Hej dziewczyny. w domu w domu w domuPP jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aśku, ja jestem zakochana w Twoim mrówku. Janek leży obok mnie i się przytula i twierdzi, że nie może się brata doczekać)) fajnie mieć takie cudne dzieciaki))
Kochana, nie dołuj się. Spróbuj jeść rzeczy, które na dłużej wypełniają żołądek. Kuskus, makaron pełnoziarnisty, płatki owsiane ze startym jabłkiem i rodzynkami. Zapewniam Cię KPe, że przy bliźniakach szybko zgubisz. Zwłaszcza, jeśli będziesz karmiła piersią Zazdroszczę Ci dwójki na raz))
Aśku, ja jestem zakochana w Twoim mrówku. Janek leży obok mnie i się przytula i twierdzi, że nie może się brata doczekać)) fajnie mieć takie cudne dzieciaki))
Cześć dziewczynki.Mam dziś jakiegoś doła..jestem załamana moją wagą..przytyłam już 12 kg i cały czas tyje..masakra..i wkurzona chodzę, bo bym tylko jadła i słodkiego mi się chce, a wiem,że nie powinnam..przed ciąża odchudzałam się parę miesięcy i schudłam 12 kg, a teraz jem normalnie i tyję jak głupia..efekt jojo plus ciąża..załamka..no mi jeszcze fajki rzuciłam na początku ciąży i też zajadałam...szok..chyba z 30 kg przytyje jak tak dalej pójdzie..:-(
Kochana, nie dołuj się. Spróbuj jeść rzeczy, które na dłużej wypełniają żołądek. Kuskus, makaron pełnoziarnisty, płatki owsiane ze startym jabłkiem i rodzynkami. Zapewniam Cię KPe, że przy bliźniakach szybko zgubisz. Zwłaszcza, jeśli będziesz karmiła piersią Zazdroszczę Ci dwójki na raz))
Ostatnia edycja: