reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

dziewczyny, dziadek zrobil gulasz z rodzynkami, cebulka i w czerwonym winie. Pysznosci!!!Nie chcial tylko przepisu zdradzic, powiedzial, ze to jego sekret od lat i sekretem pozstanie. Bede musiala przepis od babci wyciagnac:) Chyba, ze ktoras z Was robila juz cos podobnego??
 
reklama
u moich rodzicow na sylwestra zawszebyl bigos i tak jakso mi sie kojarzy...Poniwaz jak przyjada goscie to bede chciala zrobic cos na cieplo i chyba zrobie ten bigos :-) Zwlaszcza ze mam wlasnorecznie zbierane grzyby :-)
 
Ja nie robiłam jeszcze gulaszu, zawsze mam ze słoika:zawstydzona/y:. A dzisiaj leczo i upiekłam jabłecznik tylko mi strasznie kruchy wyszedł i nie wiem dlaczego:eek::confused:.
 
ja ostatnio szaleje w kuchni, jakies papryczki faszerowane, kurczaki nadziewane, racuchy, nalesniki ;-) niewiem cos mnie opetalo :-D
 
Aniu ale mi ochoty na jabłecznik narobiłaś mniam, mniam kocham jabłecznik i piernik inne ciasta zjem ale te dwa to moge na raz blache opędzlować
 
A ja kocham bigos, ale odkąd w ciąży prawie zeszłam przez niego, to nawet teraz po urodzeniu Zuzanki źle się czuję jak go zjem, jestem taka rozżalona z tego powodu, bo kocham bigos jak własną matkę!!! aaaaaaaa!!!!!!
 
Kasro też mam taki przepis i polecam bo pizza anielska:-).

U mnie dzisiaj gyros.

A bigosik uwielbiam:-D.
 
reklama
bigos juz sie nie moge doczekc polskiego bigosiku mniam mniam
u nas na obiad barszcz czerwony z ziemniaczkami ugotowanymi, ugniecionymi i podanymi osobno
 
Do góry