reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

aNilewe gratulacje i powodzenia:-)
dzis troszkę szaro buro ale emocje wczoraj byliśmy na meczu siatkówki nasi czyli Jastrzebski węgiel (haha) wygrali 3:0:-D
a dzis wybieramy sie na baseny i do tężni się przejdę relaksik szkoda tylko że z borowinek nie mogę korzystać

nie można szprotów w ciąży:confused: a ja mam na nie taka ochote

reklama
hej, hej :-)

nocka spokojna, co prawda Mrówek już o 2 próbował wepchnąć się do naszego łóżka, ale pogoniony wrócił do siebie ;-) niestety drugie podejście zrobił o 4 i nie miałam już siły go gonić ;-)

pamiętajcie - nie chwalcie dnia przed zachodem słońca :-D:-D rano uradowana mówię do ślubnego, że rewelacyjnie się czuję ;-) i 5 minut później spełniłam swój codzienny obowiązek :laugh2: poranne haftowanko zaliczone ;-)

dziewczyny, czy apap direct można brać? niby w składzie paracetamol, ale jakieś tam dodatki jeszcze ma :dry: i nie wiem czy można :sorry2:

hejjj

ANIlewe gratulacje!!! Super! Teraz już na pewno będzie wszystko w porządeczku :) Lipiec to tak samo pięky czas na dzidziusia:-)

Aśku- masakra jakaś z tymi Twoim haftami, oby jak najszybciej się skończyło!
Nie wiem czy można apap direct- ja jednak wzięłabym zwykły nie mają pewnosći

U mnie z tym spaniem tak samo jak u Was, nie da sie wyspać :/

A jeszcze dziś w nocy Amelka zaczęła kaszleć.. masakra całe 5 dni po chorowaniu chodziła do przedszkola...może się nic nie rozwinie- obyy:confused:

anilewe rewelacyjną wiadomosc gratuluję :-D
Strauss moja gin moje labo i moja endo wszyscybjednoglosnue ze norma w ciąży 2.5 powyżej już kwestia do działania. Ja miałam ponad 4 i jestem na tabsach..więc co.lekarz to.opinia
Babka mm chyba muszę zrobić parówki w e też robię pycha ale nie na terazniejszy stan.
Gratuluje udanych wizyt ;)
Aski fajnie że mrówek taki ucieszony ;)

Co do tsh to mój endo powiedział ze jak wzrośnie mi powyżej 2 juz zwiększy mi dawkę. Wiem jak bardzo kluczowe było to ze zbilam tsh z 4 na 1, wcześniej nie mogłam zajść w ciążę. A gin często lekceważą tarczyce, dlatego warto konsultować z dobrym endo...

Asku ja biore zwykły apap i ma w składzie tylko paracetamol

Głowa dalej pęka :'(

Annad to lepiej kupic osobno mrozone krewetki i sobie samemu przyrzadzic. Na pewno bedzie i smaczniejsze, i zdrowsze :)
Asku super reakcja rodzicow, a Mrówka jeszcze lepsza. Nie ma to jak racjonalne podejście 7-latka :)

Co do snow to wczoraj mialam niezły, ale już zapomnialam napisać. Śniło mi się, że przywieźlismy do domu noworodka i okazało się, że jesteśmy zupełnie nieprzygotowani, ani pieluch, ani nic. To stwierdzilismy, że wyskoczymy do sklepu, a dziecko zostanie w domu. I poszliśmy, ale tak się męczyłam, żeby znaleźć pieluchy, że w końcu się obudziłam ;)
Na wieczor tak mnie bolał brzuch, że wzięłam nospe forte, o mało jej nie zwróciłem, bo jest obrzydliwa do polkniecia. Pewnie się odzwigalam bobasem, bo waży ponad 8 kg :) No i leżał mi też na brzuchu, bo to pieszczoch straszny. Tak sobie pomyslalam, że muszę się zacząć trochę oszczędzać.

Hej witam maj:-)
Ja noc tez mialam straszna tzn o 4 przyszla mala do nas do łóżka zaczęła śpiewać itp i tym samym dla mnie nastał dzien bo juz oka nie zamknelam.co do tsh to ja biore leki moze dzis w szpiralu dowiem sie jakie wyniki mam i czy dawke zmienić musze mam tez przypisany od endo jodid
Aska z tego co wiem to apap odpada

nie można szprotów?:szok:
a ja się zajadałam w pierwszych tygodniach właśnie taką pastą do chlebka z wędzonych szprotów, majonez,straty żółty ser, ogórek kiszony, jajeczko na twardo i to na chlebku ...niebo w gębie :D

niestety blender ktoś inny wygrał no cóż...
a ja dziś na obiad... wymyśliłam sobie gołąbki z kapusty pekińskiej z sosikiem pomidorowym :-D a na po obiadku paróweczki w cieście francuskim...
Jak mi się chce takich cieplutkich gołąbeczków .... mmmm :-)
najgorsze jest to że coś mnie zaczyna mdlić :( ech...

Hej witam maj:-)
Ja noc tez mialam straszna tzn o 4 przyszla mala do nas do łóżka zaczęła śpiewać itp i tym samym dla mnie nastał dzien bo juz oka nie zamknelam.co do tsh to ja biore leki moze dzis w szpiralu dowiem sie jakie wyniki mam i czy dawke zmienić musze mam tez przypisany od endo jodid
Aska z tego co wiem to apap odpada

Zwykły apap można brac na 100%, bo to tylko paracetamol. Mój gin mówi ze nawet do 8 dziennie :eek:

reklama
Do góry