reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

ja chyba tez się skusze na ten torcik :-D
a my dzisiaj byliśy w restauracji bo nikomu się nie chciało gotować :-D:-D więc dzisiaj na obiad grecka kuchnia - szaszłyki, gyros, kalmary w cieście, frytki tzatziki i sałatka grecka :-D pycha było :-D

reklama
A ja dzisiaj nic nie gotowałam:baffled: ale jutro zrobię gulasz z kaszą i ogóreczkiem tak jak poleciła Żania;-).

a propos diet - kiedys w ramach wiosennego oczyszczania organizmu przez 13 dni jadlam tylko gotowana kasze jaglana (bez przypraw, nawet bez soli), czy wyobrazacie sobie, jak wszystko pachnie i smakuje po takiej monotonii :-):tak::-p? warto zrobic cos takiego chociazby po to, aby na nowo poodkrywac zapachy i smaki

Żaniu bardzo przepraszam ale wczoraj jakoś nie dopatrzyłam Twojego posta:-:)-(

Zamieszczam przepis na torcik - może zrobisz niespodziankę w inny dzień:-)

Dziekuje kasro zrobie na pewno pysznie brzmi, nie masz mnie za co przepraszac:-) Wczoraj i tak bym nic nie zrobiła bo źle się czułam nie wsatwałam z łóżka, maż zajmował się córcią bo mnie tak głowa bolała ze szok:szok:

jejku pierwszy raz przeczytałam co piszecie na tym watku (tak dokładnie) i stwierdzam ze JESTESCIE NIESAMOWITE:tak:chylę głowa przed takimii wspaniałymi kucharkami i ... biegne cos upichcic bo moja dotychczasowa kuchnia nie dorasta Wam do piet :no: a czytajac leciała mi slinka :-)

reklama
pyzuncia - co za tylko??/ Uwielbiam krupnik :-)
U nas to ja zajelam sie dzis drugim daniem wiec wspielam sie na wyzyny swoich mozliwosci i zrobilam makaron z sosem ze sloika :-D

A tak na powaznie to zaczynam sie zastanawiac nad menu Sylwestrowym juz i troche sie boje...

Do góry