reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

makao - tyle, że ja od września zaczęłam pracę w innym miejscu niż brałam urlop wychowawczy. No i biorą pod uwagę 12 miesięcy wstecz czy od początku roku kalendarzowego? jest wśród nas kadrowa?!:confused:

hmm lotos? tak mi się wydaje, że pracuje w kadrach.

hmm. wydaje mi się, że wezmą pod uwagę tylko to co u nowego pracodawcy.

dziewczyny zobaczcie jaka cudna sesja noworodkowa Wioletta Szymaniak Fotografia: Hania

reklama
Makao mi się podoba w Hołowni to, ze tak przystępnie tłumaczy wiarę i zasady kościoła. Mam kilka jego ksiażek i fajnie się go czyta, tak lekko. Jedynie tylko przynudza jak rozpisuje się o świętych. W jedej swojej ksiazce tak fajnie opisuje jak wybrac swoich patronów, streszcza ich życie (zadziwiajace że większość z nich połowę życia zdecydowanie nie była swięta:-D) natomiast w tej nowej ksiażce, zwyczajnie przynudza, jak sie rozpisuje o religii. Podoba mi sie w nim także to, ze w ogóle nie zabiera głosu w sprawach gejów, aborcji, zwiazków pozamałżeńskich itp itd czym ekscytują sie środowiska religijne. on raczej skupia się na dobru płynącym z wiary. W duecie z Prokopem ich uwielbiam. Nie czytała tej książki welmann i Młynarskiej, na pewno zajrzę.

dziewczyny ja nie kadrowa, ja oświata:-)
także mallaika nie pomogę Ci

ja także się nie martwię o sterylnosć w domu;-). teraz mam czas to sprzątam, ale zazwyczaj róźnie bywa;-):-D

ja pitole jeszcze 3 godzny do dentysty, boje się:baffled:

Witajcie Majoweczki,
troche mnie nie bylo, wszystkiego nie nadrobię, ale postaram sie na biezaco udzielac sie na forum. Jutro mam kolejna wizyte, tydzien temu mialam USG prenatalne, wiecej napisze w temacie Wizyty:) Jak sie czujecie? Ja nadal mam momenty( choc jest juz ich zdecydowanie mniej), że zasypiam 'na siedziaco"- dzis tak mialam w pracy, oprocz tego piersi juz mnie nie bola ani nie sa tak czule na dotyk jak wczesniej. Brzuszek jest juz widoczny, postaram sie dzisiaj wkleic fotke

reklama
Do góry