No to dzisiaj wracam do rzeczywistości
dziękuję wszystkim i każdej z osobna za życzenia i gratulacje
gwiazdeczka pisałaś o stanikach, że piersi za szybko rosną, mój moje określił parę dni temu jako „cuda natury”
jakbym zjadła sobie pomidorowej...
Ayran co do ruchów dziecka, gratuluję! Mi z kolei śniło się że mój Bąbel kopał mnie od środka, ale to tak mocno, że jego nóżka wystawała z mojego brzucha aż do kolanka, a ja próbowałam wciskać ją z powrotem. Z jednej strony cieszyłam się jak widziałam tą maleńką stópkę i paluszki, ale z drugiej byłam przerażona że aż tak wystaje... może to znak że Bąbel już się rusza, ale ja przez moje pokłady tłuszczyku jeszcze nic nie czuję
Karoli gratuluję chłopczyka;-)
wichurka mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza? Chociaż pewnie na dobre się uspokoisz dopiero po wizycie
mi-
lva okres do 4 miesiąca? Dłuuugo Cię trzymało
brownagula to ja jak nie umyję włosów co drugi dzień to na następny już mi się robią takie ropne krosty, a boli jak cholera... chciałabym myć włosy max 2 razy w tygodniu, jak to było jeszcze za czasów mojego gimnazjum, ale to chyba było i już nie wróci...
futurystka ja na placki ziemniaczane też ziemniaki przepuszczam przez maszynkę i na pyzy też tak próbowałam i też były pyszne;-)
Aśku ale wesoło masz z tym swoim Mrówkiem, takie dziecko to skarb:-)
Makao głowa do góry, chłopiec czy dziewczynka, każde będzie kochane. A tak jak dziewczyny pisały na innym wątku, lekarze utrzymywali do ostatniej chwili jedna płeć, a wychodziło z brzuszka całkiem co innego, także nigdy nic nie wiadomo
na kawę też mam dziś ochotę... ale że idę do endokrynologa i tam zawsze mierzą ciśnienie, to się powstrzymam, żeby wyszło naturalne
pampuszek ja do mojego bąbla też czasami coś pogadam, chociaż pewnie jeszcze nie słyszy
funia po części wiem co przeżywasz, mam dwóch młodszych braci i jak byli w wieku -naście lat to w domu często tornada były
readerle wesele to jeszcze hoho przed nami planujemy najwcześniej za dwa lata. A wcześniej to na pewno cywilny, i może właśnie cywilny połączymy ze chrzcinami. Trzeba będzie to dokładnie przemyśleć
bajka może i masz rację, jak przestaniecie zwracać na niego uwagę, to może smarkacz zacznie się normalnie zachowywać, bo stwierdzi że jego wybryki i tak nie robią na nikim wrażenia i szkodzi sam sobie. Tak jak z wychowywaniem dzieci: na histerię nie reagować, za dobre zachowanie chwalić
madziulek zapewne musi być to cudowne tak czuć własnego bobasa
zazdroszczę...
monika witam wśród majówek, ja głogów-wschowa to mamy do siebie rzut beretem;-)
na obiad były naleśniki
przyszła teściowa wyciągła pyszny dżemik własnej roboty mniam mniam
bóle głowy... teraz odpukać jakoś mi minęły. Tak sobie myślę, że mogły być spowodowane za słabymi okularami, bo jak patrzyłam w dal to musiałam mrużyć oczy, albo jak jechałam samochodem to taka skupiona że nie słyszałam co pasażerowie o mnie mówili. Apotem jak już miałam te nowe, troszkę mocniejsze szkła, to też oczy musiały się przyzwyczaić i ten ból głowy od tego
a na 16 mam do endokrynologa, wyniki wyszły super (tsh 1.22) ale kazał przyjechać, to chyba znów będzie mi usg tarczycy robił bo mam tam stan zapalny, z którym będę żyć do końca, i kolejna stówka pójdzie...
10 dni do usg! Ehhhh czuję że będzie się ciągło...:-(
przepraszam, że tak chaotycznie, ale nic na to nie poradzę, pierścionek na palcu zajmuje całą moją uwagę
zaczynamy 16 tydzień! juupi!