reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

READERLE :-p o 10 to ja zbliżam się do połowy dnia roboczego ;-)

MONIKA ja na Mrówka łóżku z ikei (też 160) nie raz już spałam, razem z moim "okruszkiem" ;-) najczęściej w czasie jego choroby ;-) na długość troszkę za krótkie (mam 170), ale dawało radę ;-) pod warunkiem, że drzemkę dzienną zaliczyłam :-D

dzisiaj pójdę wcześniej spać ;-) taki mam plan, który znając życie nie wypali ;-)

reklama
Pampuszku to oby się udało z mieszkankiem :))))))) zaglądaj do Nas częściej :)

Aśku pewnie pisałaś kochana już wcześniej, ale napisz jeszcze raz :-p dlaczego nie chcesz wcześniej iść na L4...wiem, wiem że nie jest Ci tam źle...interesuje mnie bardziej płaca...czy coś zmieni jak pójdziesz wcześniej?

iza_marta nie martw się teraz tym...nic nie zrobisz, mam nadzieję że jakoś się ułoży...oby do przodu :-) trzymam mocno kciuki i daj koniecznie znać ;-) jak po egzaminie :)

funia ja też się ciągle zastanawiam nad tymi wielorazowymi...

patrra no proszę to ciekawy wyjazd przed Tobą...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moja bezsenność mnie już dobija...dzisiaj znowu spałam 3 godzinki :-(, ani nic mnie nie bolało...ehhh poszłam spać ok 24 do 3 chrapałam a potem oczy jak 5 zł...zasnęłam ok 7 i spałam do 9 więc jeszcze te 2 godzinki dobiłam :/ tragedia
Zjadłam śniadanko , teraz kawusia i trzeba się zabrać za coś bo szkoda dnia

DIABLICZKO raczej chodzi o to, żeby nie wpierniczać w domu i być wśród ludziów :tak: plan wstępny zakładał pracę do końca kwietnia ;-) a jak będzie, to się zobaczy :tak:

witam witam w ten słoneczny dzień :-D

Aśku a to masz fajnie że tak spokojnie bo u nas jednak nie odważyła bym się puścić Kube samego :sorry2: w lecie inna sprawa pełno dzieciaków:tak:

już po wizycie dziś bez usg zbadał moją kość łonową powiedział że na razie się trzyma:szok: ale on tak wszystko w żart obraca żebym się nie martwiła jak zacznie bardzo dokuczać to mam przyjść wcześniej będziemy działać bo trochę za wcześnie na takie bóle:-(

i zakupy w Lidlu ekstra wydałma 200zł:szok: ale kupiłam tą kołderkę za 70zł mam już tyle tych ubranek ale nie mogłam się powstrzymać do tego oliwkę i płyn z hippa i wkładki laktacyjne:-D

Za mna także jedna z najgorszych nocek jak do tej pory. Przed pójściem spać nie mogłam usiedzieć na miejscu - tak mi kręgosłup dokuczał, straszny ból. Nie mogłam złapać oddechu i miałam napady gorąca. Udało mi się pozniej usnąć, ale na troszkę. Całą nocke się tak męczyłam.
Rano wszystko przeszło, a dzisiaj jak latałam po sklepach to zadyszka po 5 krokach - nooo masakra :zawstydzona/y:
I znów kręgosłup mnie boli - kiedy to się skończy???

Byłam na zakupach, zawiozłam L4 do pracy, odebrałam PIT, podpisałam aneks do umowy i mam spokój... :-D Będę się lenić do wieczorka :-)

Nanncy mnie nie kazał liczyć ruchów, ale z tego co wiem to musisz znależć sobie 2 pory dnia gdzieś o podobnej godzinie, ułożyć się na lewym boku i przez godzinę poczuć ok 10 ruchów dziecka.

Aśku niby tak...ale nie korci Cię właśnie posiedzenie w domku, wyspanie się...spędzenie mnóstwa czasu z Mrówkiem?

Jaranti mi też dokucza bardzo, właśnie ten ból i niemoc ...

DIABLICZKO ale Mrówek chodzi do przedszkola ;-) i nawet jak będę w domu, mąż go będzie odwoził do przedszkola przed 7 rano ;-) zerówka to, więc nie zamierzam mu odpuszczać ;-) a jak ślubny mi auto weźmie, to nie będzie mi się chciało autobusami ciągać ;-)
pomyślę, nad końcówką marca, ale chwilowo do końca kwietnia ;-)

ja też zaliczyłam lidla, ale było już powybierane strasznie ;-) więc tylo spodnie dresowe wzięłam i trójpak koszulek :tak: za dużo będę miała ciuszków jak tak dalej pójdzie ;-)

Witam, witam :tak: U nas dzisiaj pieknie świeciło słoneczko :tak:
Pierwszy dzień w szkole? Bardzo fajnie, jest nas 15 osób w wieku od 22 do 35 :-D Są dwie ciężarne - ja i moja koleżanka z zawodówki :-D

Niestety egzamin nie poszedl mi tak jak bym chciala. Byl latwy tzn. inaczej uczylam sie wiec wygladal na latwy tylko ja jakos nie mam do tego glowy. Nie moge sie skupic, zapominam juz o wszystki i jak widze pytania to wiem, ze wiem, ale nie pamietam.

Mama.O. co do porodu to mam pewne wymagania/kryteria, ktore chcialabym, zeby ktos uszanowal. To moje pierwsze dziecko, ale moja opinia jest taka, ze w szpitalach nie respektuja tego co Ty jako pacjent/matka chcesz. Ja np. nie chce, zeby ktos karmil mi dziecko butelka, wole sie meczyc i osiagnac sukces niz od razu porazke. Dziecko brata meza od kopa bylo cichcem karmione z butelki i dla jego matki przez kilka ladnych miesiecy taka czynnosc jak karmienie byko katorga. Karmila go piersia, ale z butelki i ciagle siedziala z odciagaczem, bo maly duzo jadl.
W sumie mam tez kilka innych rzeczy na ktore chce miec wplyw, juz nie wspominajac, ze chcialabym, aby decyzje byly uprzednio uzgadniane ze mna. Niestety w naszej sluzbie zdrowia mozna pomarzyc....mam nadzieje, ze sie myle!

reklama
iza_marta w Ujastku dokarmiaja dzieci natomiast w Zeromskim gdzie rodzilam jest duzy nacisk na karmienie piersia :tak: dzieki czemu ja karmilam 17 miesiecy :tak:

Do góry