reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Hej mamuśki :)
u nas dziś pochmurno a mi sił nie brakuje:-) po pracy zabieram się za przegląd garderoby i porządki :) samopoczucie tfu tfu żeby nie zapeszać całkiem niezłe :-)
popołudniu urządzamy małą przechadzkę z K do parku, kości trzeba rozruszać :)

Aśku- czytałam ulotkę z apap-u direct i tam piszę że można stosować ale po konsultacji z lekarzem

Miłego dzionka wam życzę :-)

Dzien doberek,

Ja spie dobrze, tylko to siku mnie wkurza. Dzis wstawalam 3 razy echhh.
Dziewczyny, ale Asku pyta Apap Direct - z dodatkami:-)

Poproszę o przepis na parówki! ;-)

Anilewe serdeczne gratulacje, teraz musi być dobrze... Trzymaj sie!

Głową mnie tak boli, ze chyba ja oderwe. Jeszcze mnie teściowa wkurzyla, bo zaprosilam ja na szarlotke, a ona przyszła, ja lezalam w salonie pod kocem, bo od 9 do 16 cały czas praktycznie stalam w kuchni i pichcilam i głową mnie bolała i krzyż, więc M zrobił herbatę, a ja zostałam skomentowana, ze powinnam sie więcej ruszać... Takie nic ale skutecznie mi humor popsula...

Nie ma to jak wyrozumiala tesciowa:-) olac...

hejjj

ANIlewe gratulacje!!! Super! Teraz już na pewno będzie wszystko w porządeczku :) Lipiec to tak samo pięky czas na dzidziusia:-)

Aśku- masakra jakaś z tymi Twoim haftami, oby jak najszybciej się skończyło!
Nie wiem czy można apap direct- ja jednak wzięłabym zwykły nie mają pewnosći

U mnie z tym spaniem tak samo jak u Was, nie da sie wyspać :/

A jeszcze dziś w nocy Amelka zaczęła kaszleć.. masakra całe 5 dni po chorowaniu chodziła do przedszkola...może się nic nie rozwinie- obyy:confused:

i wlasnie ja sie obawiam tego posylajac Matteo do przedszkola echhhh No nic nadal siedze i mysle.
On mi jeszcze kaszle i ma troche gila po tym ostatnim przeziebieniu.

czesc dziewczyny! Noc mialam masakryczna. Wczoraj obiad zjadlam o 17 a po godzinie kolejny talerz. Mialam tam miedzy innymi surowke z kapusty :( jeju Total masakra taki bol brzucha:( Dopiero teraz robi mi sie lepiej. Dzisiaj jade ogladac mieszkanie,bo szukamy nowego i to do innego miasta. Jutro przychodzi do mnei kolezanka i zrobie na obiad pyszny krem z soczewicy mmm a w piatek ide do kolezanki na obiad:) Takze jakos mam te dni zaplanowane:) Jutro Halloween i dzieciaczki beda chodzily po domach i zbieraly slodycze a jak im nie dasz to Ci klamke wysmaruja np pasta do zebow albo rzuca jajkiem :D Niektore sa malutkie 3letnie i chodza z rodzicami:) ktorzy rowniez sa przebrani:D

Witajcie majóweczki:)

od jakiegoś czasu mam sny o klusce, co drugi,trzeci dzień mi się przyśni.

Niedawno śniło mi się, że urodziłam malutką dziewczynkę i nie miałam wam jak napisać, a na spacerze spotkałam Ewelinkę i kazałam jej przekazać :-D

Dziś z kolei śniło mi się, że kupowałam ciuszki w sklepie...różowe! i taką fajną sukienusię dostałam za 9 zł :-D:-D

Ciekawe, czy to prorocze? :-p

U nas powiało nudą. Czyli w miarę wszystko wróciło do starego trybu.
Byliśmy w niedzielę u teściów. I już zaznaczyłam, że teraz jak już to co najwyżej na święta pojadę. wQrwili mnie niesamowicie.
Jakoś nie będę odczuwać mocnego braku ich osób w moim życiu.

A tak poza tym rozleniwiłam się strasznie, i najlepiej przeleżałabym cały dzień ale nic się samo nie zrobi. Fura prasowania czeka.
Jak ktoś lubi taką rozrywkę to ja chętnie dowiozę, wiadomość w tej sprawie zostawić na PW :-D:-D

Lekarz mi już kazał powoli zacząć brać witaminy, bo póki co jedynie na kwasie kluska jest hodowana, ale poczekam do przyszłego tyg. co się skończy pierwszy trym.

A swoją drogą jak ten czas zapierdziela!! Dopiero co na testy sikałam a tu już 1/3 za mną :-)

Mamusia zaprosiła mnie dziś na gołąbki czyli obiad z głowy.. mniam , zaraz się będę zbierać.

Pozdrowionka :)

nana7ma zgadzam się :D też jestem z lipca

Dziewczyny :) Ponawiam propozycje:D - Głownie dla "Brzuszków Śląskich" ale może i Któraś z dalej miałaby chęci:D

Co Wy na to by zorganizować jakieś pierwsze spotkanie "Brzuszków" ??:D
- Wspomnialam o Ślasku bo tu dużo Śląskich Majóweczek:0

To Jak Ktoś Chętny>:)

PS.Kto moderuje Grupe Majówek>? bo czekam na przyjecie;P Chyba, ze mnie tam nie chcecie to trudno:p

reklama
Aśku - farmaceutka na pewno nie ja :-)
Ja tylko czytam wszystkie ulotki lekarstw, które brałam lub mam brać i lubie wiedzieć co jem :-p także u nas zakupy ciągną się w nieskończoność :-) K dostaje białej gorączki jak ma za mną gdzieś iść:-):-)

Do góry