nadzieja1984
Fanka BB :)
Nadzieja- co lekarz to opinia mi położna mówiła ze czysty paracetamol
Apap to czysty paracetamol...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadzieja- co lekarz to opinia mi położna mówiła ze czysty paracetamol
Poproszę o przepis na parówki! ;-)
Anilewe serdeczne gratulacje, teraz musi być dobrze... Trzymaj sie!
Głową mnie tak boli, ze chyba ja oderwe. Jeszcze mnie teściowa wkurzyla, bo zaprosilam ja na szarlotke, a ona przyszła, ja lezalam w salonie pod kocem, bo od 9 do 16 cały czas praktycznie stalam w kuchni i pichcilam i głową mnie bolała i krzyż, więc M zrobił herbatę, a ja zostałam skomentowana, ze powinnam sie więcej ruszać... Takie nic ale skutecznie mi humor popsula...
hejjj
ANIlewe gratulacje!!! Super! Teraz już na pewno będzie wszystko w porządeczku Lipiec to tak samo pięky czas na dzidziusia:-)
Aśku- masakra jakaś z tymi Twoim haftami, oby jak najszybciej się skończyło!
Nie wiem czy można apap direct- ja jednak wzięłabym zwykły nie mają pewnosći
U mnie z tym spaniem tak samo jak u Was, nie da sie wyspać :/
A jeszcze dziś w nocy Amelka zaczęła kaszleć.. masakra całe 5 dni po chorowaniu chodziła do przedszkola...może się nic nie rozwinie- obyy
właśnie ... a nie była wśród nas farmaceutka ?? tak dla podpytania?Aśku- czytałam ulotkę z apap-u direct i tam piszę że można stosować ale po konsultacji z lekarzem