hej
ja już po ciężkim weekendzie. Tez pracowalam, bo dorabiam w sklepie w centrum handlowym w weekendy. Wczoraj pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z muszlą klozetową://// a myślałam że mnie ominie haftowanie:/ potem po nocy bolał mnie zołądek że nie mogłam spać://
Dzis jest ok, ani brzuch nie boli, nudnosci o wiele mniejsze tylko suty swędzą jak szalone. Nie wiem już jak się "ukradkiem" drapać żeby się na mnie ludzie dziwnie nie patrzyli
Karmelowa jak tam? udało się pogadać z mężem? może nim po rpstu trzeba potrząsnąc?? może powinniście się wyprowadzić i zerwać kontakty "ze złymi wpływami"? Teścia to bym pogoniiła z tego szpitala, i to w takim stylu że zapragnąłby już nigdy więcej mnie nie odwedzac, szkoda że z Twojego męza taka pipa za przeproszeniem co to się ojcu postawić nie umie.
Moj - co by na niego nie mowic - to mnie broni na każdym kroku, chwali, i takie tam.Ale tez ma maaaaaasę wad, z którymi ja nie umiem życ z kolei
) Tyle ze dla niego rodzina - czyli my - to rzecz święta, ale on tak został wychowany wlasnie.
Lawendowy sen ja jestem ciemna, maz tez, a syn ma wlosy koloru jasny blond
) podobno maz takie mial za dziecka
zreszta ja slyszalam że ludzie wiecej dziedzicza po dziadkach niz po rodzicach
Choc moje dziecko to skóra zdjęta z tatusia, oni nawet śpią w takich samych pozycjach
Aesthete, Nadzieja będzie dobrze!!!
w końcu wszystkie majówki trzymają kciuki
)) x 2
No nic spadam spac, bo trzeba by się w końcu wyspac
)
Dobrej nocki