reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
na pewno nie będziesz :)
ja się coraz bardziej stresuję jutrzejszymi badaniami :no: cały czas myśli mam: a co jesli coś będzie nie tak... :baffled: ale odganiam ciągle czarne myśli, przecież musi być dobrze!

:-* o której masz jutro badania? Ja też jutro, o 17:30. Będę Was z tel podczytywala, bo juz rano jedziemy do wielkiego miasta Poznania kupować lampy do nowego domku... Policzylam: mamy 13 lamp do kupienia mimo ze uzylismy wszystkich ze starego mieszkanka, a do dziecięcego na razie nie kupuje... Bedzie co wybierać...

:-* o której masz jutro badania? Ja też jutro, o 17:30. Będę Was z tel podczytywala, bo juz rano jedziemy do wielkiego miasta Poznania kupować lampy do nowego domku... Policzylam: mamy 13 lamp do kupienia mimo ze uzylismy wszystkich ze starego mieszkanka, a do dziecięcego na razie nie kupuje... Bedzie co wybierać...
ja mam o 10:00 :) właśnie widziałam że też jutro masz bo patrzyłam na listę naszych wizyt :)
lampy polecam w OBI i Ikei, my tam fajne promocje dorwaliśmy :)

hej:) ja już po ciężkim weekendzie. Tez pracowalam, bo dorabiam w sklepie w centrum handlowym w weekendy. Wczoraj pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z muszlą klozetową://// a myślałam że mnie ominie haftowanie:/ potem po nocy bolał mnie zołądek że nie mogłam spać://

Dzis jest ok, ani brzuch nie boli, nudnosci o wiele mniejsze tylko suty swędzą jak szalone. Nie wiem już jak się "ukradkiem" drapać żeby się na mnie ludzie dziwnie nie patrzyli:)

Karmelowa jak tam? udało się pogadać z mężem? może nim po rpstu trzeba potrząsnąc?? może powinniście się wyprowadzić i zerwać kontakty "ze złymi wpływami"? Teścia to bym pogoniiła z tego szpitala, i to w takim stylu że zapragnąłby już nigdy więcej mnie nie odwedzac, szkoda że z Twojego męza taka pipa za przeproszeniem co to się ojcu postawić nie umie.
Moj - co by na niego nie mowic - to mnie broni na każdym kroku, chwali, i takie tam.Ale tez ma maaaaaasę wad, z którymi ja nie umiem życ z kolei:)) Tyle ze dla niego rodzina - czyli my - to rzecz święta, ale on tak został wychowany wlasnie.

Lawendowy sen ja jestem ciemna, maz tez, a syn ma wlosy koloru jasny blond:)) podobno maz takie mial za dziecka:) zreszta ja slyszalam że ludzie wiecej dziedzicza po dziadkach niz po rodzicach:) Choc moje dziecko to skóra zdjęta z tatusia, oni nawet śpią w takich samych pozycjach:)

Aesthete, Nadzieja będzie dobrze!!!:D w końcu wszystkie majówki trzymają kciuki:))) x 2:D

No nic spadam spac, bo trzeba by się w końcu wyspac:))

Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Witam, a ja znow spac nie moge :wściekła/y: Ponoc od 4 miesiaca ciazy czuc wlasnie babelki w brzuchu, wiec to normalne ze cos czujecie, nie kopniaki(bo to wiadomo ze za wczesnie) a wlasnie babelki :) Ja tez czasem czuje, wiec fajne uczucie ;-) Ktora dziewczyna zajmuje sie lista z terminami porodow?? Bo moj sie zmienil na 6 maja :) Dziekuje za poprawienie:) Pozdrawiam.

reklama
Witam z rana

i znow rutyna rano przedszkole popołudniu trening i tak caly tydzień

głupie sny ostatnio mam dzisiaj mi się snilo ze przez tychy przechodzila traba powietrzna

powodzenia na wizytach dzisiejszych ja jeszcze musze czekac tydzien

Do góry