reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

hejka. zima jak zawsze zaskoczyła drogowców.

ja pierdziu:///

ależ jestem wściekła. mamy 7.12, Lubelszczyzna. wiadomo, że śnieg spadnie, będzie wiało i będzie zimno. wrrrrrrrrr. dzisiaj rano, kiedy zawoziłam M. do pracy (ma na 6), trzeba było jechać dosłownie 20 km na godzinę. główne ulice miasta zasypane. na byle zakręcie samochód zarzuca. masakra jakaś. jak wracałam, widziałam 1 (jeden!) pług. i to tyle. za to karetki i straż pożarna jeździ non stop.

zaraz się zbieram na wizytę do gina. normalna wizyta, bez usg. normalnie jadę tam 20 minut, no 25. teraz pewnie z godzinę. ależ jestem wściekła.

ponadto zastanawiam się, jak długo jeszcze będę się mieścić w aucie jako kierowca. ja jestem mała-162 cm, fotel muszę mieć na maksa przysunięty, bo inaczej nie dosięgam do pedałów. i siedzę przy samej kierownicy. brakuje mi ze 3-4cm i będę brzuchem opierać o kierownicę. ja nie wiem, jak przeżyję bez jeżdżenia autem.

i zaczęłam 18 tydzień i piąty miesiąc:)

reklama
Dzien dobry,
kurczaczek, w ktorym h&m bylas, ze takie tanie spodnie ciazowe sa? Ja jeszcze mieszcze sie w dwie pary sprzed ciazy, ale bym sobie chetnie kupila to bym byla przygotowana.
aesthete to mi juz przeszla ochota na sledzia, bo wczoraj chcialam sobie kupic takiego w sosie jogurtowym, ale chyba sobie podaruje.

Co do tych nieszczesnych owocow to mi przez gardlo przechodza tylko jablka i nic innego. W poprzedniej ciazy jadlam doslownie kazdy owoc. Zreszta teraz jestem jakas ograniczona z jedzeniem. Mdlosci nadal mnie mecza bardzo.

witam w tą wietrzną sobotę znowu martwiłam się o M bo wiało w nocy że hej a boroczek o 4 rano musiał jechać:-(
ewelinka2106 ja też wolę pisać tutaj wszystko wyraźnie tematy oddzielone na fb nie potrafię się odnaleźć szkoda że tak dużo dziewczyn odeszło:-(
*Bąbelek mam nadzieję że dobrze wami się tak zajmą i odpoczniecie:happy2:
brownagula biedaczku łączę się w bólu:-(
Joanna Dymkowska witam nową majóweczkę:-D
Ewelinka też myślałam o kosmetykach może nie do malowania ale balsam jakiś pachnący czy coś:tak:
Makao to tak zawsze jest że ich zaskakuje:baffled: nie wiem jak z tym autem ja nie zmieniam wogóle fotela po moim M wole być troszkę dalej :tak:gratulacje 5 miesiąca:-D

po wczorajszym spektaklu no powiem wam że troszkę się wynudziłam:sorry2: ale dzieciakom się podobało i piękna muzyka była nawet maleństwo się poruszyło i tak stwierdziłam że zacznę słuchać więcej muzyki klasycznej:tak: może takiej bardziej w moim stylu np Jelonka on tak trochę przerabia ale to dalej klasyk:-)
mam w planach coś dziś posprzątać zobaczymy na czym się to skończy:-p

hej hej :-)
dzień roboczy ;-) ale piżamowy :-D
po południu jedziemy do mojej kumpeli ;-) Ant wybawi się z jej córami, Ślubny walnie whisky z jej mężem, a my se poplotkujemy :-D :tak:

tak czytam i pacze co się dzieje w innych rejonach :eek: i :szok: u nas czarno ;-) podwiewa, ale generalnie spokój ;-) wczoraj wieczorem jechałam autkiem, drogi czarne, śniegu brak i mnie pług jeden solą sypnął ;-) mam nadzieję, że mi karoserii nie zniszczył ;-)

ubieram się i lecę po pieczywko :tak: mam ochotę na parówki :zawstydzona/y: więc muszę sobie na śniadanko kupić ;-) obiad mam dzisiaj z głowy ;-) jedynie rosół ugotuję :tak: mam ochotę na rosół ;-)
jak widać - jadamy tylko to na co ja mam ochotę :-D

