reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ale sie dzis usmialam!!! Czasami czuje glowke dziecka, bo mi uciska w jedno miejsce i to boli a mala juz jest nisko. Mowie rano do meza: "czuje glowke znowu" a on patrzy na mnie z takim przerazeniem i mowi: "jak to?". Ja w smiech i pytam sie go czy zrozumial, ze glowka juz wychodzi i dlatego ja czuje :D. On odetchnal z ulaga i powiedzial, ze mam go wiecej nie straszyc, bo dokladnie tak pomyslal :D.

reklama
hej
dopiero siadlam od rana :dry: nocka nawet spoko tylko te poranki :baffled: czuje sie jakbym zmartwychwstala a nie obudziala sie :dry: jutro wizyta u gina :tak: wyniki z krwi są ok moczyk tez a wynik z wymazu dopiero w pt lub przyszly tydz. jesli sie cos wyhodowalo :sorry2:

iza_marta nie strasze ;-) kazda ciaza inna i kazda kobieta inna ale ciesze sie ze u mnie skonczylo sie CC ze wzgledu na to ze balabym sie ze bede rodzic jak moja mama :szok: nie strasz chłopa bo zawału dostanie :-D

monikazgierz jak tam po wizycie położnej ??

asku
super ze wozeczek zakupiony :tak:

milenka jesli masz mozliwosc pojscia do innego gina to skorzystalabym z takiej opcji bedziesz spokojniejsza a to wazne zwlaszcza teraz :tak:

czekamy ciesze sie ze wizyta udana ;-)

Dziewczyny staram sie relaksowac z ksiazka, ale jakos mi sie to nie udaje. Obiad gotuje, pranie robie, itd. Co po chwilke siadam i czytam po kilka stron. Dostalam dzis wyniki z wymazu i sa negatywne :).

dolaczam i ja niewyspana :) ah te moje dusznosci :)
smiejesie z siebie ze chodze jak kaczka :D
Wczoraj pranie zrobiona pierwsze od o-3 miesiecy, teraz przepatrzuje gdzie mam jechac do sklepu zakupic troche wiecej spiochow (pamietam dziewczyny muwili ze za malo, ale jakos to tak niewygladalo jak bylo z inymi ciuszkami) trudno :) . Mam jeszcze troche czasu niecale trzy tygodnie :) to dis lub jutro musze wyskoczyc na sklepy, a sie niechce bo strasnie sie mecze.
I takie to :)

Mimi, tez mam takie dusznosci, okrutnie mnie to meczy...Taki nieprzyjemny ucisk, nie wiem co wtedy robic. A leze w szpitalu i nic na to nie mowia specjalnie. Leze na lewym boku jak kaza. Pomaga Ci cos?

Nanncy a jak sie czujesz? Jak baby Alla?

Nanncy wlasnie tez na lewym boku sie wyleguje przez wiekszasc ciazy, dusznosci mam od przedwczoraj ale nic niepomaga :( jedynie jak siedze to jest ok. Ta noc to przesiedzialam chyba z dwie godziny pozniej bez sil szybko usnelam i takie to :(.
Bede w piatek gadac ze swoja doktorka to moze mi cos powie, cos w co watpie, chyba bedzie odpowiedz ze to jest normalne w tym okresie ciazy. Moze i jest racja :/.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry