reklama
zosiasamosia
Fanka BB :)
Perełka co do węża w brzuchu - też tak czasem mam, miałam przed ciążą również. Niestety jelitka Mnie zaczął troszkę brzuch pobolewać, do końca pracy jeszcze godzina. W sumie podniosło mnie to nieco na duchu, bo od rana naprawdę schizowałam. Mam mega obawy, że między tym pierwszym usg, gdzie było wszystko ok, a drugim, na które czekam jak na zbawienie coś będzie nie tak. No masakra jakaś, powinnam myśleć pozytywnie, ale te tygodnie są takie newralgiczne. Po prostu się boję
martuska507
Aesthete super! Gratuluję rezerwacji mieszkania My nasz dom już z końcem grudnia odbieramy)
no to super, że już w tym roku, u nas osiedle dopiero się będzie budować odbiór mieszkań koniec kwietnia 2015 ale fajnie, bo akurat jak dziecko będzie miało rok czyli jak mu pokój chciałam robićAesthete super! Gratuluję rezerwacji mieszkania My nasz dom już z końcem grudnia odbieramy)
no mamy jeszcze czas na decyzję, więc ostro myślimy
pokażę rzut mieszkania ale na rzucie widać tylko taras, a jest jeszcze ogród 68 metrów no i w całym mieszkaniu jest ogrzewanie podłogowe, ogrzewanie i woda ciepła z sieci, oni już montują rolety zewnętrzne i wszystkie okna są duże balkonowe i z każdego pokoju można wyjść do ogrodu no ja powiem szczerze napaliłam się
Załączniki
martuska507
Aesthete super))) Nasze dzieciaczki będą się wychowywać w nowych domkach Oj ja juz sie nie moge doczekac odbioru, urządzania a pozniej przeprowadzki A czas do kwietnia 2015 szybciutko zleci U nas w salonie wszystkie okna to są drzwi balkonowe na ogród
U nas to wyglada tak. Dochodzi jeszcze trzecia kondygnacja i taras. Ogródka jest ok 200 m
U nas to wyglada tak. Dochodzi jeszcze trzecia kondygnacja i taras. Ogródka jest ok 200 m
Załączniki
Aesthete super mieszkanko gratki ;-)
Mallaika witaj :-)
wieczór kryzysowy czas na kąpiel i do łóżka ... rano mam potworne problemy ze wstaniem chciałoby się powiedzieć byle do weekendu, ale niestety cały weekend mam pracujący jedyna motywacja - dodatkowa kasa ;-) zbieram na nową sypialnię i pokój Mrówka ;-) więc zaciskam zęby i tyle ;-) póki płacą nam za tą robotę weekendową, bo po nowym roku czekają nas zmiany
spokojnej nocy i przyjemnych przyjemności ;-)
Mallaika witaj :-)
wieczór kryzysowy czas na kąpiel i do łóżka ... rano mam potworne problemy ze wstaniem chciałoby się powiedzieć byle do weekendu, ale niestety cały weekend mam pracujący jedyna motywacja - dodatkowa kasa ;-) zbieram na nową sypialnię i pokój Mrówka ;-) więc zaciskam zęby i tyle ;-) póki płacą nam za tą robotę weekendową, bo po nowym roku czekają nas zmiany
spokojnej nocy i przyjemnych przyjemności ;-)
ewwe
Aesthete, mieszkanko wygląda na super, jest bardzo funkcjonalne i mega ustawne, do tego jeszcze te okna wiekie, taras ogród.... hm.... jakby to powiedzieć - to jest to o czym ja marzę co prawda brakuje mi pomieszczenia gospodarczego na różne dziwne rzeczy, ale who cares) jest super, i trzymam kciuki aby się powiodło)
Co do stylu duzo się nie zmienil, ale wtedy nosilam spodnice do kolana, dobrze się tak czulam, a teraz niestety czuję się w nich jak stara babka i nie da rady abym je miala nosic zdecydowanie lepiej czuje się w krótszych kieckach bluzki tez jakieś takie już "przeterminowane". Zreszta mam nieodpartą chęć wyglądania dobrze w tej ciąży skoro to już moja ostatnia;( ((((((
