reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Danusia, czasem koszmary jak ten kiedy uciekalam a 3 kolesi na rowerach jechało za mna z kijami i chcieli mnie zabić i jakiś dziadek widząc to krzyczał: Uciekaj, oni juz dzisiaj tak 13 osób zabili :what:

A dzisiaj to był jakiś męczący sen, chodziłam gdzieś po polach, a potem w naszym nowym domu był wybuch, a ja krzyczalam do ducha z obrazu, żeby uciekał... Anabel miała na imię :eek:

M śpi i nie wiem co robić. 4h do budzika...

Też mam takie sny :dry:Dziś mi się śniło, że lekarz na usg powiedział, że rączka dziecku przyrosła do głowki...MASAKRA. Wczoraj mi się śniło, że na prenatalnych pokazała się dziewczynka..ciekawe czy prorocze :-D

Witam :)
Za 1,5 godziny uciekam na lotnisko i samolot :)
Postaram się do was zaglądnąć wieczorem albo jutro.

Coś w nocy spać nie mogłam :/
Budziłam się co kilkanaście minut i albo byłam głodna albo nie mogłam zasnąć.

Spokojnego lotu! Uważaj na siebie i maluszki :) Gdybyś była na pomorzu to zapraszam na herbatkę ;-)

Lena, to zrób od razu wycieczkę objazdową po Polsce i odwiedź każdą z nas :D

Miłego dnia dziewczyny :* ja się zbieram bo dzisiaj jest organizowany 3-godzinny spacer z psami i zabieram mojego malucha żeby się z kumplami wyszalał ;)

przyjemnego spacerku! ps. Uważajcie na łabądki :-D

Kurcze, ile Was tu jest! A czułam się taka wyjątkowa w tej mojej ciąży... pierwszej :-) Cóż, postawiła bym jakieś dobre wino żeby wkupić się w grono "majówek" ale chyba nie bardzo nam wolno ;-) Niemniej mam nadzieję że mnie przygarniecie...? Również oczekuję mojego małego bąbla i łapię się za głowę że minęły już 3 miesiące tej dziwnej poniekąd, podróży :)

Witaj :)Rozgośc się. możesz napisać termin porodu, Ewelinka umieści Cię na liście.

Cześć dziewczyny :)
Noc w sumie bez przebojów, tylko o 1 obudziłam sie z okropnym głodem, od dziś śpię z paczka flipsów obok łóżka :/ znowu dzisiaj mam czarne myśli, plamienie sie nasiliło, nie jest to żywa krew wiec to tylko krwiak, ale i tak sie boje :(

Lena - spokojnego lotu !:)

P.s ale mam dziś chęć na szczawiową :o

Bedzie w porządku! Odpoczywaj duzo i nie stresuj się :) Oj szczawiową bym zjadła..zwłaszcza w wykonaniu mamuni :D

Dziewczyny jestem na targach i zrobili mi usg 3d... Wszystko ok! Krwiaka nie ma, przeziernosc ok, kość nosowa ok, jestem w 7 niebie. Wieczorem wrzuce fotke. :-*:-*:-*

Gratulacje! :) Fajne takie targi, sama bym się wybrała, ale u nas w pobliżu to bieda z tym niestety :(

No to super,że wszystko w porządku.Ja mam przezierność 31.10 i już sie denerwuje.. W ogóle dziewczyny to okropnie sie dzis czuje,co wstane to mi sie słabo robi i zimne poty m nie oblewają,więc cały czas leże.Próbowałam wstawić pranie ,ale niestety nie wyszło,ledwo doszłam z łazienki do łóżka,nie wiem co sie dzieje,jak leże to jest o.k,a jak wstane to padam..masakra..Straciatella-o co chodzi z tą grupą znowu?

A mierzysz sobie regularnie ciśnienie? Może to jest przyczyna złego samopoczucia?

Noc miałam ciężką. Do 2 w nocy nie spałam, bo czekałam aż gad się odezwie, że mam po niego przyjechać.Umówieni byliśmy że będzie max do 2 a ten kretyn obudził mnie o 4!!!!! bo mu się przypomniało, że mieszka w innym miejscu, niż chleje.
Fakt, że rzadko wychodzi, fakt, że sama go wypchnęłam, co bym mogła od jego twarzy odpocząć, no ale bez przeginki. No cóż...bedzie pare cichych dni :-D

reklama
Apple ja byłam na bezpiecznym maluchu, dokladnie to samo jest maxi cosi, nuk, bank komórek macierzystych, jelpa i osmoza care. Fajny był gość od fotelików właśnie i babka ze szkoły rodzenia mówiąca o karmieniu piersią.
Karmelowa ja już jakis rok temu zorientowałam się, że moj mąż dłużej (i pewnie lepiej) bawi się beze mnie! ;) Ale od czasu do czasu niech sobie chłopina pokorzysta :D

No rzeczywiście karmelowa troche przegiął. Teraz niech sie chłopak wykaże i przeprasza.

Ale powiem wam ze to jest denerwujące na imprezach jak sie nie pije i słucha bełkotu podpitych towarzyszy imprezy. Człowiek po alkoholu traci nad sobą kontrole.
Będąc w ciąży można dokonać naprawdę ciekawych obserwacji.

hej hej :-)

taka jakaś rozlazła jestem :dry: normalnie nic mi się nie chce :sorry: właśnie szykuję obiad ;-) późno dzisiaj, niestety ;-)
ale i tak muszę poczekać na chłopaków, pojechali rowerami na meczyk piłkarski ;-)

przymdlona coś jestem :shocked2: uwielbiam :wściekła/y:

Lenko przyjemnego odpoczynku na ziemiach polskich :-D

Karmelkowa ja swojego często wyrzucam z domu by mieć spokojny wieczór :-D ale nie jeżdżę po niego ;-) nagrodą za męskie wyjście jest samotny powrót do domu :-p przez lasy i pola :-D

Antosia witaj :tak:

Dziewczyny jestem na targach i zrobili mi usg 3d... Wszystko ok! Krwiaka nie ma, przeziernosc ok, kość nosowa ok, jestem w 7 niebie. Wieczorem wrzuce fotke. :-*:-*:-*

Też byłam na tych targach, ale na usg się nie załapałam bo to tylko było przez brzuch, a moja ciąża za wczesna i nie byłoby nic widać:( Przynajmniej Kubuś skorzystał i poszalał sobie na dmuchanych zjeżdżalniach itp.

A teraz głowa mi pęka, wzięłam już apap ale jakoś nie chce zadziałać:(

Witam wszystkie nowe majówki.

reklama
Do góry