reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Babka już stygnie, pachnie cudownie :)
ale tyle masy przed pieczeniem wyjadłam.... była mega pyszna :D
już nie mogę się doczekać aż spróbuję kawałeczek.

A teraz do piekarnika wkraczają parówki z serem w cieście francuskim :-D

Poproszę o przepis na parówki! ;-)

Anilewe serdeczne gratulacje, teraz musi być dobrze... Trzymaj sie!

Głową mnie tak boli, ze chyba ja oderwe. Jeszcze mnie teściowa wkurzyla, bo zaprosilam ja na szarlotke, a ona przyszła, ja lezalam w salonie pod kocem, bo od 9 do 16 cały czas praktycznie stalam w kuchni i pichcilam i głową mnie bolała i krzyż, więc M zrobił herbatę, a ja zostałam skomentowana, ze powinnam sie więcej ruszać... Takie nic ale skutecznie mi humor popsula...

reklama
Bidulka... Mój gin mówił ze spokojnie moge paracetamol w razie czego brać, póki sie ból nie rozkręci... U mnie ból typowo migrenowy, bo na tv nie moge patrzeć, bo za jasny... Pije wodę bp to też może pomóc...

No ja wlasnie tez ucieklam do ciemnego pokoju. Kurcze wiem wlasnie, ze paracetamol mozna i w podbramkowych sytuacjach biore, ale ogolnie jakos chcialabym tego unikac :(

Dołączam się do gratulacji odnośnie dwóch kreseczek ! :) powodzenia :)

oj ja też czasem mam ochotę łyknąć jakąś tabletkę na głowę, ale też się boję...
ja to zawsze albo ibuprom, a na bardzo bolesne @ ketonal bo nic nie pomagało...

ANilewe_ Gratuluję dwóch kreseczek :) i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :happy2:

To ja sie witam o tej pieknej godzinie;-)
Ja nie wiem co z tym spaniem bo w nocy co troche sie budze jakies glupie sny mam. Juz nawet na siku raz wstaje tylko to jest o 4:30 zazwyzaj i juz sie wierce i usnac nie moge. Tak mam od poniedzialku najbardziej bo tak to wstawalam czesciej ale jakos sie pomeczylam i spalam:-(
Gratuluje dwoch kreseczek i zeby bylo nudnie przez reszte ciazy;-)

Co my z tym spaniem mamy? pełni nie ma ;> ...
ja się dziś przebudziłam wyspana, myślę sobie ciekawe która, pewnie z 4-5 nad ranem... a tu bach 22.01 o_O
poszłam na siusiu i później wstałam o 4 jak małżowi budzik zadzwonił :)
Głowa troszku mnie boli, mdłości do zniesienia...
Dziś siedzę w domku bo ma mi przyjść paczuszka, a wiecie jak to jest, jak się czeka w domu to nic,a jak się wyjdzie na 10 minut to wracasz a tu awizo w skrzynce...:sorry2:
Właśnie licytuję blender... ciekawe co z tego wyjdzie ;-)
Oj przydałby się przydał jak dzidzia się urodzi :)

Witajcie moje kochane Majoweczki,

wpadłam się pochwalić:

Zobacz załącznik 591099

Jest Was już tak dużo, że większości nie kojarze.
We wrześniu opuściłam majówki ale wskakuje na lipiec, dokładnie 7 mi wychodzi z owulki.
Jak obiecałam podczytywałam ale obiecałam też sobie, że odezwe się jak będę miała się czym pochwalić :)
Piękne macie brzuszki i suwaczki już tak wysoko..
Myślę o Was i życzę spokojnej drugiej połowy ciąży :)
Ściskam!!

gratulacje i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnej ciąży:))))
Poproszę o przepis na parówki! ;-)

Anilewe serdeczne gratulacje, teraz musi być dobrze... Trzymaj sie!

Głową mnie tak boli, ze chyba ja oderwe. Jeszcze mnie teściowa wkurzyla, bo zaprosilam ja na szarlotke, a ona przyszła, ja lezalam w salonie pod kocem, bo od 9 do 16 cały czas praktycznie stalam w kuchni i pichcilam i głową mnie bolała i krzyż, więc M zrobił herbatę, a ja zostałam skomentowana, ze powinnam sie więcej ruszać... Takie nic ale skutecznie mi humor popsula...

co za flądra nooooooo:/// wrrrr. normalnie bym ubiła.

Co my z tym spaniem mamy? pełni nie ma ;> ...
ja się dziś przebudziłam wyspana, myślę sobie ciekawe która, pewnie z 4-5 nad ranem... a tu bach 22.01 o_O
poszłam na siusiu i później wstałam o 4 jak małżowi budzik zadzwonił :)
Głowa troszku mnie boli, mdłości do zniesienia...
Dziś siedzę w domku bo ma mi przyjść paczuszka, a wiecie jak to jest, jak się czeka w domu to nic,a jak się wyjdzie na 10 minut to wracasz a tu awizo w skrzynce...:sorry2:
Właśnie licytuję blender... ciekawe co z tego wyjdzie ;-)
Oj przydałby się przydał jak dzidzia się urodzi :)

oj tak, blender. jestem przeszczęśliwa od kiedy go mam. trzymam kciuki żeby się udało:)

dziewczyny, czy któraś wie co się dzieje z olapalo? dawno jej nie było.

Ostatnia edycja:
witam z rana
Ja nawet pospałam, ale mój gad mnie wieczorem wkurzył. O drobiazgi jakieś, ale najbardziej denerwuje mnie to, ze nie potrafi ustąpić.:wściekła/y: Musze jakiś artykuł znaleźć w necie o emocjach ciężarnych:-D
miłego dnia:-)

nadzieja, rozumiem, takie nic też potrafi humor popsuć

reklama
anilewe rewelacyjną wiadomosc gratuluję :-D
Strauss moja gin moje labo i moja endo wszyscybjednoglosnue ze norma w ciąży 2.5 powyżej już kwestia do działania. Ja miałam ponad 4 i jestem na tabsach..więc co.lekarz to.opinia
Babka mm chyba muszę zrobić parówki w e też robię pycha ale nie na terazniejszy stan.
Gratuluje udanych wizyt ;)
Aski fajnie że mrówek taki ucieszony ;)

Do góry