Mrówek zachwycony Mikołajem ;-) w przedszkolu był :-D obiad jedliśmy u wujka Maca (on jadł drugi obiad) i miał full wypas wybór ;-) chciał colę, to proszę ;-) czasami lubię tak mikołajkowo rozbestwić bachorka :-D
a na śniadanie zjadł prawie całą paczkę toffifee :eek: już pochowałam słodycze ;-) i wmusiłam pierwsze śniadanko ;-)

mój wczoraj też zadowolony po Mikołaju ale jak wypytywałam jak wyglądał itp to powiedział :"mamooo to był tata Martyny" hehe ale on wie że Mikołaj ma pomocników bo by nie ogarnął wszystkiego:tak::-D a przed teatrem poszliśmy na kawe młodzi na lody a że było mało miejsca dzieciaki usiadły przy innym stoliku każdy wystrojony i tak to fajnie wyglądało tacy mali dorośli:-D

witam mamusie sobotnie,

mi_lva jak mój mąż puszcza głośno muzykę to moje dziecie zaczyna szaleć
karoli4 współczuje mdłości, coś okropnego!

dziewczyny mam taki problem miałam taką kurzawkę na palcu i teraz patrzę że rozsiała się w 4miejscach;( czym mogę to cholerstwo usunąć?

Witajcie majóweczki :)

U nas biało, jak na biegunie, młody wymyślił sobie bitwe na śnieżki ale guzik. Trzeba się wziąć za sprzątanie bo o 16 wizyta(cja) teściów :dry:
Tak się cieszę, że chyba wolałabym cały ten śnieg odgarniać :dry::dry:

Wczoraj od 8 rano do 17 byliśmy bez prądu, więc ewakuowałam się do rodziców. Podjadłam mamusiowego obiadku i humorek zaraz lepszy :-)

W nocy tak wiało, że do 3 nie spałam, bo miałam wrażenie, że albo zaraz nam dach porwie, albo okno wywali. K. wstał o 4 do ubikacji i zapalił światło na schodach, a ja na równe nogi, bo byłam pewna, że wiatr okno wyrwał, że tak jasno :-D

Mikołaj przyniósł mi dwie książki Kinga i Cobena..już powoli nie mam gdzie ich trzymać :-D Co święto to dostaję od K. książki ..lepiej tak niż jakieś śmierdzące perfumy :dry:

Ewelinka też miałam takie dziecko :-) Jak skończył 7 tygodni zaczął przesypiać noce i mało tego do 2,5 roku miał półtoragodzinne drzemki w dzień.. Ani razu kolki, ani problemów ze snem :) I tak mamy do dziś.

Bąbelku wypoczywajcie i kurujcie się :)

Makao powodzenia na wizycie. Ps też mam 162 cm i krótkie nogi, więc fotel w aucie na maksa do przodu. Niektórzy się śmieją, że w ogóle mnie nie widać za kierownicą..samochód widmo :D Póki co brzuch jeszcze mi nie ociera o kierownicę, ale w poprzedniej w 6 miesiącu musiałam zakończyć karierę rajdową :( mam nadzieję, że teraz dłużej pociągnę..

Ostatnia edycja:
Witam.
W końcu się wyspałam :)
Dzisiaj muszę wybrać się do centrum handlowego na zakupy po jakieś dekoracje świąteczne i kosmetyki, bo mi się pokończyły.

A wy jakie plany na dzisiaj macie?

kurczaczek no to będe trzymać kciuki za wtorek żeby maleństwo się ujawniło :D

Makao gratuluję rozpoczęcia 5 miesiąca :) Już bliżej do maja niż dalej :D

karmelowa ale fajny mikołaj Cię odwiedził :D A co to za książki Kinga dostałaś?

reklama
Lena
King "Mroczna połowa"
Coben "Bez śladu"

Ogłoszenie!!!

Sprzedam teściów! Garażowani, nie bici, pierwsza rejestracja, pierwszy właściciel, przebieg...no może lepiej nie wspominać. Coś im czasem nawala pod maską.Możliwe raty :D
Ewentualnie wypożyczę na wieczne oddanie :-D

Łazienka posprzątana.. w takim tempie to do świąt nie posprzątam..taki widać mam zapał :dry:

Do góry