reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Straciatella dzięki za wyjaśnienie. Na szczęscie mnie pisanie posta pod postem nie grozi, bo za małą mam chyba częstotliwość:)) To jedz, i do boju hehe:))

Kotka no to teraz już rozumiem. A oni Cię zwolnili czy sama chciałaś odejść?

Lotos fajnie Ci z tymi targami:)

Bąbelek, a co zrobiłaś że tak chętnie Ci córa do przedszkola chodzi? :) Ja będę miała z przedszkolem problem na bank bo moje dziecko ma prawie trzy lata i jeszcze nigdy nie był, a będzie musiał. Nie wiem jak to przeżyjemy.

Lena no no to malutko przytyłaś:)) oby tak dalej:)

A mnie jednak zemdliło:/ się nacieszyłam spokojem;(

Ostatnia edycja:
reklama
KARMELOWA masz mega ciezki orzech do zgryzienia, zmartwilo mnie to co napisalas, hmm co ja bym zobila najpierw porzadek z tesciem do takiego kogos jak on nie ma miejsca na szacunek, nie balabym sie go! manipuluje wszystkimi i mysli ze wszystko mu wolno bo nie trafil na kogos swojego pokroju! powiedzialabym mu prosto w pysk kim jest zerwala wszelkie kontakty!! nie ma prawa ponizac ciebie i oskarzac !!!tesciowa uzalezniona juz z nia nic nie zrobisz skoro ona nie chce, pewno tesc jej walil rogi i robil co chce, a ona jego "sluzaca" i daje taki wzor i chce z siebie zrobic autorytet dla twojego meza bo mysli ze jest super pieprzony egoista! wybacz ale nienawidze takich ludzi! mezowi postaw ultimatum rodzina i dzieci albo hulanki swawole i hlanie totalnie go olej nie gadaj z nim a wrecz przeciwnie pokaz jaka mozesz byc seksowan wychodz nie mow gdzie wystroj sie idz na spacer na plac zabaw z mlodym niewazne on nie ma wiedziec! traktuj go tak samo jak on Ciebie!i tez sobie zrob wieczorne wyjscie umow sie z kolezankami a co to ze w ciazy to znaczy ze co gorsza ze juz go nie zostawisz ? to sie moze pomylic!jezeli pokazesz swoje slabosci on bedzie robil to samo co jego ojciec z matka i nawet mozesz sie nie zooriwntowac jak tez bedziesz zmanipulowana... czego absolutnie Ci nie zycze! bo zalugujesz na dobre spokojne zycie:*

Aesthete powodzonka na wizycie nie schizuj bo nie ma sensu! jestem z Toba!;*
powodzenia na wizytach wszystkim;-)

co do ruchow ja czulam dpiero w 23 tyg ale te normalne a przelewanie sie od ok 18, ale wszystko pozno dlatego ze jestem grubsza...

Straciatella
jak z Twoim panem?? a w biurze se powybiujaj jak masz ochote a co;P

Ewwe ja heftam codziennie nie mam ochoty na nic do jedzenia jestem glodna i i wqrzona bo co mam jesc ??;/

Ostatnia edycja:
Lotos my w styczniu będziemy mieli 13 lat razem... U nas największy kryzys był jeszcze przed ślubem jak studiowalam i widywalismy sie tylko w weekendy. Po ślubie jakoś nie było trudniejszych sytuacji między nami...

saga - mój Pan chyba dzisiaj wróci co domu. Mówię "chyba", bo tak trudno mi w to uwierzyć, że nie wierze :cool:
Napisał mi smsa, że w formie kary za tak długą rozłąkę mogę go zakneblować i pokazać do czego służy policyjna pała :szok: nie wiem co miał na myśli, ale podoba mi się :-p

Straciatella to w takim razie nie ubijaj znajomych w pracy tylko koniecznie zbieraj energię na powrót męża:D Ta pałą tak troszkę perwersyjnie brzmi:) :)

