reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ja jako maluch mieszkałam w bloku później moi rodzice wybudowali domek było ok wychodzisz na ogródek kiedy chcesz w byle jakich ciuchach to jest wygoda ale jak przez jakiś czas mieszkaliśmy u teściów gdzie czekały nas obowiązki tj chodzenie do pieca powiem wam że masakra:baffled: teraz kupiliśmy mieszkanie w bloku takim trochę nietypowym bo ma 2 tarasy od strony wejścia i balkon jest super:) chociaż tak sobie myślę że jak odchowamy dzieciaki zostaniemy sami to chętnie zajęła bym sie ogródkiem heh do 50 jeszcze daleko;)

reklama
No tak takie tradycyjne piece, gdzie trzeba co ileś godzin dokładać a jak niestety zgaśnie i rozpalić sie nie chce to przechalapane. My będziemy miec piec gazowy wiec tlyko na monitorku będziemy sobie wszystkim sterować. A domek jest na osiedlu 26 domkow wiec za odniezanie drogi bedzie wspolnota odpowiedzialna:)

Hej majóweczki!! :)

Makao gratuluję zakupu!!

Ja tez ze śpiących na brzuchu... W 1 ciązy spałam na brzuchu dokąd się dało, w sumie tak na boku/na brzuchu przy czym jedną nogę trzymałam podkurczoną bardzo wysoko (robiło się w ten sposób miejsce na brzuszek), w miarę z rozsnącym brzuchem nogę przeniołam na męża, oj współczuje mu już teraz... ;-) Zastanawiam sie nad zakupem takiej długachnej poduszki/rogala dla kobiet w ciązy, koleżanki miały i sobie chwaliły, może ona coś pomoże.

Dziewczynki co do zaproszeń na fb - wszystko pisze w temacie gdzie podawałyście swoje dane :tak:

Co do seksu to ja również mam obawy... I delikatnie też jakoś nam nie wychodzi... :zawstydzona/y:

Odnośnie mieszkania, ja się wychowałam na wsi, ach, bardzo bym chciała żeby moje dzieci miały równie wspaniałe dzieciństwo, ta przestrzeń i wszystko inne... No ale póki co zdecydowaliśmy się wyjechać, co będzie dalej to się zobaczy...
Aesthete gdzie ta działka i jaka cena? Pisz na pw jak nie chcesz tutaj, my w sumie działkę na dom już mamy, czeka tylko na wybór projektu domu, ale bez lasu, a o lesie zawsze marzyłam ;)

Martuska psiak cudowny, ach nie mogę się doczekać kiedy i my będziemy mogli sobie pozwolić na zwierzaka...

dość głupie mam pytanie ale może któraś z Was zna odpowiedź
czy macie jakiś sprawdzony sposób na bolące wzdęcia?
męczą mnie do tego stopnia, że mam wrażenie, że mi zaraz brzuch eksploduje :(
może jakieś herbatki, miksturki...

Joanna, działka jakieś 25km od Nowego Sącza :) nie wiem na ile znasz tamte rejony i czy nazwa wsi by Ci coś mówiła ;) ale rejony piękne, malownicze, blisko do wyciągów narciarskich :D

dziewczyny, chyba źle na mnie wpływacie, bo tak się wkręciłam w oglądanie domów i mieszkań, że jesteśmy na środę umówieni na oglądanie :laugh2:

żyrafka, niestety nie pomogę Ci :-(

Witam popoludniowo,
iwonaimaja gdzie jezdzi w trasy Twoj m?
ja jestem blokowa. Nie wiem czy chcialabym miec domek, bo zawsze wiecej roboty. W bloku ciut wygodniej, a mozna tez kupic fajne mieszkania, duze i przestrzenne.
matko, cena tego domku z linku to jest piekna cena. Mieszkanie w Mediolanie (i to nie jakies nadzwyczajne, nawet z rynku wtornego) kosztuje 3-4 razy wiecej:-(
zyrafka, nie wiem moze sprobuj napic sie rumianku. Na pewno na brzuch pomoze, ale upewnij sie, czy w ciazy mozna. Ale wydaje mi sie, ze tak. Mozesz sprobowac jeszcze herbatke z kopru wloskiego (daje sie ja malutkim dzieciaczkom na bolacy brzuszek - chociaz ja nigdy nie dawalam).

Karoli, no cena fajna, ale to stan surowy otwarty ;) czyli drzwi, okna, ścianki działowe, no całą resztę robisz Ty :)
my jedziemy zobaczyć mieszkanie :) kosztuje niecałe 300tys ale na zamkniętym osiedlu, 3 pokoje 65 metrów, taras 50 metrów i ogródek 35 metrów :) prezentuje się nieźle, więc zobaczymy ;)

Zyrafka u mnie wzdęcia mineły same po ok tygodniu, a nasilały się kiedy jadłam płatki albo owsiankę. pochłaniam jabłka i winogrona , nie mam pojecia czy one pomagaja bo jabła jem bez skórki. słyszałam że kiwi jest dobre na wzdecia jednak jakos mnie do kiwi nie ciagnie. troche ruchu i wypierdzisz to całe wzdęcie :-)

reklama
Do góry