reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

nadzieja bardzo Ci dziękuję!!!!!:-D mogę więc spać spokojnie! :)

na obiad robię bitki z ziemniakami i ogórkiem kiszonym a z wczoraj mam krem z brokułów z grzankami. U nas to bardziej obiadokolacja, bo M. je jak wraca z praca, synek zjada w przedszkolu a ja w ciągu dnia nie mam apetytu.

reklama
Witam :) ja się już troszkę lepiej czuję :) Jestem strasznie zmęczona bo wybraliśmy się dzisiaj do Ikei, a tam jak zwykle zatrzęsienie ludzi, po prostu drażnią mnie już tak wielkie sklepy... ;) zaraz muszę poszukać jakiegoś przepisu bo mam ochotę na szarlotkę...mniammm :)

ufff dziewczyny nie nadrobię wszystkich Waszych wpisów. Co do zwierzaków, to my mamy psa, labradora i też nie wiem jak będzie z dzieckiem, ale co tam... :) on jest niemożliwy, chcesz go pogłaskać to on po tobie skacze, więc mało go głaskamy. Może to złudne, ale boimy się, że on nas przewróci.
A co do obiadów to ja dziś krokieciki z barszczykiem czerwonym. Moje ulubione danie w ciąży :)
jak mija Wam dzień?? :)
witam nowe majóweczki
aaaa jeśli chodzi o piersi, to mnie też jakoś tak na początku skoczyły, a teraz jakoś jeszcze nie muszę myśleć o kupnie nowych biustonoszy, ale to może kwestia czasu?? :)

My też mamy psa i jest on prawdziwym szatanem ;-). Doszłam do wniosku, że wezmę go na tresurę, choć jest dobrym i grzecznym psem, ale przy dziecku wolę mieć nad nim większą kontrolę. Niestety taka tresura ma swoją cenę i jak na razie udało mi się znaleźć za ok. 450 zł. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do jedzonka to odkąd jestem w ciąży mogłabym jeść barszcz z uszkami lub krokietem codziennie!

A co do piersi to mnie troszkę urosły i tu pojawia się problem, bo mam rozmiar D i nie potrzebuję większych ;-).

Mnie dzień mija nudno i smutno, bo siedzę sama w domu i mam lenia, więc nic nie zrobiłam plus mąż mnie wkurza i chce mi się płakać :-(.
Mam nadzieję, że Wasz dzień był lepszy od mojego :-).

witam wieczorową porą:-) wróciliśmy z zakupów ja nie wiem ledwie dno wózka zakryte al tyle pieniędzy idzie na to jedzenie:baffled: zaraz ide oglądać dr housa:-D
miłego wieczorku

Pewnie, żadna tajemnica. Firma zajmuje się produkcją osłon okiennych, czyli rolet, żaluzji, plisse i innych "bajerów" na okna. Produkcję mamy w Świeciu, a salony sprzedaży detalicznej mam w Gdańsku (2 punkty) i jeden w Toruniu.
A czemu boisz się zatrudniać pracowników? Czym zajmuje się Twoja firma?
wow, to super :) ja będę chciała rolety czyli mogę uderzać do Ciebie? :D
moja firma zajmuje się pośrednictwem finansowym :) i chciałabym zatrudnić kilku doradców, ale wiesz, przynajmniej jedno auto służbowe bym musiała na początek kupić :p i większe biuro wynająć i może po macierzyńskim się tym zajmę :p tylko boję się tych kosztów związanych z pracownikami... że ja zatrudnię a ktoś będzie się obijać :p

witam wieczorową porą:-) wróciliśmy z zakupów ja nie wiem ledwie dno wózka zakryte al tyle pieniędzy idzie na to jedzenie:baffled: zaraz ide oglądać dr housa:-D
miłego wieczorku
no dokładnie, my ostatnio też na zakupach byliśmy, parę rzeczy kupionych a 200zł poszło :/ i gdzie to jest? :p

idę sprzątać dalej, bo dzisiaj z M pucujemy mieszkanie ;)

miłego wieczoru :)

Witam po kilku dniach nieobecnosci, widze ze dalej brak Straciatelli?
U nas leci od pt pobolewa mnie podbrzusze, dzis mialam mega duzo wydzieliny od dawna tak sie nie dzialo... mam troche stresow i nerwow za soba, chce juz isc na swoje bo temat dityczy sie wpierdzielania tesciowejw wychowywanie mojego dziecka mam juz tego serdecznie dosc a nawet nie zapytaja jak si czuje ah szkoda gadac;/ maz tez troche wczoraj mnie zawiodl;/ glowa czasami mnie dopala np wczoraj myslalam ze wykorkuje, heftanie jest dalej, jedyny plus ze nie tyje poki co..wiec u mnie nie ma na razie jakos kolorowo...
Chcialabym Wam odpisac kazdej z osobna ale nie jestem w stanie...
Lotos 3 mam kciuki by nie bolalo za mocno...
Kotka 3 mam kciuki...odpowczywaj

witam :)
doczytałam ufff...

