Nie ma wyjścia muszę szybko iw skrócie napisać :-(
Jak przyszli o 8 do tej szafy tak wyszli po 13 , już tak zerkałam na zegarek bo tyle pracy przede mną, te układanie tego wszystkiego mnie chyba załamie...a tu la la la i la la la
Ja też lubię gadać ale bez przesad jeszcze w sobotę każdy ma robotę. A wiadomo też nie będziesz nie uprzejmym i coś powiesz tylko słuchałam, zagadywałam :-) A teraz? Odeszło mi cokolwiek i mi się po prostu nic nie chce
U mnie wieje strasznie ale mam cieplutko w domku bo luby rozpalił i pojechał pędem do firmy przed 14 też musi się śpieszyć z robotą bo przez ten ranek " długi" się wszystko przeciągnęło...Dzisiaj mam ogórkową a jutro pewnie jakiś sosik może z ryżem jakoś nie mam żadnej koncepcji. Mamcia zrobiła mi smaka na gołąbki bo zrobiła a ja uwielbiam mmmm Czemu tak daleko mieszka? Buuuu Mój kocurek śpi w najlepsze na ciuchach ma teraz pole do popisu tyle jest na podłodze
także skuliła się i chrapie sobie.
Makao bez auta jak bez ręki
a odnośnie 18 tyg a dlaczego u Ciebie pokazuje w suwaczku 17? Może już pisałaś...pogoda straszna a na lubelszczyźnie to istna masakra
Ja pochodzę z Białej Podlaskiej to tam pizducha jak trza
ivon Ja też mam takie niby przesunięcia ale to jest okropne uczucie jak coś tak jakby Ci spływa... brrr a prezenty super Najbardziej ciekawa szkatułka
brownagula jeszcze się męczysz z tym zębem? Ajjj bidulka kochana :* a na jakie zmieniacie autko?
apple dziękuje :* wzięłam nawet 2 nospy ale tak mnie wzięło że szok
mi_lva muzyka relaksująca dobrze wpływa
mnie jeszcze na nią nie naszło ani na gadanie do maluszka, nie wiem może jak zacznę czuć ruchy to się odmieni , jak na razie brzuchol rośnie
kurczaczek no to trafiłaś na mega okazje
a tymczasem czekamy do wtorku
))) na Twoją wizytkę :*
futurystka ja też mam taki problem, najpierw myślałam że to jakieś odciski od pracy ale teraz już wiem co to tylko mam siostrę sklerozę i daleko mi do kupna czegoś...Pójdź do apteki i na pewno coś Ci tam poradzą, nawet reklamują coś do psikania bodajże
karmelowa ogłoszenie rewelacja jednaj wybacz nie skorzystam
aesthete Ty śledziki Ja wczoraj ogórka kiszonego, poczytałam co piszecie i dawaj , a potem niestety brzuch ...i chyba mi szkodzą :-(
Danusia bez obaw Ja się tak przyzwyczaiłam spać na brzuchu że nie wiem jak to będzie później...staram się tak mniej więcej na brzuchu ale nie całkowicie
nie wiem jak to wytłumaczyć...