reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Makao ja też mam kłucia, ale po bokach i jak bardzo gwaltownie usiądę po środku w podbrzuszu. Nie przejmuj się, moim zdaniem to dzidzia się rozpycha, ale jak będziesz miała tak często to może rzeczywiście lepiej jedź niż masz się martwić.
Może ja też się skuszę na te ozdoby ręczne? siedze cały dzień w domu i nie mam co robić, to przynajmniej się czymś zajmę pożytecznym :)

reklama
Forum mi nie dzialalo!!

Jak tam dziewczyny? U mnie na obiad byla zupka kalafiorowa i piers z indyka z warzywkami. Calkiem smakowe. Wstawilam wlasnie pranie, bo mi sie przypomnialo ze przeciez kosz brudow pelny :-D i sie zmeczylam calym dniem. Bylam na spacerze, pozniej u mamy na herbatce, pozniej ogarnelam dom do konca.. Fajnie miec wolne takie niespodziewane :tak:

Karmelowa zycze synkowi szybkiego powrotu do zdrowia i domku

Makao moze faktycznie wez nospe i zobacz czy bedzie cos lepiej.. jak nie to nie ma co czekac..

Lena no ja mam dwie menagerki jedna fajna na urlopie druga mniej fajna z ktora dzis dyskutowalam.. Troche miala problem, ze tak w ostatniej chwili ja powiadamiam ( :/ ) ale to juz nie wazne.. Najwazniejsze, ze dzidzi zdrowe i dotlenione po spacerku

Tyle piszecie ze nie ogarniam odpisywania :-D Karmelowa myślałam ze dzieci mnie nie moga zaskoczyć a tu patrz tak sie smialam az ludzie dziwnie na mnie dziwnie zerkali . No co wesola taxsowka. Dobra znikam do czytanka

No już w domciu :)
Jutro tylko na 4 godzinki do pracy i można się cieszyć weekendem :)
Na 17 mam kontrolną wizytę i zobaczymy czy jakiejś infekcji nie załapałam :/
Od ostatniego tygodnia mam żółte upławy o lekko dziwnym zapachu :/ Nawet nie umię go określić. Trochę jak taki katar z nosa śmierdzi :p

Bąbelek dobrze, że skurcze się uspokoiły :* Odpoczywaj dalej.

karmelowa dobrze, że się odezwałaś, bo się tu martiłyśmy o Ciebie :* Oj widzę, że nieciekawie było z Twoim synkiem, ale najważniejsze, że już zdrowieje! Trzymajcie się i odezwij się jak już wyjdziecie :)

Makao jeśli to Cię pocieszy to mnie też ostatnio często kłuje :( Jutro mam wizytę kontrolną więc zamierzam się podpytać lekarki. Choć te ukłucia nie są takie, że zginam się w pół, ale nie są też przyjemne.

karmelowa - dobrze, że synek zdrowieje i jest niedlgo Was wypuszczą. Teksty małego bezbłędne :) Mam nadzieję, że Ciebie nic nie wzięlo i w szpitalu nic nie złapałaś i jesteś zdrowiutka:)
struss - czekamy na foteczki pościeli. Wpisać do tabelki datę 29.11? Sama wizyta czy z usg?
bajka - ale będziesz zakładała kolejne żelowe czy zdejmujesz już całkiem?
Makao - a te kłucia występują przy kaszlu, ruchu? Czy same z siebie?
readerle - ja ze 2 lata temu zrobiłam mnóstwo jajek ze wstążeczek, też takich karczochów:)
Lena - ja chyba też jakąs infekcję złapałam a wizytę mam we wtorek dopiero

Ja dzisiaj Ludwikowi zrobiłam Dzień Dziecka. Za cale 3,30 zł kupiłam mu calutką, kształtną kość cielęcą i ja dostał. Jego pierwsza w zyciu prawdziwa kość. radość przez pół dnia:) teraz już padł na legowisku a ja umyłam podłogę w kuchni:)
Tak się zastanawiam bo fajnie byłoby znać płeć na święta a połówkowe wychodzi po Nowym Roku i chyba się umówię na prywatne usg w grudniu, żeby wiedzieć:)
U nas dzisiaj również makaron z sosem i mięskiem:) Tak mnie natchnęłyście:)

Makao ja bym poczekała do jutra z tym bólem bo jadąc na IP bardziej się zestresujesz niż leżeniem w domu a stres dla dzidzi jest bardzo niwskazany, no chyba że to naprawde częste i bardzo silne kłucia na które nospa nie pomaga to jedź;-)
Mnie wieczorami boli brzuch, do wytrzymania ale to denerwuje mnie trochę bo spowalniam ruchy a gdy szybciej się zerwę boli bardziej:|
Idę się naoliwkować bo popękam za szybko i nieodratuję skóry;-)

Te bombeczki też bardzo mi siě podobają ale jeszcze nie próbowałam ich robić, w tym roku czeka mnie decoupage na 20 bombkach i przywieszkach więc nie wiem czy ida mi się zrobić takie cudo:-D moźe po świętach:-)

reklama
Do góry