Hej majóweczki!!
Makao gratuluję zakupu!!
Ja tez ze śpiących na brzuchu... W 1 ciązy spałam na brzuchu dokąd się dało, w sumie tak na boku/na brzuchu przy czym jedną nogę trzymałam podkurczoną bardzo wysoko (robiło się w ten sposób miejsce na brzuszek), w miarę z rozsnącym brzuchem nogę przeniołam na męża, oj współczuje mu już teraz... ;-) Zastanawiam sie nad zakupem takiej długachnej poduszki/rogala dla kobiet w ciązy, koleżanki miały i sobie chwaliły, może ona coś pomoże.
Dziewczynki co do zaproszeń na fb - wszystko pisze w temacie gdzie podawałyście swoje dane
Co do seksu to ja również mam obawy... I delikatnie też jakoś nam nie wychodzi...
Odnośnie mieszkania, ja się wychowałam na wsi, ach, bardzo bym chciała żeby moje dzieci miały równie wspaniałe dzieciństwo, ta przestrzeń i wszystko inne... No ale póki co zdecydowaliśmy się wyjechać, co będzie dalej to się zobaczy...
Aesthete gdzie ta działka i jaka cena? Pisz na pw jak nie chcesz tutaj, my w sumie działkę na dom już mamy, czeka tylko na wybór projektu domu, ale bez lasu, a o lesie zawsze marzyłam
Martuska psiak cudowny, ach nie mogę się doczekać kiedy i my będziemy mogli sobie pozwolić na zwierzaka...