nadzieja1984
Fanka BB :)
ja mam o 10:00 właśnie widziałam że też jutro masz bo patrzyłam na listę naszych wizyt
lampy polecam w OBI i Ikei, my tam fajne promocje dorwaliśmy
Trzymam kciuki! Daj znać co i jak... Też mam leki związane z tym ze malenstwo bedzie chore. Nie chce oglądać filmów z chorymi dziećmi teraz, nawet jak sa reklamy fundacji w tv to przyłączam. Po tym usg na targach trochę sie uspokoilam, ale tak naprawdę to dobra przeziernosc i kostka nosowa niewiele daje. To znowu tylko prawdopodobieństwo. Ale ja wiem ze tyle czekałam i modlilam sie o to Malenstwo ze choćby nie wiem jak było chore nigdy nie podejmę decyzji o tym żeby je zabić. Dlatego chce dziś porozmawiać z lekarzem o tym ze chciałabym robić badania kt mogą wykryć choroby u dziecka, kt możemy leczyć w trakcie ciąży lub przygotować sie zaraz po porodzie lub wybrać odpowiedni poród. Ale amniopunkcji choćby były wskazania nie zrobię... Test pappa też wydaje mi sie bez sensu dla mnie. Jasne ze modlę sie o zdrowe, piękne, inteligentne dziecko, ale kochać będę każde...
W obi mam swoje typy, ale w leroy merlin sa teraz promocję i te same taniej można kupić... ;-) zobaczymy... I może na Sushi znów M wyciagne bo w naszym pięknym mieście Sushi baru brak... Jak kiedyś wygram w totka to otworze...
Znowu miałam głupie sny dzisiaj...
Miłego dnia dziewczynki :-*
Ostatnia edycja: