reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Aesthete wczoraj już dopisałam bo tak sobie wymyśliłam, że 11 to święto i wtedy nie możesz mieć więc wpisałam 13;)

Mam nadzieję, że na jesień uda nam się tam wprowadzić.

W tej chwili mój włochacz wygląd tak:)

20131022_153606.jpg

Co do obiadu to ja dzisiaj dojadam wczorajszą tartę z cukinią i fetą:)

Załączniki

• 20131022_153606.jpg
    20131022_153606.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
A propo warsztatów. Tak sie zastanawiam, czy sie nie wybrać. Bedą 19.11 w Siedlcach Bezpieczny Maluch. Polecacie ? Widziałam, ze kilka z was już było na takich :)
ja polecam :) fakt, że niektóre firmy bardzo się reklamują, ale dużo przydatnej wiedzy ;) ja byłam zadowolona i M też :)

A ja to Wam powiem że "blokowa" jestem. Uwielbiam być u kogos kto ma dom, ogródek, taras, ale cale zycie chowana w boku jestem i nie wiem czy bym umiala zyc ze swiadomością , że za ścianą nikogo nie ma:) A gdzie tam jeszcze utrzymac, ogarnąć... Więc mnie z kolei się marzy duze mieszkanie, z dostepem do ogródka, ale w bloku.

Co do jedzenia, to ja mam dziś niezbyt wymyślną ochotę na ziemniaczki gotowane w całości ( najchętniej młode hehe ) z masełkiem i koperkiem. od wczoraj tak za mną chodzą.....
ja też całe życie w bloku, ale właśnie mam dość sąsiadów za ścianą :p M też marzy o domu, więc przynajmniej mamy wspólny cel do którego dążymy :)

martuska, cudny jest :D

Makao Bierzesz kapuchę kiszoną (ze 2 garści na 2osoby) i gotujesz by zmiekła i nie była za bardzo kwaśna, pęczak gotujesz by zmiękł, boczek smażysz na skwareczki, a potem wszystko razem smażysz na patelni by się połączyło, przyprawiasz solą i pieprzem i jesz :-)

piszecie o domkach fajnie jest mieć swój domek ja prawie cale zycie mieszkałam w domku ale nigdy nie musiałam tam nic robic w tamtym roku wynajelismy domek mieszkaliśmy tam ponad rok do poki maz był w domu to było fajnie ale jak już zaczal jezdzic w trasy wszystko było na mojej glowie palenie w piecu nie było pieca z podajnikiem wiec co chwilke musiałam latac do piwnicy i kontrolować czy się pali odsniezanie koszenie trawy dobilo mnie jak na swieta wielkanocne przyjechałam wieczorem i nie dalo się na podwórko wjechać bo caly snieg z ulicy był na wjezdzie wiec ponad godzine stracilam odsniezajac a była już prawie 22
z drugiej strony było fajnie bo można było sobie na dworze posiedzieć cisza blisko las
ale wolalabym teraz gdybym mogla wybrać to wlasnie mieszkanie w bloku ale z ogródkiem żeby można było sobie na dworze posiedzieć ale przynajmniej innych rzeczy nie musiałabym robic

Ja też jestem blokowa dziewczyna, całe życie mieszkałam w bloku... z jednym wyjątkiem, wynajmowaliśmy z mężem przez rok domek i zaklinałam się, że już nigdy więcej- chodziło o ogrzewanie, odśnieżanie itp...
ale z biegiem czasu tęsknię za przestrzenią, laskiem, naturą, szerszym widokiem niż na najbliższą ulicę :rofl2:
jasne, że chciałabym mieć ogródek... marzenie :-D ale dla nas na razie nieosiągalne, jesteśmy w trakcie remontu bo jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie 3 pokojowe- na razie wystarczy :-)

Co do spania ja na brzuchu nigdy nie przepadałam spać. Lubie na wznak ewentulanie potem przerwacam się na jeden albo na drugi bok :)
U mnie też się pogoda popsuła pada ponuro, ale weekend ma byc podobno cieplutki )
Co do piersi jak schudłam to one tez były małe B, teraz może są z C małe mężowi sie podobają :D

kotka83 okropne jest to uczucie z jelitami jak się pojawią skurcze z wzdęciami...

mi_Iva witaj wśród majówek :)

A ja z mieszkania przyszłam do mężą do domu mieszkać powiem, że różnica jet duża z początku nie mogłam sie przyzwyczaic ciężko było szczególnie jak w domu musiałam na noc sama zostać, ale mam psiaki więc luzik na ogródku to mąż wiekszość robi ja nie lubie jedynie coś drobnego, ale hamak sobie wyciagne poloze ksiazka i fajowsko jest :)

martuska słodki psiaczek :)

reklama
Do góry