Hej dziewczyny. w domu w domu w domu
PP jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aśku, ja jestem zakochana w Twoim mrówku. Janek leży obok mnie i się przytula i twierdzi, że nie może się brata doczekać
)) fajnie mieć takie cudne dzieciaki
))
Kochana, nie dołuj się. Spróbuj jeść rzeczy, które na dłużej wypełniają żołądek. Kuskus, makaron pełnoziarnisty, płatki owsiane ze startym jabłkiem i rodzynkami. Zapewniam Cię KPe, że przy bliźniakach szybko zgubisz. Zwłaszcza, jeśli będziesz karmiła piersią
Zazdroszczę Ci dwójki na raz
))
Aśku, ja jestem zakochana w Twoim mrówku. Janek leży obok mnie i się przytula i twierdzi, że nie może się brata doczekać
Cześć dziewczynki.Mam dziś jakiegoś doła..jestem załamana moją wagą..przytyłam już 12 kg i cały czas tyje..masakra..i wkurzona chodzę, bo bym tylko jadła i słodkiego mi się chce, a wiem,że nie powinnam..przed ciąża odchudzałam się parę miesięcy i schudłam 12 kg, a teraz jem normalnie i tyję jak głupia..efekt jojo plus ciąża..załamka..no mi jeszcze fajki rzuciłam na początku ciąży i też zajadałam...szok..chyba z 30 kg przytyje jak tak dalej pójdzie..:-(
Kochana, nie dołuj się. Spróbuj jeść rzeczy, które na dłużej wypełniają żołądek. Kuskus, makaron pełnoziarnisty, płatki owsiane ze startym jabłkiem i rodzynkami. Zapewniam Cię KPe, że przy bliźniakach szybko zgubisz. Zwłaszcza, jeśli będziesz karmiła piersią
Ostatnia edycja: