reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

ja chyba tez się skusze na ten torcik :-D
a my dzisiaj byliśy w restauracji bo nikomu się nie chciało gotować :-D:-D więc dzisiaj na obiad grecka kuchnia - szaszłyki, gyros, kalmary w cieście, frytki tzatziki i sałatka grecka :-D pycha było :-D

reklama
A ja dzisiaj nic nie gotowałam:baffled: ale jutro zrobię gulasz z kaszą i ogóreczkiem tak jak poleciła Żania;-).

a propos diet - kiedys w ramach wiosennego oczyszczania organizmu przez 13 dni jadlam tylko gotowana kasze jaglana (bez przypraw, nawet bez soli), czy wyobrazacie sobie, jak wszystko pachnie i smakuje po takiej monotonii :-):tak::-p? warto zrobic cos takiego chociazby po to, aby na nowo poodkrywac zapachy i smaki

Żaniu bardzo przepraszam ale wczoraj jakoś nie dopatrzyłam Twojego posta:-:)-(

Zamieszczam przepis na torcik - może zrobisz niespodziankę w inny dzień:-)

Dziekuje kasro zrobie na pewno pysznie brzmi, nie masz mnie za co przepraszac:-) Wczoraj i tak bym nic nie zrobiła bo źle się czułam nie wsatwałam z łóżka, maż zajmował się córcią bo mnie tak głowa bolała ze szok:szok:

jejku pierwszy raz przeczytałam co piszecie na tym watku (tak dokładnie) i stwierdzam ze JESTESCIE NIESAMOWITE:tak:chylę głowa przed takimii wspaniałymi kucharkami i ... biegne cos upichcic bo moja dotychczasowa kuchnia nie dorasta Wam do piet :no: a czytajac leciała mi slinka :-)

reklama
pyzuncia - co za tylko??/ Uwielbiam krupnik :-)
U nas to ja zajelam sie dzis drugim daniem wiec wspielam sie na wyzyny swoich mozliwosci i zrobilam makaron z sosem ze sloika :-D

A tak na powaznie to zaczynam sie zastanawiac nad menu Sylwestrowym juz i troche sie boje...

Do góry