reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Wychodzi o wiele taniej, tym bardziej że ja zamawiam przez neta ale odbieram osobiście więc nie płace za dostawę, bo aptekę w której jest mozliwy odbiór mam praktycznie pod nosem:-) Czasami jest tak, że dany lek jest nawet tańszy o ok 8zł
Prenatal DHA z tuńczyka 30 kapsułek - Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty

Sprawdź czy u Ciebie w pobliżu jest ta apteka-sorki nie pamiętam skąd jesteś :confused:

z wlkp, nie mam w okolicy żadnej z tych aptek, ale sprawdzę jutro w jakiej cenie u nas są te DHA ;) dzięki! :*

Cześć,

miałam napisać coś o sobie i nie mogłam się zebrać... Dużo się działo od mojego pierwszego i chyba jedynego wpisu, niestety same nieprzyjemne rzeczy, ale na szczeście wszystko dobrze się skończyło (nic związanego z dzidziusiem). Jestem w 14 tygodniu, termin mam wstępnie na 19.05. Jeszcze nie znamy płci, ale liczę na to, że wkrótce się dowiemy. NIedawno mieliśmy badania prenatalne i wiemy, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze :-). Jak tylko będę miała chwilkę to się pochwalę zdjęciem z usg ;-). Pozdrawiam Was serdecznie!

ufff dziewczyny nie nadrobię wszystkich Waszych wpisów. Co do zwierzaków, to my mamy psa, labradora i też nie wiem jak będzie z dzieckiem, ale co tam... :) on jest niemożliwy, chcesz go pogłaskać to on po tobie skacze, więc mało go głaskamy. Może to złudne, ale boimy się, że on nas przewróci.
A co do obiadów to ja dziś krokieciki z barszczykiem czerwonym. Moje ulubione danie w ciąży :)
jak mija Wam dzień?? :)
witam nowe majóweczki
aaaa jeśli chodzi o piersi, to mnie też jakoś tak na początku skoczyły, a teraz jakoś jeszcze nie muszę myśleć o kupnie nowych biustonoszy, ale to może kwestia czasu?? :)

Czesc dziewczyny,
Jeny jak zmarzlam. Cieszcie sie pogoda poki jest temp na plusie. Bo ja dzis zaliczylam spacer w -15 ale uwierzcie temp odczuwalna to chyba -20 bylo. Brrr jak juz doszlam do pracy to po zrobieniu sobie kawy pomyslalam ze nie chce byc nigdzie indziej. :-D

Milego, cieplego dnia wszystkim zycze.

ale mnie zaciekawiłaś :> możesz zdradzić tutaj, w naszej grupie lub na priv czym się zajmuje Twoja firma :D super że tak Ci się układa :) ja to boję się zatrudniać ludzi :p

Pewnie, żadna tajemnica. Firma zajmuje się produkcją osłon okiennych, czyli rolet, żaluzji, plisse i innych "bajerów" na okna. Produkcję mamy w Świeciu, a salony sprzedaży detalicznej mam w Gdańsku (2 punkty) i jeden w Toruniu.
A czemu boisz się zatrudniać pracowników? Czym zajmuje się Twoja firma?

reklama
ale jestem zdenerwowana odebrałam wyniki mojej majki i ma podwyższony poziom bilirubiny w moczu na necie przeczytałam ze może to być cos z watraba boje się ze to cos poważnego jutro ide do lekarza z tymi wynikami

Do góry