reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Danusia, czasem koszmary jak ten kiedy uciekalam a 3 kolesi na rowerach jechało za mna z kijami i chcieli mnie zabić i jakiś dziadek widząc to krzyczał: Uciekaj, oni juz dzisiaj tak 13 osób zabili :what:

A dzisiaj to był jakiś męczący sen, chodziłam gdzieś po polach, a potem w naszym nowym domu był wybuch, a ja krzyczalam do ducha z obrazu, żeby uciekał... Anabel miała na imię :eek:

M śpi i nie wiem co robić. 4h do budzika...

Też mam takie sny :dry:Dziś mi się śniło, że lekarz na usg powiedział, że rączka dziecku przyrosła do głowki...MASAKRA. Wczoraj mi się śniło, że na prenatalnych pokazała się dziewczynka..ciekawe czy prorocze :-D

Witam :)
Za 1,5 godziny uciekam na lotnisko i samolot :)
Postaram się do was zaglądnąć wieczorem albo jutro.

Coś w nocy spać nie mogłam :/
Budziłam się co kilkanaście minut i albo byłam głodna albo nie mogłam zasnąć.

Spokojnego lotu! Uważaj na siebie i maluszki :) Gdybyś była na pomorzu to zapraszam na herbatkę ;-)

Lena, to zrób od razu wycieczkę objazdową po Polsce i odwiedź każdą z nas :D

Miłego dnia dziewczyny :* ja się zbieram bo dzisiaj jest organizowany 3-godzinny spacer z psami i zabieram mojego malucha żeby się z kumplami wyszalał ;)

przyjemnego spacerku! ps. Uważajcie na łabądki :-D

Kurcze, ile Was tu jest! A czułam się taka wyjątkowa w tej mojej ciąży... pierwszej :-) Cóż, postawiła bym jakieś dobre wino żeby wkupić się w grono "majówek" ale chyba nie bardzo nam wolno ;-) Niemniej mam nadzieję że mnie przygarniecie...? Również oczekuję mojego małego bąbla i łapię się za głowę że minęły już 3 miesiące tej dziwnej poniekąd, podróży :)

Witaj :)Rozgośc się. możesz napisać termin porodu, Ewelinka umieści Cię na liście.

Cześć dziewczyny :)
Noc w sumie bez przebojów, tylko o 1 obudziłam sie z okropnym głodem, od dziś śpię z paczka flipsów obok łóżka :/ znowu dzisiaj mam czarne myśli, plamienie sie nasiliło, nie jest to żywa krew wiec to tylko krwiak, ale i tak sie boje :(

Lena - spokojnego lotu !:)

P.s ale mam dziś chęć na szczawiową :o

Bedzie w porządku! Odpoczywaj duzo i nie stresuj się :) Oj szczawiową bym zjadła..zwłaszcza w wykonaniu mamuni :D

Dziewczyny jestem na targach i zrobili mi usg 3d... Wszystko ok! Krwiaka nie ma, przeziernosc ok, kość nosowa ok, jestem w 7 niebie. Wieczorem wrzuce fotke. :-*:-*:-*

Gratulacje! :) Fajne takie targi, sama bym się wybrała, ale u nas w pobliżu to bieda z tym niestety :(

No to super,że wszystko w porządku.Ja mam przezierność 31.10 i już sie denerwuje.. W ogóle dziewczyny to okropnie sie dzis czuje,co wstane to mi sie słabo robi i zimne poty m nie oblewają,więc cały czas leże.Próbowałam wstawić pranie ,ale niestety nie wyszło,ledwo doszłam z łazienki do łóżka,nie wiem co sie dzieje,jak leże to jest o.k,a jak wstane to padam..masakra..Straciatella-o co chodzi z tą grupą znowu?

A mierzysz sobie regularnie ciśnienie? Może to jest przyczyna złego samopoczucia?

Noc miałam ciężką. Do 2 w nocy nie spałam, bo czekałam aż gad się odezwie, że mam po niego przyjechać.Umówieni byliśmy że będzie max do 2 a ten kretyn obudził mnie o 4!!!!! bo mu się przypomniało, że mieszka w innym miejscu, niż chleje.
Fakt, że rzadko wychodzi, fakt, że sama go wypchnęłam, co bym mogła od jego twarzy odpocząć, no ale bez przeginki. No cóż...bedzie pare cichych dni :-D

reklama
Apple ja byłam na bezpiecznym maluchu, dokladnie to samo jest maxi cosi, nuk, bank komórek macierzystych, jelpa i osmoza care. Fajny był gość od fotelików właśnie i babka ze szkoły rodzenia mówiąca o karmieniu piersią.
Karmelowa ja już jakis rok temu zorientowałam się, że moj mąż dłużej (i pewnie lepiej) bawi się beze mnie! ;) Ale od czasu do czasu niech sobie chłopina pokorzysta :D

No rzeczywiście karmelowa troche przegiął. Teraz niech sie chłopak wykaże i przeprasza.

Ale powiem wam ze to jest denerwujące na imprezach jak sie nie pije i słucha bełkotu podpitych towarzyszy imprezy. Człowiek po alkoholu traci nad sobą kontrole.
Będąc w ciąży można dokonać naprawdę ciekawych obserwacji.

hej hej :-)

taka jakaś rozlazła jestem :dry: normalnie nic mi się nie chce :sorry: właśnie szykuję obiad ;-) późno dzisiaj, niestety ;-)
ale i tak muszę poczekać na chłopaków, pojechali rowerami na meczyk piłkarski ;-)

przymdlona coś jestem :shocked2: uwielbiam :wściekła/y:

Lenko przyjemnego odpoczynku na ziemiach polskich :-D

Karmelkowa ja swojego często wyrzucam z domu by mieć spokojny wieczór :-D ale nie jeżdżę po niego ;-) nagrodą za męskie wyjście jest samotny powrót do domu :-p przez lasy i pola :-D

Antosia witaj :tak:

Dziewczyny jestem na targach i zrobili mi usg 3d... Wszystko ok! Krwiaka nie ma, przeziernosc ok, kość nosowa ok, jestem w 7 niebie. Wieczorem wrzuce fotke. :-*:-*:-*

Też byłam na tych targach, ale na usg się nie załapałam bo to tylko było przez brzuch, a moja ciąża za wczesna i nie byłoby nic widać:( Przynajmniej Kubuś skorzystał i poszalał sobie na dmuchanych zjeżdżalniach itp.

A teraz głowa mi pęka, wzięłam już apap ale jakoś nie chce zadziałać:(

Witam wszystkie nowe majówki.

reklama
Do góry