reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Hej mamuśki :)
u nas dziś pochmurno a mi sił nie brakuje:-) po pracy zabieram się za przegląd garderoby i porządki :) samopoczucie tfu tfu żeby nie zapeszać całkiem niezłe :-)
popołudniu urządzamy małą przechadzkę z K do parku, kości trzeba rozruszać :)

Aśku- czytałam ulotkę z apap-u direct i tam piszę że można stosować ale po konsultacji z lekarzem

Miłego dzionka wam życzę :-)

Dzien doberek,

Ja spie dobrze, tylko to siku mnie wkurza. Dzis wstawalam 3 razy echhh.
Dziewczyny, ale Asku pyta Apap Direct - z dodatkami:-)

Poproszę o przepis na parówki! ;-)

Anilewe serdeczne gratulacje, teraz musi być dobrze... Trzymaj sie!

Głową mnie tak boli, ze chyba ja oderwe. Jeszcze mnie teściowa wkurzyla, bo zaprosilam ja na szarlotke, a ona przyszła, ja lezalam w salonie pod kocem, bo od 9 do 16 cały czas praktycznie stalam w kuchni i pichcilam i głową mnie bolała i krzyż, więc M zrobił herbatę, a ja zostałam skomentowana, ze powinnam sie więcej ruszać... Takie nic ale skutecznie mi humor popsula...

Nie ma to jak wyrozumiala tesciowa:-) olac...

hejjj

ANIlewe gratulacje!!! Super! Teraz już na pewno będzie wszystko w porządeczku :) Lipiec to tak samo pięky czas na dzidziusia:-)

Aśku- masakra jakaś z tymi Twoim haftami, oby jak najszybciej się skończyło!
Nie wiem czy można apap direct- ja jednak wzięłabym zwykły nie mają pewnosći

U mnie z tym spaniem tak samo jak u Was, nie da sie wyspać :/

A jeszcze dziś w nocy Amelka zaczęła kaszleć.. masakra całe 5 dni po chorowaniu chodziła do przedszkola...może się nic nie rozwinie- obyy:confused:

i wlasnie ja sie obawiam tego posylajac Matteo do przedszkola echhhh No nic nadal siedze i mysle.
On mi jeszcze kaszle i ma troche gila po tym ostatnim przeziebieniu.

czesc dziewczyny! Noc mialam masakryczna. Wczoraj obiad zjadlam o 17 a po godzinie kolejny talerz. Mialam tam miedzy innymi surowke z kapusty :( jeju Total masakra taki bol brzucha:( Dopiero teraz robi mi sie lepiej. Dzisiaj jade ogladac mieszkanie,bo szukamy nowego i to do innego miasta. Jutro przychodzi do mnei kolezanka i zrobie na obiad pyszny krem z soczewicy mmm a w piatek ide do kolezanki na obiad:) Takze jakos mam te dni zaplanowane:) Jutro Halloween i dzieciaczki beda chodzily po domach i zbieraly slodycze a jak im nie dasz to Ci klamke wysmaruja np pasta do zebow albo rzuca jajkiem :D Niektore sa malutkie 3letnie i chodza z rodzicami:) ktorzy rowniez sa przebrani:D

Witajcie majóweczki:)

od jakiegoś czasu mam sny o klusce, co drugi,trzeci dzień mi się przyśni.

Niedawno śniło mi się, że urodziłam malutką dziewczynkę i nie miałam wam jak napisać, a na spacerze spotkałam Ewelinkę i kazałam jej przekazać :-D

Dziś z kolei śniło mi się, że kupowałam ciuszki w sklepie...różowe! i taką fajną sukienusię dostałam za 9 zł :-D:-D

Ciekawe, czy to prorocze? :-p

U nas powiało nudą. Czyli w miarę wszystko wróciło do starego trybu.
Byliśmy w niedzielę u teściów. I już zaznaczyłam, że teraz jak już to co najwyżej na święta pojadę. wQrwili mnie niesamowicie.
Jakoś nie będę odczuwać mocnego braku ich osób w moim życiu.

A tak poza tym rozleniwiłam się strasznie, i najlepiej przeleżałabym cały dzień ale nic się samo nie zrobi. Fura prasowania czeka.
Jak ktoś lubi taką rozrywkę to ja chętnie dowiozę, wiadomość w tej sprawie zostawić na PW :-D:-D

Lekarz mi już kazał powoli zacząć brać witaminy, bo póki co jedynie na kwasie kluska jest hodowana, ale poczekam do przyszłego tyg. co się skończy pierwszy trym.

A swoją drogą jak ten czas zapierdziela!! Dopiero co na testy sikałam a tu już 1/3 za mną :-)

Mamusia zaprosiła mnie dziś na gołąbki czyli obiad z głowy.. mniam , zaraz się będę zbierać.

Pozdrowionka :)

nana7ma zgadzam się :D też jestem z lipca

Dziewczyny :) Ponawiam propozycje:D - Głownie dla "Brzuszków Śląskich" ale może i Któraś z dalej miałaby chęci:D

Co Wy na to by zorganizować jakieś pierwsze spotkanie "Brzuszków" ??:D
- Wspomnialam o Ślasku bo tu dużo Śląskich Majóweczek:0

To Jak Ktoś Chętny>:)

PS.Kto moderuje Grupe Majówek>? bo czekam na przyjecie;P Chyba, ze mnie tam nie chcecie to trudno:p

reklama
Aśku - farmaceutka na pewno nie ja :-)
Ja tylko czytam wszystkie ulotki lekarstw, które brałam lub mam brać i lubie wiedzieć co jem :-p także u nas zakupy ciągną się w nieskończoność :-) K dostaje białej gorączki jak ma za mną gdzieś iść:-):-)

Do góry