reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Cześć dziewczyny! Ale się dzieci nawykluwało tu w nocy! Ale najlepsza jest dziewczyna z mojej sali, przed północą złapały ja skurcze posiedziała policzyła czas, pielęgniarka przyszła, zaraz lekarz. Zabrali ja na porodowke, urodziła chłopca 2,5kg przed 5 a przed chwila zjechała do nas piętro niżej o własnych nogach pochwalić się ;o składam pokłony !
Wrrrr gdzie ten obchod, albo niech wymyśla coś twórczego albo ja chce do domu :/

reklama
pełnia, burza lub halny :-D Mrówek jest poburzowy ;-)

FUNIA oj tam 35+ ;-) moje koleżanka niedawno urodziłam swoje 4 dziecko :-) 2 miesięce przed 40 ;-) czy wiek teraz ma jakieś znaczenie? ;-)

a wczoraj czytalam o tej aktorce Małgorzacie Lewińskiej :tak: jest w ciąży podwójnej :-) 42 lata ;-) zapłodnienie naturalne ;-)

moja mama mnie urodziła jak miała 38lat a mojego brata jak miała 35 i jak widać obydwoje jesteśmy zdrowi :-D

A moje smaki zmieniają się jak w kalejdoskopie.... wczoraj na kolację zjadłam kanapeczki z szyneczką i musztardą i sok pomarańczowy, a dziś jem serek waniliowy, bułeczkę z czekoladką i sok pomarańczowy...
Coś mnie od rana mdli ;/ i mam nadzieję że nie będę ściskać się z toaletą :crazy:

mi_lva ale smarować i tak musisz :D w rossmannie są takie podwójne saszetki - jest peeling do dłoni plus maseczka do dłoni. U mnie się to sprawdza :) a po tym i tak gruba warstwa kremu :)

Czesc:)
Chciałabym się Was poradzić, bo od jakiegos czasu miewam bóle jelita i bóle w okolicy pupy. I nie wiem po co to podpiąć, pod niestrawność, czy jakies hemoroidy? No nie wiem sama. Hemoroidów nie mialam nigdy wiec nie wiem jak się objawiają. i tak sobie gdybam. I mam tez czasem taki mocny ból w okolicy lewej pachwiny promieniujący az do kolana, ale taki konkretny, który trwa dłuższą czy krótszą - ale na szczęście chwilę.

wizytę mam za 6 dni, wiec na pewno zapytam, ale poki co chcialam się Was poradzić co to moze byc, moze któras z Was tez tak ma?

apple Ja też tak mam kochana że czuje ciągle jakiś ucisk, wysikam się i za chwilę znowu gnam do kibelka :/ już się właśnie bałam o jakieś zapalenie, ale nie przypominam sobie żebym gdzieś mogła złapać, chociaż z tym nic nie wiadomo...okropne uczucie bo czujesz jakbyś cały dzień miała spędzić na sedesie :/ A odnośnie brzucha ja już mam giganta albo tak wczoraj wywaliło po tej pizzy :D
gwiazdeczka super że dostałaś ten urlop, przynajmniej sobie odpoczniesz :)
ivon pączki ojjjj tak pyszotka albo parowańce mmmmm
Natuszka nie ma żadnego problemu, zapraszam po niedzieli na pyszne "wiejskie" jedzonko :) Oni zawsze kupowali od takiego gościa ale kiedyś wujek się zabrał i postawili mała wędzarnie i teraz jak tylko zaczynają to na pół osiedla pachnie :p a ryż zawsze jadłam z cynamonem i śmietaną ale dużo właśnie osób jak teraz widzę je z jabłkiem :D
Uwielbiam żeberka ale właśnie chude a z tym ciężko a pik-sł czy same słodkie? Mój luby bardzo dobrze gotuje Ja się przy nim chowam, jedynie co robię sama to zupy a on resztę bo nie dorównam mu w smaku. Ale przyznam niebo a ziemia mniam
aesthete Ok trzymam za słowo :*
brownagula a jednak u Ciebie fasolka mniam :) u mnie miała być kapustka zasmażana ale daliśmy sobie spokój jak wrócimy w niedziele to zrobimy a najprędzej w poniedziałek tylko kurczę kiełbaskę pokroiłam i ją zamrożę jednak mam problem z cebulka , skroiłam 4 i co ja teraz z nią zrobię? buuu szkoda wyrzucać...
funia kochana nie przejmuj się Wszystko na pewno jest ok Nie miej czarnych myśli :* a 35 to kwiat wieku :))) sama słodycz Ja mam 30 i pierwsze dziecko więc uszy do góry :*
straciatella moim zdaniem nie bagatelizuj tym bardziej że w nocy Cię bolało i Ty nie małe masz problemy z tą swoją ciążą...a swoim nie przejmuj się , nie możesz się denerwować bo jeszcze gorzej się czujesz :*
Lena nooo fantastyczny prezent :) tylko musisz ich zebrać :) moich to ciężko by było :p
Asku wniosek z tego że Mrówek potrzebował wolnego a tym bardziej wolnego z mamcią :)))))
pat fajnie :) ale malutki chłopczyk ...Ty jeszcze długo będziesz w tym szpitalu?

uffff skończyłam teraz czas na kawkę, tylko zjadłam 2 banany i chyba sobie na razie odpuszczę bo potem już tylko bieganie...kurcze już 10 :30 a Ja nic nie zrobiłam tragedia

nie nadrobie nie ma szans:crazy:. witam po chwilowej nieobecnosci...
moze potem cos podczytam
u nas leci samopoczucie srednio bole glowy mwymioty cinienie zgaga - wymiekam juz...natlok obowiazkow i zmartwien nie napawa mnie na pisanie, jakos brak weny czasu ...
Martuska prenatralne jednak mam 8 stycznia gin cos poiwanila mozesz zmienic..
wybieram sie wlasnie z malym do psychologa wiec odezwe sie potem
Pozdrawiam i milego :-)

Hejka :-)
co do "zwrotów" to nie ze wszystkiego zrobisz bułkę tartą, kołaczyki i inne słodkości odpadają :tak: ehh ci ludzie, brak słów...

Karmelowa, Lena - zdrówka dla pierworodnych ,

dziewczyny co sądzicie o legginsach ? kupiłam te z białymi reniferami :-D
legginsy norweskie 5 wzorów skandynawskie leginsy (3751613203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dziś mnie energia rozpiera, w pracy spokojnie, może nawet skończę szybciej :-) a potem obiadek i porządki :-) za okna się jednak nie biorę- mama zaproponowała pomoc, nie odmówię :-) a w niedziele wielki obiad rodzinny, zaprosiłam rodziców swoich na śląski łobiod ;-) roladki, kluseczki i modra kapusta :-D

reklama
Do góry