reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

aNilewe gratulacje i powodzenia:-)
dzis troszkę szaro buro ale emocje wczoraj byliśmy na meczu siatkówki nasi czyli Jastrzebski węgiel (haha) wygrali 3:0:-D
a dzis wybieramy sie na baseny i do tężni się przejdę relaksik szkoda tylko że z borowinek nie mogę korzystać

nie można szprotów w ciąży:confused: a ja mam na nie taka ochote

reklama
hej, hej :-)

nocka spokojna, co prawda Mrówek już o 2 próbował wepchnąć się do naszego łóżka, ale pogoniony wrócił do siebie ;-) niestety drugie podejście zrobił o 4 i nie miałam już siły go gonić ;-)

pamiętajcie - nie chwalcie dnia przed zachodem słońca :-D:-D rano uradowana mówię do ślubnego, że rewelacyjnie się czuję ;-) i 5 minut później spełniłam swój codzienny obowiązek :laugh2: poranne haftowanko zaliczone ;-)

dziewczyny, czy apap direct można brać? niby w składzie paracetamol, ale jakieś tam dodatki jeszcze ma :dry: i nie wiem czy można :sorry2:

hejjj

ANIlewe gratulacje!!! Super! Teraz już na pewno będzie wszystko w porządeczku :) Lipiec to tak samo pięky czas na dzidziusia:-)

Aśku- masakra jakaś z tymi Twoim haftami, oby jak najszybciej się skończyło!
Nie wiem czy można apap direct- ja jednak wzięłabym zwykły nie mają pewnosći

U mnie z tym spaniem tak samo jak u Was, nie da sie wyspać :/

A jeszcze dziś w nocy Amelka zaczęła kaszleć.. masakra całe 5 dni po chorowaniu chodziła do przedszkola...może się nic nie rozwinie- obyy:confused:

anilewe rewelacyjną wiadomosc gratuluję :-D
Strauss moja gin moje labo i moja endo wszyscybjednoglosnue ze norma w ciąży 2.5 powyżej już kwestia do działania. Ja miałam ponad 4 i jestem na tabsach..więc co.lekarz to.opinia
Babka mm chyba muszę zrobić parówki w e też robię pycha ale nie na terazniejszy stan.
Gratuluje udanych wizyt ;)
Aski fajnie że mrówek taki ucieszony ;)

Co do tsh to mój endo powiedział ze jak wzrośnie mi powyżej 2 juz zwiększy mi dawkę. Wiem jak bardzo kluczowe było to ze zbilam tsh z 4 na 1, wcześniej nie mogłam zajść w ciążę. A gin często lekceważą tarczyce, dlatego warto konsultować z dobrym endo...

Asku ja biore zwykły apap i ma w składzie tylko paracetamol

Głowa dalej pęka :'(

Annad to lepiej kupic osobno mrozone krewetki i sobie samemu przyrzadzic. Na pewno bedzie i smaczniejsze, i zdrowsze :)
Asku super reakcja rodzicow, a Mrówka jeszcze lepsza. Nie ma to jak racjonalne podejście 7-latka :)

Co do snow to wczoraj mialam niezły, ale już zapomnialam napisać. Śniło mi się, że przywieźlismy do domu noworodka i okazało się, że jesteśmy zupełnie nieprzygotowani, ani pieluch, ani nic. To stwierdzilismy, że wyskoczymy do sklepu, a dziecko zostanie w domu. I poszliśmy, ale tak się męczyłam, żeby znaleźć pieluchy, że w końcu się obudziłam ;)
Na wieczor tak mnie bolał brzuch, że wzięłam nospe forte, o mało jej nie zwróciłem, bo jest obrzydliwa do polkniecia. Pewnie się odzwigalam bobasem, bo waży ponad 8 kg :) No i leżał mi też na brzuchu, bo to pieszczoch straszny. Tak sobie pomyslalam, że muszę się zacząć trochę oszczędzać.

Hej witam maj:-)
Ja noc tez mialam straszna tzn o 4 przyszla mala do nas do łóżka zaczęła śpiewać itp i tym samym dla mnie nastał dzien bo juz oka nie zamknelam.co do tsh to ja biore leki moze dzis w szpiralu dowiem sie jakie wyniki mam i czy dawke zmienić musze mam tez przypisany od endo jodid
Aska z tego co wiem to apap odpada

nie można szprotów?:szok:
a ja się zajadałam w pierwszych tygodniach właśnie taką pastą do chlebka z wędzonych szprotów, majonez,straty żółty ser, ogórek kiszony, jajeczko na twardo i to na chlebku ...niebo w gębie :D

niestety blender ktoś inny wygrał no cóż...
a ja dziś na obiad... wymyśliłam sobie gołąbki z kapusty pekińskiej z sosikiem pomidorowym :-D a na po obiadku paróweczki w cieście francuskim...
Jak mi się chce takich cieplutkich gołąbeczków .... mmmm :-)
najgorsze jest to że coś mnie zaczyna mdlić :( ech...

Hej witam maj:-)
Ja noc tez mialam straszna tzn o 4 przyszla mala do nas do łóżka zaczęła śpiewać itp i tym samym dla mnie nastał dzien bo juz oka nie zamknelam.co do tsh to ja biore leki moze dzis w szpiralu dowiem sie jakie wyniki mam i czy dawke zmienić musze mam tez przypisany od endo jodid
Aska z tego co wiem to apap odpada

Zwykły apap można brac na 100%, bo to tylko paracetamol. Mój gin mówi ze nawet do 8 dziennie :eek:

reklama
Do góry