relacja z prenatalnych w odpowiednim wątku.

u mnie dzisiaj BYŁA pomidorówka z ryżem a na drugie BYŁY ruskie pierogi od mamusi posypane cebulką i skwareczkami! oczywiście już nie ma śladu po obiedzie:-D
ja to mam ochotę na barszczyk czerwony, mmmmm ten zapach, i zaraz idę zrobić to się rozgrzeję:happy2:

skończyła mi się umowa w plusie i poszłam odnowić i mam nowy telefonik. także zabawka na następne kilka dni jest, bo zanim poustawiam wszystko po swojemu to troszkę minie;-)
a dzisiaj to na zmianę wpatruję się w zdjęcia z usg i grzebię w telefonie :-D

Pampuszek u mojego świnki, maleńkie prosiaczki, krówki, byczki, cielaczki (najmłodszy jest z piątku z rana) :biggrin2: przyszła teściowa robi i śmietanę, i masło i ser i na targowisko jeździ, albo ludzie do domu przyjeżdżają. ogólnie ma stałych klientów i jak podjeżdża na targ to już kolejka czeka, także rzadko się zdarza żeby jej coś zostało :D

Martynia ja mam świetny przepis na jabłecznik, ale nie wiem w którym zeszycie z przepisami jest, jak znajdę to wrzucę do wątku kulinarnego:blink:

ta sesja zdjęciowa sama słodycz, ale zdjęcie tych stópek, i rozstawionych paluszków genialne! my raczej nie porwiemy się na taki profesjonalizm, raczej sami będziemy coś pstrykać, albo razem z siostra mojego bo mamy 2 dni różnicy w terminach porodu. jak będzie chłopczyk to u mnie, bo mam w pokoju niebieskie ściany, a jak dziewczynka to u mojego, bo on ma ściany w kolorze czerwonego wina :D

Ostatnia edycja:
Jestem w 14 tygodniu, termin mam wstępnie na 19.05. Jeszcze nie znamy płci, ale liczę na to, że wkrótce się dowiemy. Niedawno mieliśmy badania prenatalne i wiemy, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze :-).
Cześć. To tak jak ja, tez mam termin na 19.05:) i tez nie wiem co będzie aczkolwiek pani doktor składnia się ku chłopakowi:) Wy tak o tym wyrywaniu zębów piszecie, ja myślałam że uda mi się przejść przez ciąże bez wizyty a niestety mam kiepskie zęby i właśnie mi ukruszył się ząb:( nieszczęsna 6 leczona chyba już milion razy. Zachciało mi się Haribo:( nie wygląda zaciekawie i nie wiem czy się da jeszcze uratować. Dopiero co miesiąc temu mi się złamała 4 - po prostu tragedia. Dentystka wita mnie już słowami - co znowu?:) Ja mam yorka i tez nie wiem jak zareaguje. na razie dzieci go przerażają przynajmniej takie przemieszczające się i wydające dźwięki:) Mniejsze go nie interesują, chyba że ich wózki, bo uwielbia nimi jeździ. Jak chodziłam na spacery ze siostrzenicą to ludzie mieli ubaw bo młoda szla obok wózka a pies siedział sobie zadowolony na jej miejscu :D

wow, to super :) ja będę chciała rolety czyli mogę uderzać do Ciebie? :D
moja firma zajmuje się pośrednictwem finansowym :) i chciałabym zatrudnić kilku doradców, ale wiesz, przynajmniej jedno auto służbowe bym musiała na początek kupić :p i większe biuro wynająć i może po macierzyńskim się tym zajmę :p tylko boję się tych kosztów związanych z pracownikami... że ja zatrudnię a ktoś będzie się obijać :p

Pewnie, jak tylko będziesz potrzebowała jakichkolwiek rolet, to śmiało do mnie uderzaj. Robimy nawet nadruki na roletach, także dzidzi można nadrukować na rolecie co tylko nam się będzie podobać :tak: Tutaj nasza strona, a raczej sklep internetowy Sklep internetowy , choć tam i tak wszystkiego nie ma, bo nasza oferta jest znacznie szersza :-)

Co do zatrudniania ludzi, to doskonale Ciebie rozumiem, bo dajemy miejsca pracy ludziom, a oni przychodzą do pracy aby tylko "odbębnić" godziny i zrobić absolutne minimum. Ale są różne sposoby motywacji pracowników, jakby co służę radą i pomocą :-)

reklama
oj tak "nagadałyście" o tych dentystach że chyba muszę się wybrać na jakiś przegląd bo słyszałam że jak się nie zadba w ciąży o zęby to później nie ma już o co dbać

Do góry