reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Lena_no, szczęśliwego lotu i oby minął jak najszybciej. Uważaj na siebie i Maleństwo.

Szuszunia, z tymi wózkami, to nie jest taka łatwa sprawa.
Ja jeszcze nie ma nic konkretnego na oku, bo jeszcze za wcześnie. Ale już niedługo przyjdzie pora i trzeba będzie się zdecydować na jeden. Już się boję :-)

reklama
Aesthete ( jest T przed H :D ) :)) dobry jest ten Twój pupil z tym łokciem:)))

Lena szczęśliwego lotu, i wypoczywaj na urlopie:) bardzo uroczego masz też chomiczka:)

Karmelowa:)) padłam z treści tego smsa:)) Ty to dobra jestes aparatka.

Mnie też męczy ten okropny odruch wymiotny, szarpie mnie niemiłosiernie, ale nie idzie puścić spawika niestety:/ i ten okropny ból żoładka....

spadam spać, mam nadzieję że ta noc okaże się laskawsza od poprzedniej, bo nie wyrobię, Synek dziś mial lekka biegunkę i haftnął raz. Mam nadzieje ze to nie grypa, tylko chwilowa niedyspozycja.

Dobrej nocki i udanego weekendu:)

Danusia, czasem koszmary jak ten kiedy uciekalam a 3 kolesi na rowerach jechało za mna z kijami i chcieli mnie zabić i jakiś dziadek widząc to krzyczał: Uciekaj, oni juz dzisiaj tak 13 osób zabili :what:

A dzisiaj to był jakiś męczący sen, chodziłam gdzieś po polach, a potem w naszym nowym domu był wybuch, a ja krzyczalam do ducha z obrazu, żeby uciekał... Anabel miała na imię :eek:

M śpi i nie wiem co robić. 4h do budzika...

Oj Ty biedna, moze ksiazke poczutaj mi czasem pomaga i mysli czyms zajmiesz.

ja tez mam czesto porabane sny, szkoda gadac

Ostatnia edycja:
Witam :)
Za 1,5 godziny uciekam na lotnisko i samolot :)
Postaram się do was zaglądnąć wieczorem albo jutro.

Coś w nocy spać nie mogłam :/
Budziłam się co kilkanaście minut i albo byłam głodna albo nie mogłam zasnąć.

Ale bez przesady nie bierzemy całego domu, żeby nam urządzała. Cały parter: wiatrołap, garderoba, lazienka, kuchnia i salon i na piętrze nasza sypialnia, gabinet i dwie lazienki. Reszte zostawiamy sobie. Nie dałabym komuś urządzać pokoju dziecięcego:D Toż to sama przyjemność:)

Też się zastanawiałam nad takim wyjściem :-D Pewnie i tak u nas skończy się z amatorskim przenoszeniem inspiracji z katalogów różnych firm :sorry2:

Dziewczyny, ja nadal zdycham, ciągle źle się czuję... Niedobrze mi, straciłam apetyt, prawie nic nie jem...całe dnie mnie męczy a wieczorami wymiotuję. Kilka razy nie byłam w stanie wziąć nawet leków :-(...płakać mi się chce i wczoraj płakałam bez powodu, dzisiaj to samo :( Chyba jakaś burza hormonów :(((

Już masz tak zaawansowaną ciążę, że mogłoby Ci wreszcie przejść. Współczuję Ci, że się tak męczysz!

Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek :-D

Okrutne :cool2:
A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?

Zajrzyj na wątek wózkowy - tam już dość sporo informacji się pojawiło :tak:

reklama
Do góry