reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
hehe mam małego włochatego, troche śliniącego się psa Ludwika:D Chyba się nadaje:D

Taki mały też znowu nie jest bo już 14 kg waży a docelowo ma być 18-20:)

Ostatnia edycja:
hejka :-) Ja dopiero weszłam do domu, byłam w laboratorium oddać krew na WR,HBS,Grupe Krwi i zrobiłam dodatkowo toksoplazmoże, bo jak ja zobaczę bezdomnego kotka to zdolna jestem za nim lecieć pół miasta by go pogłaskać-a mam alergię na te futrzaki:-D
Boli mnie głowa, a zarejestrowałam się na te Warsztaty o których mówiła Lawendowy Sen i nie pójdę na nie buuuuu:sad::sad::sad:

Ale obiad sobie wymysliłam- pęczak z boczuciem (skwareczki) i kiszoną kapustą na ciepło- 2 raz w życiu będę to jadła-nie wiem skąd u mnie ochota na to danie, ale muszę to zjeść bo na nic innego nie mam ochoty:-)

hehe mam małego włochatego, troche śliniącego się psa Ludwika:D Chyba się nadaje:D

Taki mały też znowu nie jest bo już 14 kg waży a docelowo ma być 18-20:)

to jeszcze z moim włochaczem wpadnę to już w ogóle cudnie będzie :laugh2: mój waży 7,5kg :p ale ma samych dużych kumpli :D jego pierwsza miłość to amstaffka ;) miał wtedy 4 miesiące, a ona 3 lata :D i tak mu zostało - lubi głównie duże psy :)

aa... martuska​, możesz mi wizytę kolejną dopisać :p mam 13.11. :D

hejka :-) Ja dopiero weszłam do domu, byłam w laboratorium oddać krew na WR,HBS,Grupe Krwi i zrobiłam dodatkowo toksoplazmoże, bo jak ja zobaczę bezdomnego kotka to zdolna jestem za nim lecieć pół miasta by go pogłaskać-a mam alergię na te futrzaki:-D
Boli mnie głowa, a zarejestrowałam się na te Warsztaty o których mówiła Lawendowy Sen i nie pójdę na nie buuuuu:sad::sad::sad:

Ale obiad sobie wymysliłam- pęczak z boczuciem (skwareczki) i kiszoną kapustą na ciepło- 2 raz w życiu będę to jadła-nie wiem skąd u mnie ochota na to danie, ale muszę to zjeść bo na nic innego nie mam ochoty:-)

struss
jak to na ciepło? kapusta kwaszona? jak bigos?

i czekaj ta kiełbaska do pęczaku czy razem wszystko?

napisz jak bo ja też chcę:pP

mały futrzak też może być Martuska: ostrzegam, bo ja też mam blisko. od kiedy porobili odwodnice, to ja z Lublina do Wawy dojeżdżam w 1,5 godz. oczywiście o ile nie ma korku w Kołbieli:)

A propo warsztatów. Tak sie zastanawiam, czy sie nie wybrać. Bedą 19.11 w Siedlcach Bezpieczny Maluch. Polecacie ? Widziałam, ze kilka z was już było na takich :)

A ja to Wam powiem że "blokowa" jestem. Uwielbiam być u kogos kto ma dom, ogródek, taras, ale cale zycie chowana w boku jestem i nie wiem czy bym umiala zyc ze swiadomością , że za ścianą nikogo nie ma:) A gdzie tam jeszcze utrzymac, ogarnąć... Więc mnie z kolei się marzy duze mieszkanie, z dostepem do ogródka, ale w bloku.

Co do jedzenia, to ja mam dziś niezbyt wymyślną ochotę na ziemniaczki gotowane w całości ( najchętniej młode hehe ) z masełkiem i koperkiem. od wczoraj tak za mną chodzą.....

o matko wiecie co. ja pomyliłam bezpiecznego malucha z modą na brzuszek z "Mamo to ja". na bezpiecznego malucha też się zarejestrowałam. modę na brzuszek polecam:)

reklama
Do góry