reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witajcie w zwariowany poniedziałek , nie jestem w stanie nadrobić zaległości od wczoraj ,walczyłam dziś po łodzi bo całe centrum zamknięte :szok:teraz uskuteczniam karpatkę .

reklama
Perełka co do węża w brzuchu - też tak czasem mam, miałam przed ciążą również. Niestety jelitka :zawstydzona/y: Mnie zaczął troszkę brzuch pobolewać, do końca pracy jeszcze godzina. W sumie podniosło mnie to nieco na duchu, bo od rana naprawdę schizowałam. Mam mega obawy, że między tym pierwszym usg, gdzie było wszystko ok, a drugim, na które czekam jak na zbawienie coś będzie nie tak. No masakra jakaś, powinnam myśleć pozytywnie, ale te tygodnie są takie newralgiczne. Po prostu się boję :(

Aesthete super! Gratuluję rezerwacji mieszkania:) My nasz dom już z końcem grudnia odbieramy:))
no to super, że już w tym roku, u nas osiedle dopiero się będzie budować :p odbiór mieszkań koniec kwietnia 2015 ;) ale fajnie, bo akurat jak dziecko będzie miało rok czyli jak mu pokój chciałam robić :)
no mamy jeszcze czas na decyzję, więc ostro myślimy :D
pokażę rzut mieszkania :) ale na rzucie widać tylko taras, a jest jeszcze ogród 68 metrów :) no i w całym mieszkaniu jest ogrzewanie podłogowe, ogrzewanie i woda ciepła z sieci, oni już montują rolety zewnętrzne i wszystkie okna są duże balkonowe i z każdego pokoju można wyjść do ogrodu :) no ja powiem szczerze napaliłam się :p
Zrzut ekranu 2013-11-04 (godz. 20.30.08).jpg

Załączniki

• Zrzut ekranu 2013-11-04 (godz. 20.30.08).jpg
    Zrzut ekranu 2013-11-04 (godz. 20.30.08).jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 83
Aesthete super:)))) Nasze dzieciaczki będą się wychowywać w nowych domkach:) Oj ja juz sie nie moge doczekac odbioru, urządzania a pozniej przeprowadzki:) A czas do kwietnia 2015 szybciutko zleci:) U nas w salonie wszystkie okna to są drzwi balkonowe na ogród:)K.F 5.0 piętro.jpgK.F 5.0 parter.jpg

U nas to wyglada tak. Dochodzi jeszcze trzecia kondygnacja i taras. Ogródka jest ok 200 m

Załączniki

• K.F 5.0 piętro.jpg
    K.F 5.0 piętro.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 92
  • K.F 5.0 parter.jpg
    K.F 5.0 parter.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 98
Aesthete super mieszkanko :tak: gratki ;-)

Mallaika witaj :-)

wieczór kryzysowy :baffled: czas na kąpiel i do łóżka ... rano mam potworne problemy ze wstaniem :hmm: chciałoby się powiedzieć byle do weekendu, ale niestety cały weekend mam pracujący :baffled: jedyna motywacja - dodatkowa kasa ;-) zbieram na nową sypialnię i pokój Mrówka ;-) więc zaciskam zęby i tyle ;-) póki płacą nam za tą robotę weekendową, bo po nowym roku czekają nas zmiany :confused2:

spokojnej nocy i przyjemnych przyjemności ;-)

Aesthete, mieszkanko wygląda na super, jest bardzo funkcjonalne i mega ustawne, do tego jeszcze te okna wiekie, taras ogród.... hm.... jakby to powiedzieć - to jest to o czym ja marzę:) co prawda brakuje mi pomieszczenia gospodarczego na różne dziwne rzeczy, ale who cares:)) jest super, i trzymam kciuki aby się powiodło:))

Co do stylu duzo się nie zmienil, ale wtedy nosilam spodnice do kolana, dobrze się tak czulam, a teraz niestety czuję się w nich jak stara babka i nie da rady abym je miala nosic:) zdecydowanie lepiej czuje się w krótszych kieckach:) bluzki tez jakieś takie już "przeterminowane". Zreszta mam nieodpartą chęć wyglądania dobrze w tej ciąży skoro to już moja ostatnia;( :(((((((

Aśku noszzzzzz zapomniałam kupić sorbet!!:///// nie wybaczę sobie tego błędu;(( beznadzieja. Skleroza mnie dopadła ciążowa, zreszta szlam do sklepu bez listy, i to są wlasnie efekty, że mam kupione rzeczy nie potrzebne, a o potrzebnych pozapominalam:/

Perełka moze to były przeuwające się w brzuszku gazy? ja tak mam co raz, i wiem już jak kręte i długie są moje jelita, jak mi czasem taki bąbelek powietrza przemieszcza się wewnątrz:)

Umowilam się na usg prenatalne na 21 listopada, matko kochana, ilez to czasu jeszcze muszę czekac;( kazde usg do tej pory jakies takie było pobieżne że boję się że coś wyjdzie na tym waznym:(

Ja mam książke W oczekiwaniu na dziecko każdy etap ciąży jest opisany każdy miesiąc i pytania zadawane przez mamusie i odpowiedzi do tego:tak:Coś tam jeszcze jest u mnie leży na półce pare razy ją tylko przeglądałam.

zosiasamosia ja jelitka inaczej wyczuwam bardziej jakby burczenie przelewania takie coś mam no nie wiem dwa razy to miałam dzisiaj i parę dni temu zobaczymy;-)

ewwe to było w jednym miejscu na prawo :sorry:

aesthete super mieszkanko;-)martuska a Twój domek:-)

Ostatnia edycja:
Fantastyczne te wasze nowe gniazdka, zqzdroszczę:o
Jutro koniec I trymestru wg tego co lekarze mówią, ale zleciało:o
Nie wiem czy się chwaliłam zakupami czyli ogrzewanymi leginsami na zimę za całe 7 zł z leclerka oraz mini czerwonymi skarpetkami dla Bobika na przyszłe święta do stroju św. Mikołaja:o ahhh gdzie ten maj!

reklama
Do góry