Aśku noszzzzzz zapomniałam kupić sorbet!!:///// nie wybaczę sobie tego błędu;(( beznadzieja. Skleroza mnie dopadła ciążowa, zreszta szlam do sklepu bez listy, i to są wlasnie efekty, że mam kupione rzeczy nie potrzebne, a o potrzebnych pozapominalam:/
Perełka moze to były przeuwające się w brzuszku gazy? ja tak mam co raz, i wiem już jak kręte i długie są moje jelita, jak mi czasem taki bąbelek powietrza przemieszcza się wewnątrz
Umowilam się na usg prenatalne na 21 listopada, matko kochana, ilez to czasu jeszcze muszę czekac;( kazde usg do tej pory jakies takie było pobieżne że boję się że coś wyjdzie na tym waznym
Co do stylu duzo się nie zmienil, ale wtedy nosilam spodnice do kolana, dobrze się tak czulam, a teraz niestety czuję się w nich jak stara babka i nie da rady abym je miala nosic zdecydowanie lepiej czuje się w krótszych kieckach bluzki tez jakieś takie już "przeterminowane". Zreszta mam nieodpartą chęć wyglądania dobrze w tej ciąży skoro to już moja ostatnia;( ((((((
Aśku noszzzzzz zapomniałam kupić sorbet!!:///// nie wybaczę sobie tego błędu;(( beznadzieja. Skleroza mnie dopadła ciążowa, zreszta szlam do sklepu bez listy, i to są wlasnie efekty, że mam kupione rzeczy nie potrzebne, a o potrzebnych pozapominalam:/
Perełka moze to były przeuwające się w brzuszku gazy? ja tak mam co raz, i wiem już jak kręte i długie są moje jelita, jak mi czasem taki bąbelek powietrza przemieszcza się wewnątrz
Umowilam się na usg prenatalne na 21 listopada, matko kochana, ilez to czasu jeszcze muszę czekac;( kazde usg do tej pory jakies takie było pobieżne że boję się że coś wyjdzie na tym waznym
perelka86
Ja mam książke W oczekiwaniu na dziecko każdy etap ciąży jest opisany każdy miesiąc i pytania zadawane przez mamusie i odpowiedzi do tegoCoś tam jeszcze jest u mnie leży na półce pare razy ją tylko przeglądałam.
zosiasamosia ja jelitka inaczej wyczuwam bardziej jakby burczenie przelewania takie coś mam no nie wiem dwa razy to miałam dzisiaj i parę dni temu zobaczymy;-)
ewwe to było w jednym miejscu na prawo
aesthete super mieszkanko;-)martuska a Twój domek:-)
zosiasamosia ja jelitka inaczej wyczuwam bardziej jakby burczenie przelewania takie coś mam no nie wiem dwa razy to miałam dzisiaj i parę dni temu zobaczymy;-)
ewwe to było w jednym miejscu na prawo
aesthete super mieszkanko;-)martuska a Twój domek:-)
Ostatnia edycja:
Fantastyczne te wasze nowe gniazdka, zqzdroszczę
Jutro koniec I trymestru wg tego co lekarze mówią, ale zleciało
Nie wiem czy się chwaliłam zakupami czyli ogrzewanymi leginsami na zimę za całe 7 zł z leclerka oraz mini czerwonymi skarpetkami dla Bobika na przyszłe święta do stroju św. Mikołaja ahhh gdzie ten maj!
Jutro koniec I trymestru wg tego co lekarze mówią, ale zleciało
Nie wiem czy się chwaliłam zakupami czyli ogrzewanymi leginsami na zimę za całe 7 zł z leclerka oraz mini czerwonymi skarpetkami dla Bobika na przyszłe święta do stroju św. Mikołaja ahhh gdzie ten maj!
reklama
martuska507
Struss super zakupki! Ja mam tylko dwupak białych body. Muszę zacząć jakieś uniwersalne rzeczy kupowac
Podziel się: