Dzisiaj całą noc śniło mi się że wygrałam w lotka że pospłacaliśmy długi, kupiliśmy domek jeja ale to było piękne
kurcze...no i od razu jak tylko wstałam to śmignęłam sprawdzić mego z czwartku i lubego z wczoraj...Ja nic...więc dupa...a luby? Miał 3 w plusie więc wygrał 10 zł hehe dobre i to
U mnie już cieplutko w domku od rana palił jak głupi nie wiem po co jak takie piękne słońce grzeje
rano była bitwa o tuńczyk między lubym a moją kotką...świrują oboje Ja nie tknę z puszki śmierdzi mi bleee ale w sałatce zjem
Trzeba zaraz zrobić obiadek
brownagula noooooo aż się sama zdziwiłam a miałam brać bakaliowe albo czekoladowe, ale mąż mówi weź te... i mam syf Także nie polecam
To dupek z tego gościa zamiast od razu powiedzieć zadzwoń pan jak będę w Polsce to nadaje heh sama bym się wkurzyła...
Ojjjj już moim zdaniem od dawna robią syf i na jedno kopyto wszystko tak samo jest z butami, żeby coś dobrego kupić trzeba się nachodzić i graniczy z cudem, chociaż cuda się zdarzają
Buty ocieplane misiem ojjjjj w miarę przyzwoitą cenę to ...
A te panie ze sklepu są okropnie upierdliwe , jak ja nie lubię jak po 10 razy się pytają czy w czymś pomóc masakra.I wciskają Ci swój towar
Więc zawsze uprzejmie dziękuje a czasami mówię "jak będę potrzebowała pomocy zgłoszę się"...Nieraz jak się wchodzi to fajnie potrafią zn taki moment że nawet skorzystasz z ich usług, ale trzeba mieć wyczucie...a najbardziej mnie wk... wręcz ochrona ...trzymajcie narody jak łażą za Tobą ( nie dość że są lustra i kamery) to każdy krok Twój kontrolują...aż się odechciewa wszystkiego :-)
Aśku u mnie dzisiaj takie mega słońce że aż chce się na spacer pójść i prawie nie ma śniegu
a odnośnie auto-saved na dole po lewej w tym okienku co piszesz jest taki napis "restore auto-saved conent ja już raz skorzystałam, wcześniej już któraś mi pisała ale weź znajdź w tych stronach tyle skrobiecie
karkówka zapiekana w zupie cebulowej? Mmmm już miślinka cieknie
aesthete przytulam mocno bidoku :-( nie denerwuj się kochana :*
mi_lva ja uwielbiam lody carte Moim zdaniem są najlepsze za Algidą nie przepadam, poza tym lubię takie wymyślne
z jakimiś sosami mmm ale wczoraj poszłam na łatwiznę i niestety...