodzynek?wedle uznania?;-)
Ja najczęściej smaruję powidłem śliwkowym, bo lubię, ale to wg uznania, a rodzynek, to jak kto lubi, jak akurat nie przepadam i daję symbolicznie.
Jeszcze taka uwaga, żeby nie mielić sera maszynką ja go rozcieram blenderem, można też w malakserze.

A ja mialam piers nadziewana:pieczarkami,cebulka, serem yellow,i smarowane pesto i smazone w bulce+obowiazkowy zestaw surowka i pyry
miodzio

czy tylko ja jestem taki osiol kulinarny??? czytam co wy robicie na obiady to mi az wstyd. co wy tam nawymyslacie, kurde nic nie powiem mariuszowi, bo mnie wysmieje:-D:-D:-D:-D

e tam,ja poprostu uwielbiam gotowac.moglabym gotowac dla stolowki pracowniczej;-)gal jak przyjade to ci nawet ugotuje;-)bo lubie i ciebie i gotowanie;-)

A ja nie lubie jesc byle co bo sie nie najadam,zjem i ciagle mam ochote na TO COS.wIEC OD RAZU SOBIE ROBIE I MAM Z GLOWY///

reklama
A ja nie lubie jesc byle co bo sie nie najadam,zjem i ciagle mam ochote na TO COS.wIEC OD RAZU SOBIE ROBIE I MAM Z GLOWY///

Bardzo dobre podejście do sprawy mnie sie ostatnio zapał kulinarny wyczerpał i nie mam ani ochoty ani pomysłow:-( robie cos szybkiego i tyle:eek: choc na poniedziałek musze zrobić obiad i nie mam wogole pomysla:baffled:

U mnie dzis naleśniki:baffled:.

Do góry