Saga kurde tez niewiele jem, bo mi nie dobrze. jestem głodna nie dobrze, najedzona jeszcze gorzej, i to uczucie jakbym 24h/na dobę ssała baterię:// Ale wczoraj mialam lepszy dzień i za przeproszeniem nawpieprzałam się mcdonalda. W końcu po takim obiedzie wyglądałam jak w ciąży heheh

Straciatella będzie się dzialo u Was dzisiaj :-)

a z innej beczki mogę doradzić w razie przedszkola jeżeli dziecko nie chodzilo to czasami w przedszkolach sa organizowane dodatkowe zajecia dla dzieci które nie chodza takich wlasnie maluchow ja z moja majka chodziłam to było raz w tygodniu placilam cos 15 zl za 1,5h bylam tam razem z nia na początku wogole nie chciała się bawic z dziecmi nie chciała spiewac dopiero cos na 4 zajęciach się rozkrecila później jak z nia poszlam do przedszkola już we wrześniu balam się ze będzie powtorka z rozrywki ze będzie placz bo to nie było to przedszkole do którego chodzilysmy na te zajecia a maja weszla do sali i od razu do pani maja jestem i poszla się bawic

u mnie na plusie 2kg :zawstydzona/y:

Ewee a no nic nie zrobiłam :) Amelka po prostu od zawsze kocha dzieciaki i przedszkole :tak: I mogłaa by tam siedzieć cały dzień :-) Teraz zmieniła przedszkole i bałam się tego , ale bez problemu zaklimatyzowała się od 1 dnia . Teraz tylko te nieustanne choroby i póki co więcej nie chodzi jak chodzi :-(

Lena Ty możesz sobie jeszcze duużo przytyć, więc korzystaj ze smakołyków teraz :-)

Aesthete, Perełka kciuki zaciśnięte za wizyte! Jestem pewna, że wszystko w porządku, ale to wyczekiwanie jest męczące. Ja idę jutro na 9 na usg, pierwszy raz zobacze co tam w środku rozrabia :)

My w listopadzie obchodzimy 9 lat razem, nie wiem, kiedy to zlecialo.

Trzeba wstawać i iść z psem, śniadanie zjeść i jakoś ten dzień przeczekać do jutra. Po wspaniałym pracującym weekendzie mam wolne, może trochę posprzątam, obejrze jakiś fajny film :)

Straciatella Wy to chyba macie doświadczenie z zabawkami :D

no Straciatella napisalam kilkanascie stron temu ze sytuacja dla mnie nie do przyjecia;P
moze ma poczucie winy ze was zaniedbal??ja to bym wykorzystala ten sms i przeniosla w realia;D:D
Ewwe nie lubie maca;/ ja moge zjesc i heftam a jak ie przejem to mur beton ie przytulam z muszla;/

reklama
Witam po weekendzie..
Widze ze sie duzo dzieje.

Karmelowa- zupełnie niewiem co mogę Ci powiedzieć. Napewno Ci współczuję i boję sie ze u nas kiedyś też zdrada moze sie pojawić. Oczywiście M nie daje mi nic takie odczuć ale wiesz jak to jest.. Łatwo powiedzieć idź i zapomnij.. ale trudniej zrobić. Wspólne lata, dzieci. Ale jak sie juz raz odważyłaś to pewnie teraz byłoby Ci łatwiej to powtórzyć. Ja wychowałam sie w rozbitej rodzinie.. i nigdy nie miałam żalu do matki wręcz przeciwnie, dziękowałam jej ze nie musiałam juz wysłuchiwać kłótni patrzeć jak ojciec podnosi rękę.. Tak ze dla dzieci czasem lapiej jak rodzice są osobno niż ciągłe kłótnie itp. Co do teściów to jakbym o swoich czytała.. Kochana trzymaj sie! Jestem z Tobą.

A co u nas?? Też nie wesoło. M w sobotę odstawił taką szopkę ze szok:szok: Zawsze wiedziała ze jest wybuchowy i nieopanowany ale myślałam ze w ciąży jestem "pod ochroną" :no:Teraz ciche dni.. Udaję ze go nie zauważam, śpi na dole, obiadków nie ma..

Straciatella- to wieczorem nie będziesz się nudzić :-D

Do góry