reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Lena_no, szczęśliwego lotu i oby minął jak najszybciej. Uważaj na siebie i Maleństwo.

Szuszunia, z tymi wózkami, to nie jest taka łatwa sprawa.
Ja jeszcze nie ma nic konkretnego na oku, bo jeszcze za wcześnie. Ale już niedługo przyjdzie pora i trzeba będzie się zdecydować na jeden. Już się boję :-)

reklama
Aesthete ( jest T przed H :D ) :)) dobry jest ten Twój pupil z tym łokciem:)))

Lena szczęśliwego lotu, i wypoczywaj na urlopie:) bardzo uroczego masz też chomiczka:)

Karmelowa:)) padłam z treści tego smsa:)) Ty to dobra jestes aparatka.

Mnie też męczy ten okropny odruch wymiotny, szarpie mnie niemiłosiernie, ale nie idzie puścić spawika niestety:/ i ten okropny ból żoładka....

spadam spać, mam nadzieję że ta noc okaże się laskawsza od poprzedniej, bo nie wyrobię, Synek dziś mial lekka biegunkę i haftnął raz. Mam nadzieje ze to nie grypa, tylko chwilowa niedyspozycja.

Dobrej nocki i udanego weekendu:)

Danusia, czasem koszmary jak ten kiedy uciekalam a 3 kolesi na rowerach jechało za mna z kijami i chcieli mnie zabić i jakiś dziadek widząc to krzyczał: Uciekaj, oni juz dzisiaj tak 13 osób zabili :what:

A dzisiaj to był jakiś męczący sen, chodziłam gdzieś po polach, a potem w naszym nowym domu był wybuch, a ja krzyczalam do ducha z obrazu, żeby uciekał... Anabel miała na imię :eek:

M śpi i nie wiem co robić. 4h do budzika...

Oj Ty biedna, moze ksiazke poczutaj mi czasem pomaga i mysli czyms zajmiesz.

ja tez mam czesto porabane sny, szkoda gadac

Ostatnia edycja:
Witam :)
Za 1,5 godziny uciekam na lotnisko i samolot :)
Postaram się do was zaglądnąć wieczorem albo jutro.

Coś w nocy spać nie mogłam :/
Budziłam się co kilkanaście minut i albo byłam głodna albo nie mogłam zasnąć.

Ale bez przesady nie bierzemy całego domu, żeby nam urządzała. Cały parter: wiatrołap, garderoba, lazienka, kuchnia i salon i na piętrze nasza sypialnia, gabinet i dwie lazienki. Reszte zostawiamy sobie. Nie dałabym komuś urządzać pokoju dziecięcego:D Toż to sama przyjemność:)

Też się zastanawiałam nad takim wyjściem :-D Pewnie i tak u nas skończy się z amatorskim przenoszeniem inspiracji z katalogów różnych firm :sorry2:

Dziewczyny, ja nadal zdycham, ciągle źle się czuję... Niedobrze mi, straciłam apetyt, prawie nic nie jem...całe dnie mnie męczy a wieczorami wymiotuję. Kilka razy nie byłam w stanie wziąć nawet leków :-(...płakać mi się chce i wczoraj płakałam bez powodu, dzisiaj to samo :( Chyba jakaś burza hormonów :(((

Już masz tak zaawansowaną ciążę, że mogłoby Ci wreszcie przejść. Współczuję Ci, że się tak męczysz!

Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek :-D

Okrutne :cool2:
A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?

Zajrzyj na wątek wózkowy - tam już dość sporo informacji się pojawiło :tak:

reklama
Do góry