reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

dziewczyny, dziadek zrobil gulasz z rodzynkami, cebulka i w czerwonym winie. Pysznosci!!!Nie chcial tylko przepisu zdradzic, powiedzial, ze to jego sekret od lat i sekretem pozstanie. Bede musiala przepis od babci wyciagnac:) Chyba, ze ktoras z Was robila juz cos podobnego??
 
reklama
u moich rodzicow na sylwestra zawszebyl bigos i tak jakso mi sie kojarzy...Poniwaz jak przyjada goscie to bede chciala zrobic cos na cieplo i chyba zrobie ten bigos :-) Zwlaszcza ze mam wlasnorecznie zbierane grzyby :-)
 
Ja nie robiłam jeszcze gulaszu, zawsze mam ze słoika:zawstydzona/y:. A dzisiaj leczo i upiekłam jabłecznik tylko mi strasznie kruchy wyszedł i nie wiem dlaczego:eek::confused:.
 
ja ostatnio szaleje w kuchni, jakies papryczki faszerowane, kurczaki nadziewane, racuchy, nalesniki ;-) niewiem cos mnie opetalo :-D
 
Aniu ale mi ochoty na jabłecznik narobiłaś mniam, mniam kocham jabłecznik i piernik inne ciasta zjem ale te dwa to moge na raz blache opędzlować
 
A ja kocham bigos, ale odkąd w ciąży prawie zeszłam przez niego, to nawet teraz po urodzeniu Zuzanki źle się czuję jak go zjem, jestem taka rozżalona z tego powodu, bo kocham bigos jak własną matkę!!! aaaaaaaa!!!!!!
 
Kasro też mam taki przepis i polecam bo pizza anielska:-).

U mnie dzisiaj gyros.

A bigosik uwielbiam:-D.
 
reklama
bigos juz sie nie moge doczekc polskiego bigosiku mniam mniam
u nas na obiad barszcz czerwony z ziemniaczkami ugotowanymi, ugniecionymi i podanymi osobno
 
Do góry