aesthete ojjjj jak ja nie lubię z kapustą blee
a masz może dobry przepisik na lasagne? Chętnie skorzystam
no i ...? Gratulacje kopniaczków
nie wiem czy dobry, mi smakuje
jutro Ci dam, bo mam w kuchni przepis, a już w łóżku leżę
czy jest możliwe że ciąża jakoś wpłynęła że złoto mnie uczula? już ok miesiąca męczę się z takim jakby liszajem suchym pod obrączką swędzi
smaruję i smaruję wszystkim czym się da ale ciągle jest czasem mniej czasem więcej
mi się tak dzieje, ale zimą. kup sobie regenerujący krem do rąk i na noc grubą warstwą i bez obrączki śpij, a 2-3 razy w tyg porządny peeling i maseczka na dłonie.
Zakupiłam choinke do mieszkania..
WĄSKA CHOINKA ŚWIERK KOLUMNOWY 2,20m (3748613529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co myślicie?
Uparłam sie, że musi być wysoka.. ale nie za szeroka, bo mamy jednak mało miejsca... ;-)
No i kuchnia u nas już skończona.. może pochwalę się wam później jakąś fotką
my kupujemy żywą, max 120cm bo stawiamy na komodzie
na podłodze nie ma gdzie postawić, a poza tym mój pies wyjada ziemię z doniczki
ale bardzo ładna Twoja choinka
gęsta, a takie lubię
wczoraj spotkała Nas miła niespodziewajka od właścicieli
Przyszedł Pan Mirek po pieniążki za mieszkanie, chwilę pogadali ze ślubnym że autko poszło, nowe może jutro będzie, że sąsiad ma kupić letnie opony z felgami bo męczył cały sezon itp
Mąż mu daje pieniążki, a pan Mirek "Oj za dużo, za dużo..." i wyjął z tego z pliczka 200zł i powiedział że taki prezent na Święta
Nie spodziewaliśmy się, przynajmniej nie muszę lecieć do bankomatu po pieniążki na jutrzejsze prenatalne:-)
no to super, miło z ich strony
ludzie którzy od nas wynajmują chyba też narzekać nie mogą, my do nich w ogóle nie jeździmy
jesteśmy "na ty" bo są gdzieś w naszym wieku, raz byliśmy na kawie u nich, stan liczników mi ona podaje, a kasa na konto
bo i tak mamy wszystko na legalu i podatek od tego co miesiąc płacimy
umowę podpisaliśmy z nimi na 5 lat i są na prawdę spoko
ja tam nie mam zamiaru się im wtrącać i ich nachodzić, bo wiem jakie to wkurzające
kotka a ja myślałam, że takie drętwienia rąk w nocy to kwestia złego ułożenia się a nie od schorzeń kręgosłupa... ja mam dużą skoliozę w odcinku piersiowym i faktycznie czasem ręka mi drętwieje (tylko lewa), ale poza tym w ogóle dolegliwości żadnych nie odczuwam
no ja miałam podobnie, ale drętwiała mi cała prawa strona ciała. od czubka głowy, po palce u stóp :/ ale tak, że nie byłam w stanie poruszyć tą stroną. najgorzej jak mnie w aucie złapało, nie mogłam zmienić biegów ani gazu dodać, masakra jakaś :/ ale jakoś od dawna tak nie miałam.
przepuklina uciska rdzeń no i stąd drętwienia. w poprzedniej ciąży budziłam się płacząc z bólu który czułam w zdrętwiałej kompletnie ręce, którą nawet ruszyć nie mogłam...
masakra, będziesz po ciąży jakiś zabieg czy operację mieć? współczuję
Aesthete - Tobie również gratuluję mocnych kopniaków. A po weekendzie jak się ogarnę z ciuszkami będę się odzywała ;-)
ok, czekam z niecierpliwością
Natuszka21
nie patrzyłam, ale wczoraj takie zakupy na allegro zrobiłam, ze ho ho ho
m.in. to
Ciążowe sukienki ogrodniczki 4 kolory 40(L) W-wa (3703275586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam jeans Kary
i jeszcze taką tuniczkę i leginsy sobie kupiłam, a co!
jestem już szczęśliwa, teraz tylko czekać na przesyłkę
super te sukieneczki
kusisz, kusisz...
oj dziewczyny ale dostałam piany
pracuje w piekarni, i to co dostajemy z dnia poprzedniego ze sklepów(zwroty),dajemy biedniejszym, potrzebującym osobom czasami dają 1zł czy 2 zł zależy czy mają. A tu dziś przychodzi kobieta ja jej daje zwroty a tam w torebce widzę butelkę z piwem
noż kurde babo,stać Cię na piwo a chleb nie
coś tu nie halo i jeszcze się wykłóca ze mną... oż co za ludzie
i bądź tu uprzejmy i pomagaj...
ehh... no trzeba uważać ;/ u mnie też chodzą i zbierają jedzenie, a jak coś im nie spasuje z tego co dałaś to porzucają na klatce :/ jeden gościu kiedyś przyszedł i czuć alkohol ale niby zbiera na operację, nie dał się zbyć więc dałam mu 5zł. ostatnio przyszedł znowu, znowu czuć alkohol i mu mówię że już kiedyś był u mnie i że nie będę mu za każdym razem kasy dawać, żeby do jakiejś fundacji poszedł, to zaczął krzyczeć na mnie że nigdy nie był... a akurat pamięć do twarzy to ja mam ;/
właśnie znalazłam coś "okropnego" jak ktoś o słabych nerwach lepiej niech nie zagląda
czego to ludzie nie wymyślą i weź to zjedz
Niezwykłe torty na babyshower
już je kiedyś widziałam ;/ okropieństwo...
Cześć Majóweczki!
śmieszny ten test:-) u mnie 64% dziewczynka i w sumie ma być dziewczynka
A ja dziś mam inny problem. Ciągle chce mi się do toalety, ale pęcherza wcale nie ma pełnego. Nie wiem, czy złapałam jakąś infekcję, czy może maluszek tak uciska. Poza tym dziś ciągle czuję wilgoć na bieliźnie
wczoraj koleżanka opowiadała mi o sączeniu się wód płodowych i pewnie nabrałam do głowy. Macie coś takiego? Wcześniej miałam sporo śluzu, ale dziś to nie jest taki typowy gęsty śluz. Już sama nie wiem co myśleć. Wizytę mam 20 grudnia, czyli za tydzień z kawałeczkiem. Zrobię chyba na wszelki wypadek badanie moczu. Przynajmniej wykluczę zapalenie pęcherza.
nie przejmuj się, ze mnie tak leci jakbym ciągle podjarana chodziła... plus taki że jak masz ochotę na szybki numerek to nie ma problemu
Aest śniłaś mi się
a z tego co pamiętam nie jestem pierwsza
o matko
czekam na wasze erotyczne sny ze mną w roli głównej
a my dzisiaj spędziliśmy
5 GODZIN na chodzeniu po sklepach, ale mamy już wszystkie prezenty, nawet te dla siebie
jutro mycie okien i sprzątanie mieszkania
trzeba wykorzystać męża jak ma wolne
dobranoc
:*