karmelowa
Fanka BB :)
Danusia, czasem koszmary jak ten kiedy uciekalam a 3 kolesi na rowerach jechało za mna z kijami i chcieli mnie zabić i jakiś dziadek widząc to krzyczał: Uciekaj, oni juz dzisiaj tak 13 osób zabili :what:
A dzisiaj to był jakiś męczący sen, chodziłam gdzieś po polach, a potem w naszym nowym domu był wybuch, a ja krzyczalam do ducha z obrazu, żeby uciekał... Anabel miała na imię
M śpi i nie wiem co robić. 4h do budzika...
Też mam takie sny Dziś mi się śniło, że lekarz na usg powiedział, że rączka dziecku przyrosła do głowki...MASAKRA. Wczoraj mi się śniło, że na prenatalnych pokazała się dziewczynka..ciekawe czy prorocze
Witam
Za 1,5 godziny uciekam na lotnisko i samolot
Postaram się do was zaglądnąć wieczorem albo jutro.
Coś w nocy spać nie mogłam :/
Budziłam się co kilkanaście minut i albo byłam głodna albo nie mogłam zasnąć.
Spokojnego lotu! Uważaj na siebie i maluszki Gdybyś była na pomorzu to zapraszam na herbatkę ;-)
Lena, to zrób od razu wycieczkę objazdową po Polsce i odwiedź każdą z nas
Miłego dnia dziewczyny :* ja się zbieram bo dzisiaj jest organizowany 3-godzinny spacer z psami i zabieram mojego malucha żeby się z kumplami wyszalał
przyjemnego spacerku! ps. Uważajcie na łabądki
Kurcze, ile Was tu jest! A czułam się taka wyjątkowa w tej mojej ciąży... pierwszej :-) Cóż, postawiła bym jakieś dobre wino żeby wkupić się w grono "majówek" ale chyba nie bardzo nam wolno ;-) Niemniej mam nadzieję że mnie przygarniecie...? Również oczekuję mojego małego bąbla i łapię się za głowę że minęły już 3 miesiące tej dziwnej poniekąd, podróży
Witaj Rozgośc się. możesz napisać termin porodu, Ewelinka umieści Cię na liście.
Cześć dziewczyny
Noc w sumie bez przebojów, tylko o 1 obudziłam sie z okropnym głodem, od dziś śpię z paczka flipsów obok łóżka :/ znowu dzisiaj mam czarne myśli, plamienie sie nasiliło, nie jest to żywa krew wiec to tylko krwiak, ale i tak sie boje
Lena - spokojnego lotu !
P.s ale mam dziś chęć na szczawiową
Bedzie w porządku! Odpoczywaj duzo i nie stresuj się Oj szczawiową bym zjadła..zwłaszcza w wykonaniu mamuni
Dziewczyny jestem na targach i zrobili mi usg 3d... Wszystko ok! Krwiaka nie ma, przeziernosc ok, kość nosowa ok, jestem w 7 niebie. Wieczorem wrzuce fotke. :-*:-*:-*
Gratulacje! Fajne takie targi, sama bym się wybrała, ale u nas w pobliżu to bieda z tym niestety
No to super,że wszystko w porządku.Ja mam przezierność 31.10 i już sie denerwuje.. W ogóle dziewczyny to okropnie sie dzis czuje,co wstane to mi sie słabo robi i zimne poty m nie oblewają,więc cały czas leże.Próbowałam wstawić pranie ,ale niestety nie wyszło,ledwo doszłam z łazienki do łóżka,nie wiem co sie dzieje,jak leże to jest o.k,a jak wstane to padam..masakra..Straciatella-o co chodzi z tą grupą znowu?
A mierzysz sobie regularnie ciśnienie? Może to jest przyczyna złego samopoczucia?
Noc miałam ciężką. Do 2 w nocy nie spałam, bo czekałam aż gad się odezwie, że mam po niego przyjechać.Umówieni byliśmy że będzie max do 2 a ten kretyn obudził mnie o 4!!!!! bo mu się przypomniało, że mieszka w innym miejscu, niż chleje.
Fakt, że rzadko wychodzi, fakt, że sama go wypchnęłam, co bym mogła od jego twarzy odpocząć, no ale bez przeginki. No cóż...bedzie pare cichych dni